| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Ania to jest idiom angielski tak mowisz jak chcesz cos sie nie narobiac tylko relaxowac. To spend time in leisurely enjoyment.
|
|
|
Yohanna wiem, dużo zarobić a się nie narobić. Ale najlepiej robic to co sie lubi wtedy nawet najbardziej wyczerpujaca praca relaksuje.
Pozdrawiam
|
|
|
Yohanna ja lubiłam prace którą miałam. Musiałam sie zwolnić. Trudno.żal. Teraz musze znaleźć druga prace ktora polubię i do której z uśmiechem na ustach będę chodzić.
|
|
|
Przykro mi że Cię nie wybrali. Do mnie pewnie się nawet nie odezwą.
|
|
|
Najgorsze jak sie nie odzywaja, ale u mnie musza bo wszytko jest przez strone internetowa wiec pewno sla do wszystkich hurtem. A na feedback trzeba czekac 35 dni jak sie zapytasz.
Maz przejzal jeszcze raz wszytko i mowi ze nic zle nie zrobilam ze kogos juz chyba mieli. Norma.
Ja sie wlasnie wypisuje takie pitolenie na antenie, ale CV to ponoc do najgorszych prac biora wiec mnie czeka pisanie, az mi sie nie dobrze robi. 3 strony person specification o mala zwykla prace w biurze. Plus zamkniecie ofert 27, a ja juz musze miec prace wiec bede sie tak bawic.
|
|
|
Ja się zorientowałam kilka lat temu ze żeby dostać prace adekwatna do mojego wykształcenie to musze miec plecy których nie mam. Oni tam zawsze swoich maja. Nawet jak ogłaszają nabór to dla picu. Takie życie. Przykre ale prawdziwe.
|
|
|
Wiem czesto tak jest przewaznie urzedy i sluzba zdrowia, ale organizacje charytatywne to samo.
Innego wyjscia nie mam, plecow nigdy nie mialam. Jak bym miala to bym z Polski nie wyjechala.
Ale powiem Ci ze tak sie napisalam ze az sie zakochalam i zdziwilam na co mnie stac i jak potrafie pisac po angielsku, a mam leki i to duze jak mam cos po angielsku napisac. No tylko maz musi bledy sprawdzic i napewno dostane opitiol jutro, na co mu powiem w strzebrzeszynie chrzasz brzmi w trzcinie i kaze powtorzyc;)
|
|
|
227ania
2 godziny temu
Jeśli przeczytasz dokładnie książkę, którą ci wysłałem w pdfie zrozumiesz, ze nikt do niczego potrzebny już nigdy ci nie będzie.
Pozdrawiam
Igor
ps. bo i do czego ;-)
|
|
|
Witam
Kiedy będą udzielane odpowiedzi ? czy tylko stali bywalcy mają pierwszeństwo?
|
|
|
Drogi Igorze
Tylko jak tej sily użyć? Wyslalam ci maila
Pozdrawiam
|
|
|
korwa juz nie mam sil. Wypelnilam caly formularz aplikacyjny, wyslalam, a oni na dodatek wysylaja jeszcze formularz do zdania na values czyli 20 pytan jak sie zachowasz i co zrobisz. Zrobilam jak nie przejde tego mam 12 miesiecy zamknieta droge do aplikowania.
Co za wariactwo.
|
|
|
Olar4
5 marca, 21:50
Tarot kartą V Pucharów mówi, że to raczej afekt seksualny ;-) niż zauroczenie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
kasiek
5 dni temu o 11:27
Tarot kartami Król Kijów i V Kijów mówi, że tak ale trzeba było by się podporządkować.
teraz kwestia czy potrafisz i będziesz chciała ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
bluangel
7 dni temu o 16:04
Tarot kartami As Monet i As Mieczy mówi, że ten związek były oparty na kłótniach i namiętnościach ;-)
Pozdrawiam
Igor
ps. odpowiedzi są udzielane zawsze w tedy kiedy przychodzi właściwy czas, stali bywalcy nie są w lepszej sytuacji ;-) niekiedy rozmawiamy częściej ale odpowiedzi wcześniej i tak niem a;)
|
|
|
yohanna22
5 godzin temu
Wysłałem ci materiał do przerobienia, jak tego nie przetrawisz dalej będziesz tłuc głową w mur ;-)
Pozdrawiam
Igor
ps. chyba czas już zmienić myślenie a pod jego wpływem sposób działania na bardziej nowoczesny, nie uważasz ?
|
|
|
227ania
Wczoraj o 14:51
Tych sił używa się podobnie do młotka ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. problem jest inny na poziom który cię interesuje musisz wejść sama, gdyż jeśli cię tam w ciągnę a nie posiądziesz zdolności do przebywania na nim to potem z hukiem byś zleciała ;) zatem bezpieczniej dla ciebie na chwilę jest jeszcze tak ;) póki się nie nauczysz ;)
|
|
|
|||
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |