Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

http://www.dobreksiazki.pl/okladki/duze/9725.jpg

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

witam czy bede szczesliwa z moim partnerem i czy bedzie mi wierny pozdrawiam

dzięki

dziekuje za odpowiedz :) a kiedy to bedzie ?ja raczej nigdzie nie wychodze to nie mam pojecia gdzie go poznam ...

Witam ponownie:) spotkałam kobiete, która zbierała na chleb po marketem, dałam jej pieniądze i przekazałam że są od Ciebie.. usłyszałam.. Bóg zapłać.. pozdrawiam.

igor prosze odpowiedz mi czy moje sex spotkanie z alkiem zapoczatkuje pomiedzy nami nowy zwiazek i zostawi dla mnie zone? i czy to spotkanie dojdzie do skutku?

Drogi Igorze mam do Ciebie kilka pytań związanych z moim byłym chłopakiem.Czy on będzie próbował do mnie wrócić i czy tęskni za mną? Czy poznam niedługo jakiegoś mężczyznę, który mnie pokocha i doceni? I chciałabym wiedzieć co przyniesie mi los w najbliższym czasie? Bardzo proszę o odpowiedź na moje pytania.

Witam Igorze. Czy ja i mój mąż będziemy na zawsze razem? tzn.do końca życia?

Czy poznam osobiście pewnego chłopaka, z którym teraz kontaktuję się tylko przez internet? Jeżeli tak, to kiedy to nastąpi? Pozdrawiam:)

Witaj Igorze :) Nurtuje mnie takie pytanie… Niedawno robiłem wesele w pewnej klubo-restauracji i szefowie mówili że otwierają tam za niedługo na nowo klub do którego będą szukać DJ’a, mówili że może znajdę w tym klubie zatrudnienie bo bardzo dobrze poszła mi wcześniejsza impreza. Moje pytanie brzmi- czy dostanę tą pracę? A jeżeli nie to kiedy będę miał możliwość podjęcia jakiejkolwiek ale dobrej dla mnie pracy? Oczekuję na odpowiedź i pozdrawiam serdecznie ;)

Pozdrawiam Gall

Hej Igor Mam pytanie prowadzę bardzo ważny projekt w pracy i od jego powodzenia dużo zależy powiedz mi czy oda mi się go doprowadzić do końca? bo na dzień dzisiejszy idzie mi jak po grudzie.

Witaj Igorze. Mam takie pytanie. Czy będę ponownie z osobą którą kocham jednak która zerwała ze mną kontakt jakieś 2 lata temu?

Igorze czy mozesz odpowiedziec na 2 moje pytania? 1. czy rok 2010 bedzie dla mnie korzystniejszy niz ten? szczegolnie zawodowo 2. kiedy wyjde za maz? albo chociaz zostane o to poproszona? :) dziekuje

Witam serdecznie-czy mogłabym prosić o wyjaśnienie-niedawno zadałam pytania które są dla mnie bardzo ważne,a Twoja odpowiedź była dla mnie niejednoznaczna tzn. myślę,że dotyczyła tylko pierwszej części. Dla przypomnienie:
kamelon:
Witam serdecznie Igorze:) Czy ukończę szkołę do której zaczęłam chodzić? Czy rozpoczęcie nauki to był dobry pomysł? I jeszcze jedno najważniejsze-kiedy spotkam swoją tzw."drugą połówkę"?
Twoja odpowiedź brzmiała -Tarot kartą IV Kije mówi, że to jeden z najlepszych wyborów.- Czy mogłabym prosić o odpowiedź na drugie pytanie pozdrawiam serdecznie:)

Kamelon

witam serdecznie, mam pytanie czy mój partner kocha inną?

clara

Igorze Jaka jest przyszłość mojego małżeństwa? Czy mogę zaufać mojemu mężowi, czy lepiej nie ryzykować? Już raz prosiłam o wróżbe i sprawdziło się w 100 %. Ponownie proszę Cię o poświęcenie mi chwili. Dziękuję.

impressowiczka:
igor prosze odpowiedz mi czy moje sex spotkanie z alkiem zapoczatkuje pomiedzy nami nowy zwiazek i zostawi dla mnie zone? i czy to spotkanie dojdzie do skutku?
Coz za beznadziejny przypadek:))O facecie juz nie wspomne:)Nie stac Cie na wolnego faceta,cieszy cie rozwalanie cudzego zycia?Myslisz ze nadstawisz dupsko i malzenstwo legnie w gruzach a ty na innych nieszczesciu bedziesz budowac swoje szczescie?Tak latwo w zyciu niema ,sama sie przekonasz ,niebawem;)Szanuj sie kobieto:/

Igorze, umówiłam się z Tomkiem i zapytałam dlaczego tak postąpił, ale nie potrafił mi odp tylko mnie przepraszał.Minął już ponad rok a mnie to ciągle nie daje spokoju, cały czas się zastanawiam dlaczego???! Teraz w ogóle nie mamy ze sobą żadnego kontaktu. Bardzo bym chciała się dowiedzieć i w końcu zacząć żyć...

Witam Igorze dawno mnie nie było ale mam nadzieję ze pamietasz o problemie z ktorym sie do CIebie zwracalam. Nadal poszukujemy mojego Szwagra nie mamy zadnych informacji. Kłutni rodzinnych raczej nie bylo Szwagier wyszedl z samochodu siostry przy wiezdzie na podworku i nie wrocil. Przeszukalismy cala okolice i nie znalezlismy zadnych sladow. Mieszkamy niedaleko rzeki WIsły która kilkakrotnie była rowniez przeszukiwana i nic nie znalezlismy. jeśli jesteś w stanie mi cokolwiek napisac gdzie sie znajduje jak mamy go szukac co dalej zrobic to bardzo CIe prosze pomoz NAm.

puk...puk... dlaczego nie dostałam odpowiedzi? sambusiao