| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
Mamy poczatatek synchronizacji zmaterializowanej tj. najbardziej adekwatny termin odnosnie faktu Rity .
Data natarcia 24.09.2005 = 22
2+2=4
4 - http://www.biblia.poznan.pl/PS/Biblia.htm
(Ksiega Malachiasza)
Kluczem dot. kodu jest "postepowanie poczatkowe "osoby priorytetowej 7 dni wczesniej ,osoba priorytetowa w USA to Prez. Postepowanie poczatkowe zawsze w sobote .
Jest to troche enigmatyczne lecz dala badaczy kodu Nie .
Panie Aurellu
Dni 23 do 26 09 2005
W przekazach staroceltyckich wystepuje czlowiek w kapturze , ktory goni bialego rumaka i tonie w wielkiej rzece , aby powrocic z podziemi i zadac ostateczny cios ognistym mieczem .
Opis powrotu jest umieszczony w datach pazdziernika .
Pozdrawiam
Gater
|
|
|
to wszystko jeszcze nic - najgorsze ma dopiero nadejć
Tsunami ma uderzyć we wschodnie wybrzeże USA - takie ostrzeżenie formułujš Plejadianie.
Czy istoty z kosmosu mogš znać przyszłoć Ziemi?
Billy Meier to Szwajcar (u którego zresztš bylimy), który od 30 lat twierdzi, że ma kontakt z rasš Plejadian przybywajšcych na Ziemię z gwiazdozbioru Byka. Nie będziemy się wdawać w dyskusje, czy jest to prawda czy nie (będzie wkrótce nasza rozmowa z Meierem), ale przedstawimy ostatnie ostrzeżenie, które jest na stronach fanów Meiera.
Plejadianie ostrzegajš przed tsunami, które uderzy w USA. Potwierdzili Meier'owi, że kiedy wulkan La Plama eksploduje i setki milionów kamieni zostanie wyrzuconych do oceanu, nastšpi spodziewane tsunami. Takie samo ostrzeżenie formułujš naukowcy.
Sš jednak różnice między przewidywaniami naukowców, a informacjami przekazanymi Meier'owi przez Plejadian. Ci ostatni nie powiedzieli kiedy to nastšpi, chociaż prawdopodobnie znajš datę. Przekazali wiadomoć, że jeżeli rzšd amerykański nie rozpocznie przygotowań na to wydarzenie, liczba ofiar może wahać się między 20-30 milionami Amerykanów. Analizuję sprawę proroctw już od 26 lat, byłem wiadkiem spełniania się wielu przepowiedni i jak,
każdy z nas, widziałem iloć ofiar azjatyckiego tsunami, ale nie potrafię ogarnšć czego tak ogromnego i niszczycielskiego.
Plejadianie powiedzieli Meierowi, że fale mogš osišgnšć wysokoć kilkuset metrów i przemieszczać się z szybkociš dwięku, penetrujšc nawet do 10 mil lšdu wzdłuż wschodniego wybrzeża Stanów Zjednoczonych.
Rzadko zdarza nam się słyszeć o możliwoci wystšpienia tak apokaliptycznego zdarzenia. Faktem jest, że większoć populacji USA mieszka doć blisko wybrzeży, zarówno Pacyfiku jak i Atlantyku, i wielu ludzi żyje zbyt blisko jezior i rzek. Moi szwedzcy znajomi przypomnieli mi, że również ja byłem głupcem mieszkajšc tak blisko morza tu w L.A.
Publikujšc różne informacje i ostrzeżenia w tej informacji, odczuwam wewnętrzny niepokój zwišzany z możliwociš życia w zasięgu fal tsunami. Elementem ludzkiej natury, jeli nie ludzkiej inteligencji, jest eufeministyczne mylenie, że przydarzy się to komu innemu. Jest to - niestety - bardzo błędne założenie.
|
|
|
no i włanie słyszałem takš opinię :-) nie wiem czy miać się, że Plajadianie wywołujš huragany aby jak najwięcej ludzi wyniosło się z wybrzeża przed nadejciem lada moment OGROMNEGO TSUNAMI - mogłoby być logiczne choć ciężko uwierzyć
|
|
|
Gater gdzie można znaleć te staroceltyckie przekazy prosze o info. thx
|
|
|
|
|
|
Podziekowania Panie Aurellu za interpretacje postawionego tarota, analoguje ona do moich przypuszczen .
Dla badaczy kodu bibli : Rozdz 1 werset 4 Ksiegi Malachiasza potwierdza tzw.synchro -nastepstw ( data natarcia Rity 24.09.2005 )
Najgorsze jest to ,że w parze kodu(1.4) idzie (3.19) Rozdz. 3 werset 19 Ksiegi Malachiasza
(data natarcia 13.10.2005) Gdy osoba priorytetowa nie zmieni biegu na 100%
zostanie to wypełnione .
Dla Horus przykro mi bardzo ale jest jeszcze za wczas .
