| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
227ania
Wczoraj o 19:56
Możesz spokojnie pisać, chciałbym byś tylko literaturę nadrobiła.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Życzę wszystkim zdrowych,wesołych i spokojnych Świąt Wielkanocnych.
|
|
|
Muszę podjąć decyzja ktora będzie miała wpływ na życie mojej rodziny i ponieść jej konsekwencje. I jak to się mówi i tak źle i tak nie dobrze. Nie wiem...... Teraz wybrac mniejsze zło ale które to jest to mniejsze zło tez nie wiem..... A powinno być bardzo proste i to do tego stopnia ze nie powinnam sie wahać czy miec wątpliwości a jednak. Nie wiem może to ze mną cos nie tak.
|
|
|
Drogi Igorze
Czy w dzisiejszym mailu wyslalo tresc wiadomości czy mail byl pusty?
Pozdrawiam
|
|
|
Napisze raz jeszcze choc pewnie nie ujmę wszystkich szczegółów
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
2 godziny temu
Przyszło wszystko czytałem dwa razy, bardzo ciekawy, to wszystko twoje lęki, niestety uzasadnione, choć nie musi tak to wyglądać.
Musisz sama podjąć decyzję, w zasadzie za wielkiego wyboru nie masz.
Pozdrawiam
Igor
ps. już wiesz jak to się robi ;)
|
|
|
Drogi Igorze
Czasami mysle ze sie zmieni itd. Ale id razu mam przed oczami ostatni miesiąc tych gorszych dni i zachować i mysle nie nie tak nie może byc
|
|
|
Drogi Igorze
Moje lęki hmmm w dodatku uzasadnione.... Poza tym nie ukrywam ze perspektywa samotności nie jest czymś czego bym sobie życzyła:(
Pozdrawiam
|
|
|
Witaj Igorze,
Powracam po latach z kolejnym pytaniem.
Czy ja i mój chłopak pogodzimy się? Mieliśmy brać ślub i to wszystko się rozsypało kiedy wdał się w niby przyjacielską relację z koleżanką z pracy.To tak długo już trwa, a ja wciąż mam nadzieje, że jeszcze będziemy razem szczęśliwi jak wcześniej.
Pozdrawiam!!!
|
|
|
czary2mary
20 maja, 17:46
Tarot kartami Król Monet i Sąd XX mówi, że przed tobą nowy lepszy okres, pomijając już nowy lepszy związek ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
9 maja, 21:17
A kto ci powiedział, że będziesz sama?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Chwilę mnie nie było ale już jestem ;-)
Pozdrawiam Serdecznie
Igor
|
|
|
Hej Igor,
Pomóż drogi człowieku i powiedz, którą klasę ma wybrać moja córka Ola w Liceum NR 14. Szkoła wybrana, ale klasy to już dylemat.....w sumie z wszystkiego jest dobra, ale gdzie iść? A oto jej wybór:
1. Dwujęzyczna
2. Chemiczna
3. Mat - fiz.
Która z tych trzech???? Położyłbyś karty, byłabym wdzięczna?
Biedny dziękuje i Cię pozdrawia.
Aneta
|
|
|
anet
4 godziny temu
Tarot na twoje pytanie odpowiada kartami:
1. II Monety - słabe perspektywy
2. VI Pucharów - niezadowolenie
3. Król Kijów - prawdziwa siła umysłowa
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
5 godzin
To zależy za ile znowu tym razem jesteś gotowa zrezygnować ze swojego własnego życia.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
nie bardzo rozumiem....dlaczego musiałabym rezygnować z własnego zycia? tak szczerze mowiac to bałabym się wpaść z deszczu pod rynne..
pozdrawiam
|
|
|
Hej Igor,
Wielkie dzięki za tak szybką odpowiedź. Niestety namieszało mi to, gdyż klasy mat- fiz nie do końca braliśmy pod uwagę, ale nie chciałam sugerować. Córka wybierała między dwujęzyczną a chemiczną. Ta ostatnia klasa była awaryjnie. Mało osób tam chce iść, gdyż jest tam horror i dużo osób w trakcie odpada!
Natomiast w klasie dwujęzycznej jest podział na część humanistyczną i ekonomiczno-matematyczną. Może o to chodziło????
Aneta
|
|
|
anet
6 dni temu o 08:30
Tak wyszło w kartach, oczywiście zdaję sobie sprawę z faktu, że tam było by łatwiej jednak chodzenie do szkoły która nie zmusza do wysiłku wielkiego sukcesu w przyszłości dziecku nie da ;)
Musisz o tym pamiętać i tego pilnować. Tak jak jest w umowie, dwa razy kart na ten sam temat nie stawiam.
Pozdrawiam
Igor
ps. obowiązkowo nabądź książkę "Rewolucyjne Bogactwo" A. Toffler i dokładne przeczytaj, łatwiej ci będzie pomóc w prawidłowym określeniu przyszłości zawodowej własnego dziecka.
|
|
|
Igorze, proszę powiedz mi, czy w tym roku spotkam jakiegoś mężczyznę, z którym mogłabym stworzyć udany związek? Albo co mam zrobić, żeby kogoś takiego poznać? Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |