Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

chris Wczoraj o 20:24 Tarot kartami III Puchary oraz Walet Kijów mówi, że przed tobą nowe leprze życie, jeśli awans to wyniknie z przywiązania a nie z miłości. Pozdrawiam Igor ps. jednak cele, które będziesz chciał zrealizować dzięki tej pracy zrealizujesz zrealizujesz w pełni dopiero w następnej firmie.

Niech Moc Będzie z Tobą

agnieszkap 17 minut temu Tarot kartami Król Kijów oraz VIII Mieczy mówi, że co do partnera jakoś to dalej będzie można na niego liczyć, natomiast kartami IV Monety i Walet Pucharów mówi, że jesteś zbyt mało aktywna by coś miało się wydarzyć na twoją korzyść. Reasumując albo zaczniesz być aktywna albo czeka cię zmian pracy i jej charakteru. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Nie wiem jak to wytłumaczyć ale odczułam naglą potrzebę to nic ważnego ale chyba dobry kolejny początek. Wyniki na maila. Pozdrawiam

227ania godzinę temu Wiem, przesilenie lada dzień. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam, Szkoda,że sesja stawiania kart znowu mnie ominęła. ;( Jakby się kiedyś udało to zobacz co dla niej mówią karty. Iść w human, biol czy mat? pozdrawiam Justek

justek103

Witam serdecznie Igorze ! Mam pytanie do Twoich kart Czy Krzysztof myśli o mnie jeszcze ? wspomina ? Biedny z wdzięcznością podziękował za pieniążki, Pozdrawiam serdecznie :)

justek103 Wczoraj o 14:50 No tak to niekiedy z wróżbami bywa ;) ale w ramach rekompensaty mam tutaj coś dla ciebie do posłuchania, powinno ci się spodobać ;) Marx Brothers Pozdrawiam Igor ps. Tarot kartami II Miecze, Król Monet i VIII Pucharów mówi, że biol ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą

Olar4 Wczoraj o 23:33 A kiedy na ciebie patrzył, to patrzył takimi oczami jak ta Pani na tego Pana kiedy ten Pan tak ładnie gra? jak ładnie Pozdrawiam Igor ps. ten cały Krzysiek ..

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze To poważna sprawa a Ty żarty sobie robisz :) To była moja wielka miłość .Rozsypało się Czy jest szansa by kiedykolwiek ja i on ?

Olar4 godzinę temu A co ja mam ci powiedzieć skoro ty tego sama nie widzisz? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze Ty mi nic nie powiesz ale Twoje karty pewnie tak :)

Witaj, Dzięki za piosenkę ;) A mógłbyś mi powiedzieć, czy te trzy karty, to trzy możliwości, czyli po kolei hum, biol i mat? Jak tak, to chciałabym sobie przeanalizować, gdyż córka coraz bardziej skłania się na mat-fiz - zobaczyłabym co znaczy te VIII Pucharów, czy rzeczywiście źle to wygląda? dzięki Justek

justek103

justek103 47 minut temu Karty wskazały BIOL, tyle w temacie. Pozdrawiam Igor ps. jak będę prowadził kursy to ci kiedyś wyjaśnię ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą

Olar4 Wczoraj o 20:38 Widzisz karty na klawiaturze nie piszą, jeszcze póki co, no ale jak tak bardzo chcesz to tak wychodzi... Pozdrawiam Igor ps. Tarot kartami Królowa Mieczy i IV Kije mówi, że jesteś kobieta autorytatywna, oschła, surowa która nakreśliwszy sobie cel nie widzi nic poza nim. Najczęściej przyczyną niepowodzeń są twoje własne błędy. Konkludując Krzysiek nie jest chłopakiem dla ciebie. Musiała byś się zmienić do takie stanu jaki byłby akceptowalny przez Krzyśka. No a jak jest z twoimi metamorfozami to wiemy ...

Niech Moc Będzie z Tobą

Oj jakbym się chętnie zapisała na Twój kurs tarota!!!!

justek103

Drogi Igorze Dzis bardzo wyczerpujące Pozdrawiam

Drogi Igorze Ostatnio przydarzył mi się bardzo dziwny zbieg okoliczności. A może to nie był przypadek, nie wiem.skoro nic nie dzieje się bez przyczyny to nie rozumiem po co to miało być skoro mam sobie tym Glowy nie zaprzątać . Pozdrawiam

Drogi Igorze Jak morzesz to rozloz karty i powiedz mi co mówią na temat mojej pracy, chyba chca mnie przenieść. I nie wiem za co? Kara jakas? Poszukać sobie innej? Pozdrawiam

Biednemu dam przy najbliższej okazji

Witam Możesz rozłożyć mi Karty ? Mam kilku kolegów którzy mnie adorują .Nie wiem który ma prawdziwe intencje wobec mnie ,.Może podam pierwsze litery imion i nazwisk a Ty proszę podpowiedz mi z który warto i dlaczego kontynuować znajomość . Jl, KK ,WW Biedny otrzymał pieniądze i podziękował .
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.