Z poważaniem
Gater
|
|
|
...
The angel then gave Soo information that to her was puzzling. He told her when she went to America that something bad was going to happen. However, the angels were going to hold the winds and the gospel would spread to the all world. He said that
in 2005
something bigger
would happen
in America
and that the Sunday law
would come in after that.
Soo asked him “What is Sunday law?” His answer made it no clearer to her; “Good people work in government, but they work for evil. Watch the news.”
...
|
|
|
...
There could be
another devestating hurricane
worse than Rita and Katrina
at the end of September
and another toward the end of October.
By December this entire country could be under a 'national emergency' martial law. If not sooner.
...
|
|
|
Aurell.... rzuć okiem na ten park Yellowstone, proszę ... :-)
|
|
|
czy nie przesadzacie ? kto niby ma szerzyc milosc i pozytywne energie na ziemi skoro kazdy tylko czeka na katastofy i analizuje to cale zlo ktore wycieka z tv...? no i prawie wszyscy tutaj tez tylko czekaja na to kiedy cos takiego sie stanie co wstrzasnie ameryka a co za tym idzie najwiecej ludzi zginie ?
|
|
|
tooooo - bardzo ladne spostrzezenie. Moim zamiarem nie jest oczekiwac w nadziei na kare Boga, katastrofy i tragedie, lecz uswiadomienie ludziom, ze takie cos jest nieuniknione, gdy czlowiek sie nie opamieta. Ludzi rozkladaja reke mowiac ze sami nic nie zrobia ze swiatem i dalej gnaja sciezka tej cywilizacji. Ale mowilem wielokrotnie, ze najwazniejsze jest ziarno... ono wydaje plony stokroc wieksze i wieksze, i wieksze... i ma to wplyw na calosc. Chodzi o nawrocenie sie na prawidlowo droge, droge prawdy o istnieniu!
[%sig%]
|
|
|
|
|
|
SZYBKO WŁAZCIE NA TĽ STRONE KAMERA BARDZO DOBRZE ODSWIEZA OBRAZ - RITA UDERZYŁA . NIESAMOWITE WIDAĆ JA SIŁA HURAGANU GNIE DRZEWA
http://e-kamery.pl/ameryka/kamera.phtml?numer=17
|
|
|
No przepraszam za uogolnienie...zgadzam sie,ze najwazniejsza jest swiadomosc,ktora ludzie powinni miec,swiadomosc tego co i dlaczego sie dzieje wokol nas... No ale niktorzy np.rozczarowani slaboscia huraganu raczej podchodza do tego czysto spektakularnie... Ja, nie ukrywam, zreszta tez oczekuje jakby w pogotowiu kiedy np. San Francisko zniknie,itd.itp... ale chyba nie w tym jest droga.... Ludzkosc powinna tworzyc jednosc i wspomagac sie w trudnych momentach,niestety jest to byc moze tylko pobozne zyczenie ale chyba taki jest sens i mozliwosc przetrwania trudnych chwil... Sam sobie nie wyobrazam jakby tak np.caly Krakow albo Warszawa mialy sie ewakuaowac...Z pewnoscia Amerykanie sa nazbyt konsumpcyjnie nastawieni do zycia,przyjmuja bezkrtytycznie to co im pokazuje CNN a wybierajac Busha na koleja kadencje specjalnie sie nie popisali no ale jednak nalezy im wspolczuc - bo tak wlasciwie to pewnie ciepia tam przecietni Amerykanienie bo ci bardziej "kasiasci" to oni na pewno sobie urzadzili wszystko tak zeby jak najmniej ucierpiac a najlepiej jeszcze zyskac,hm...
...No ale jak mozna poczytac na newsach modla sie tam ludzie i prosza Boga o pomoc wiec moze jakas przemiana u nich sie tez dokona,hm....Pewnie zreszta musi bo takie powazne katastrofy bez zmian wewnetrznych Amerykanow w tym uczestniczacych jednak nie moga nastapic (?)...tak sobie glosno rozwazam ;) Pozdrawiam.
|
|
|
Powiem tak:
JELI ZNIKNIE PIENIĽDZ ORAZ CAŁA TA OTOCZKA Z NIM ZWIĽZANA (EKONOMIA, FINANSE, ZWIĽZKI BIZNESOWE, PRACA DLA PIENIĘDZY) TO WSZYSTKO SIĘ ZMIENI :). Na korzyć ludzkoci oczywicie i całego wszechwiata. A jeli dalej ludzkoć będzie się bawić w produkowanie pienišdza to daleeeeeeeeeko zajedzie :P.
Co do Ameryki. Oczywicie ja za nimi nie przepadam. Szkoda tych zwykłych obywateli oczywicie, ale sami sš sobie winni, że mieszkajš w dużych miastach nas samym oceanem. Ja walę tš władzę (Bush i reszta) bo to oni robiš sieczkę z mózgu zwykłym ludziom. Media i koncerny też nie sš bez winy
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |