| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
yohanna22
2 dni temu o 21:53
Moja najważniejsza rada dla ciebie to:
nigdy nie szukaj motywacji u innych, znajdź ją sama w sobie
Jeśli ci się to uda to na tym paliwie zrobisz wszystko, jeśli nie skażesz się na łażenie i skamlanie - tak jak ten pis będziesz czekać aż ktoś cię pochwali - a oni jednak i tak mają to w d.... bo liczy się własny interes i własna wygoda ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
yohanna22
Wczoraj o 19:33
Ze swojego smutnego doświadczenia powiem ci tak, że jedna to jedna za dużo ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Tylko własne siły dadzą ci to czego szukasz, reszta zawsze ma jakiś ukryty interes - niestety.
Pozdrawiam
Igor
ps. potraktuj to jako motywację do własnego działania ...
|
|
|
No nie za bardzo by bylo pare osob zadowolonych jakbym cos fajnego znalazla.
Nic, jade rowno z tym koksem :) juz teraz z CV, gorzej jak zaczna mnie zapraszac na inteviw, a ja strace rachube do kogo bo juz tyle wyslalam ze sama nie wiem gdzie. Z CV idzie latwo.
A zeby bylo smiesznej to takie jest zamieszanie z bretixem ze glowa mala, a to dopiero poczatek. Wymyslili ze musisz miec ubezpieczenie zdrowotne jak masz meza brytyjczyka, albo zarabiac powyzej 600£ na miesiac jak jestes samozatrudniony,zeby sie starac o obywatelstwo. Wiec mi sie kolo dupy pali.
Chodze jak robocop od 4 tygodni.
|
|
|
A zeby bylo jeszcze zabawniej to pan od ubezpieczenia mi powiedzial ze nie dostane pokrycia na choroby ktore juz mam. Wiec jak widzisz mam wesolo.
|
|
|
Teraz sobie wyobraz sytuacje tych kobiet ktore tutaj zyja po 20-30 lat i sie dowiedzialy o tym. Tragedia.
|
|
|
yohanna22
4 godziny temu
Niestety nic nie przyszło ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
4 godziny temu
Twój doszedł Yohanny nie.
Pozdrawiam
Igor
ps. jaki masz problem z podjęciem decyzji skoro potrafiłaś na taką dużą odległość odczytać moje myśli poprawnie?
|
|
|
Drogi Igorze
Naprawde nie wiem o jakie myśli ci chodziło. Ja narazie nie mam problemu z podjęciem decyzji. On podjął decyzję a ja chciałabym wiedzieć do czego ta jego decyzja mnie doprowadzi(wcześniejszy mail) wiem ze musze sie dokladnie wypytac co i jak kogoś kto sie na tym zna .pomimo tego ze zrobię jak mi poradzą ta finish może być różny. A z praca narazie cisza. Ale jak mawiał kiedys mój nauczyciel "bądź cierpliwy a bedziesz szczęśliwy" .
Pozdrawiam
|
|
|
Aha ja ci w mailu napisałam co zrobię tzn to co pomyślałeś ze powinnam zrobić;)?
|
|
|
227ania
19 marca, 17:42
Postawię ci jeszcze raz karty ale jest jedno ale:
- chciałem ci powiedzieć, że bez twojej wiedzy poddałem cię testowi,
- w ramach tego testu postawiłem przed tobą zadanie, polegało na odgadnięciu moich myśli
- myślę, że test zdałaś z 90% poprawnością
Reasumując dochodzę do wniosku, że moje wróżby całkowicie już ci nie są potrzebne, jesteś samodzielnie w stanie kierować swoim życiem w dodatku bardzo efektywnie.
Tak jak pokazały karty - jesteś utalentowana w kierunku o którym mówiliśmy natomiast posiadasz psychiczne blokady, jednak jest jedno ale w większości są one urojone i wydumane, pomijam, że są efektem wcześniejszych błędów.
Reasumując pozwól życiu niekiedy zadecydować za ciebie w zarządzaniu nazywamy to "ustrukturyzowana niepewność"
KOINCYDENCJA
Pozdrawiam Cię Bardzo Serdecznie
Igor
ps. nie zapominaj tylko dalej ćwiczyć bo widzę że odeszłaś od treningu a ma on trwać nie przerwanie 3 miesiące czyli co najmniej 90 dni.
|
|
|
yohanna22
6 dni temu o 17:24
Chciałem wysłać coś na twój mail niestety odbiło ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Dziękuję:)
A ja myślałam ze jeden miesiąc. Nie wiem dlaczego cos mu sie pokręciło.
Pozdrawiam
P.s ale jak będę miała problem to będę mogla sie do ciebie zwrócić?;)
Ćwiczyć chyba będę musiała zacząć od początku. Teraz moja starsza chora, niedługo T wraca. Mysle ze jak wyjedzie to zacznę od nowa tak na spokojnie.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |