Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Jezeli wysylales maila do mnie to nie dotarł:( chyba wp ma po raz kolejny problem z serwerem gdyż większość wiadomości do mnie nie dociera:( Pozdrawiam

227ania:
chyba wp ma po raz kolejny problem z serwerem gdyż większość wiadomości do mnie nie dociera
Więc dlaczego nie zmienisz poczty? :) Siła przyzwyczajeń bywa czasem zgubna.

Hej, Bardzo dziękuję za odpowiedź Igorze. Będzie trzeba pomyśleć, ale wiesz takie nastoletnie Coś, to już nie tak łatwo przekonać. Co ja uważam, a co on, to wielka różnica. Książkę jednak zakupię, bo mnie zaintrygowała. pozdrawiam Aneta

emick Wczoraj o 15:38 A do jakiego stopnia według własnej samooceny jesteś się w stanie zmienić? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania Wczoraj o 20:05 Wszystko dochodzi ale chcę nauczyć cię myśleć samodzielnie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

anet 3 godziny temu Edukacja aby była efektywna najlepiej by przebiegała w sposób ewolucyjny, tak to jest za każdym razem budowanie wszystkiego od nowa. Tutaj upatrywał bym słabego punktu. Pozdrawiam Igor ps. no i kończone etapy muszą być kompletne ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

rosomak Wczoraj o 22:22 A co u ciebie słychać ;) jak leci ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

[quote=Igor]emick Wczoraj o 15:38 A do jakiego stopnia według własnej samooceny jesteś się w stanie zmienić? To trudne pytanie. To zależy od kierunku, w którym musiałyby zajść zmiany. Podpowiesz, proszę, coś? Bardzo mi zależy. Ps. Nie spotkałam ani wczoraj ani dziś jeszcze żadnego biednego.

Igor:
Szczęśliwie pozytywna nuda. Praca, rodzinka, wieczorem film lub książka. Ze względu na zdiagnozowaną nadwrażliwość :)Staram się trwać w emocjonalnej równowadze. Ostatnio też po latach obijania się wróciłem do fizycznych ćwiczeń, co wnosi pozytywny wpływ na jakość samopoczucia. Szczerze wszystkim polecam- Na odegnanie chandry, depresji i niepewności wzmocnić ciało. Jak to mówią- w zdrowym ciele zdrowy duch.

Witam serdecznie Mam pytanie do Twoich Kart Ilu mam w tej chwili cichych wielbicieli Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odpowiedź Ps Biedny dostał datek przed kościołem od Igora - podziękował

Olar4 Wczoraj o 20:30 Tarot kartami VI Kijów i Król Monet mówi, że poważnego jednego. Reszcie wiadomo o co im chodzi ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

emick Wczoraj o 14:25 Jak będziesz miała dla mnie odpowiedź, to znaczy kiedy już będziesz gotowa jej udzielić - wtedy spotkasz biednego a moją odpowiedź będzie tylko formalnością. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

rosomak Wczoraj o 19:30 Ale od siebie ci dodam, że ten zdrowy tryb życia nie zawsze na zdrowie wychodzi. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam :) Mam pytanko do Twoich kart .Co Janusz do mnie czuje ,czy to zauroczenie ? zakochanie ? A może prowadzi jakąś grę ? Sama nie wiem co myśleć o tej relacji . Może karty coś podpowiedzą ? Biedny otrzymał pieniądz i podziękował .

Drogi Igorze Tego myślenia to czasami za dużo. Im więcej mysle i analuzuje tym gorzej. Doszlam do wniosku ze jednak mam za miękkie serce. Pozdrawiam

227ania 3 godziny temu Czyli już jakiś jeden konstruktywny wniosek się pojawił, potem będą następne, najtrudniej zacząć. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

nikitaart Wczoraj o 16:59 Tarot kartami IX Kijów i Śmierć XIII mówi, że Janusz na razie sam przechodzi ewolucję w związku czym sam nie wie jeszcze o co mu chodzi, gdyż to o co mu chodzi wykrystalizuje się u Janusza na koniec procesu. Reasumując jeśli chcesz być z Januszem i jeśli czujesz że to ON musisz się uzbroić w cierpliwość i poczekać na niego. Pozdrawiam Igor ps. no i uważaj na to co do niego mówisz bo jakiś może być bardziej rozdrażniony i ckliwy się zrobi ;) a przecież o to ci nie chodzi ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Musisz być bardzo dyplomatyczna. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuję za odpowiedź :) czyli na razie karty nie pokazują jaki ma stosunek do mojej osoby ? Jeśli jest taka możliwość ,mógłbyś to sprawdzić rozkładając karty ? Pozdrawiam ciepło :)

Witam ,moja koleżanka poznała mężczyznę o 8 lat młodszego . Planuje ślub .Mam pytanie czy ten związek ma szansę ,czy będą mieć dzieci .Czy może układać z nim zycie ?.Ps Biedny otrzymał datek -pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.