Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

nikitaart 3 godziny temu Stosunek jest pozytywny. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Najgorsze sa te pesymistyczne myśli i czasami naprawde ciężko je od siebie odgonić. Ps. Poznalam w pracy bardzo interesującego mężczyznę;) niestety( albo na szczęście) nie jest mną zainteresowany(takie mam wrażenie) Pozdrawiam

Witam Igor Szukam mieszkania lub domu do kupienia, oczywiście w rozsądnej cenie czy uda mi się kupić w najbliższym czasie? Pozdrawiam

Wakacje zbliżają się wielkimi krokami wiec może tak jakaś pozytywna wrozba? ;)

WITAM, Drogi Igorze, moja córka niedługo będzie wybierała liceum. W związku z powyższym we wrześniu w gimnazjum musi wybrać fakultety, czyli przedmioty rozszerzone. Z tych przedmiotów liczone będą punkty do liceum. Niestety ona nie ma jeszcze zbytnio określonych ukierunkowań. Wiem, że przedmioty ścisłe to przyszłość, ale wolałabym, aby wybrała przedmioty, z których rzeczywiście będzie jej dobrze szło. PYTANIE: Na co postawić, humanisztyczne, biologiczno-chemiczne, czy matematyczno - fizyczne? Biedny dziękuje za datek i się uśmiecha.

justek103

justek103 Wczoraj o 18:38 Mam, prośbę zapoznaj się z tym materiałem, dokładnie to przemyśl i za dwa dni napisz mi dokładnie czym według ciebie się dziecko interesuje ;) nauka bez udziału świadomości Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

chris Wczoraj o 15:37 Tarot kartami Król Mieczy i Mag I mówi, że jesteś człowiek nieomylnie wyczuwającym dobre sytuacje i znakomicie umiesz dbać o swoje interesy mało tego karty twierdzą, że nieomylnie wyczuwasz sytuacje i wtedy stajesz się aktywny i rozmowny. Ale jest też inne ale jesteś często zbyt tajemniczy, konfliktowy i możesz niepotrzebnie stwarzać sytuacje konfliktowe w życiu rodzinnym. Jak uporządkujesz tę drugą sferę - to błyskawicznie. Pozdrawiam Igor ps. co powiedział Biedny?

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania Wczoraj o 17:34 Zróbmy tak, obejrzyj w wolnym czasie cały ten materiał ;) https://www.youtube.com/watch?v=9rJoB7y6Ncs&t=5370s Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze obejrzałam, wspaniale,mnostwo emocji choc pierwsza uwagę i zachwyt był nad scenografia. pozdrawiam

Witam Igor "ps. co powiedział Biedny?" Bóg zapłać Pozdrawiam

chris 2 godziny temu Dziękuję Ci bardzo. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 4 godziny temu Zatem sama widzisz, jest na świcie rzeczy mnóstwo które na ciebie czekają. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

O rety. Wolałabym( chyba jak każdy)żeby czekały na mnie same pozytywne emocje; Pozdrawiam

Hej Igor, Wysłuchałam audiobooka na temat tej nauki. Nie do końca wiem, czy to dla mojej córki takie oczywiste. Może w przyszłości... No cóż chyba podjęła decyzję i zapisuje się ona na mat fiz, ale jak się da to jeszcze historię i polski weźmie- chyli human. Mówi, że do liceum chce iść na mat fiz. Ale tu jest wielkie ale... Narazie szałowych ocen nie ma z fizyki i matmy. Lepsze ma z przyrodniczych ale mówi, że to ją nie interesuje. No i klops. Dlatego bardzo bym prosiła na położenie kart. pozdrawiam justek a biednemu dałam, pisałam wcześniej

justek103

justek103 Wczoraj o 13:13 Oceny jeszcze o niczym nie świadczą a na pewno nie o tym czy u dziecka rozwinie się talent czy nie a przede wszystkim w jakim zakresie. Sprawa druga nauka ma sens tylko wtedy jeśli uczymy się rzeczy których nie umiemy, tak niema mowy o nauce ale o powtarzaniu tych samych czynności w kółko ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Fena4 7 dni temu o 16:24 Tarot kartami Walet Monet i VII Kijów mówi, że faktycznie ten facet jest od niej młodszy o 10 lat, w zasadzie związała się z nim ze względu na deficyt emocji instynktu macierzyńskiego. W efekcie gdyby mieli jeszcze dziecko - to ona będzie mieć dzieci dwoje ;) i tym mężem tez się będzie musiała zajmować ;) Dobry ale nie samodzielny ;) Pozdrawiam Igor ps. reasumując musi ona uważać by nie zostać naciągniętym ;) ale pamiętaj to są jej wybory.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam, Szkoda, że karty nic nie powiedziały :( pozdrawiam Justek

justek103

Nie patrzyłem jeszcze na ten temat w karty. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Igor W pracy staram się o umowę na konkretne stanowisko czy uda mi się osiągnąć cel? Pozdrawiam Krzysztof

agnieszkap 17 minut temu Dzien dobry, chciałabym sie dowiedzieć jaka przyszłość czeka mnie z moim obecnym partnerem oraz o przyszłość w sprawach pracy. przeniesione zostało to tutaj. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.