| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
yohanna22
15 minut temu
Wysłałem ci książkę do przerobienia, jak przerobisz to zobaczysz, że niema większych problemów.
Tylko się naprawdę przyłóż ;)
Pozdrawiam życząc miłych snów nam nie już czas
Igor
|
|
|
Spij dobrze :)
Tzn. mam wizje, ale to by byla bardzo ciezka praca i bez zatrudnienia pracownikow by sie nie obylo. To jest tylko moja wizja, a dosc sporo ich mialam. Taka juz jestem niestety.
|
|
|
|||
|
aha a w pracy ona miala mnie wszytkiego nauczyc, bo caly czas mi mowila ze ona trenuje ludzi i jest najlepsza. Nic mnie nie nauczyla. Dzieki temu ze siedzialam sama. Sama wszytko podlapalam i sie nauczylam. W miedzyczasie do innych dzwonilam i sie pytalam.
|
|
|
Do ludzi mowila ze mnie zatrudnila za nice face. Mialam byc jej wyrobcem, a tutaj bylam lepsza od niej. Jak juz mialam epicentrum zlosci na mnie, a akurat w UK bylo cos o Polakach co zbieraja truskawki to mi dogadala. No gdzie pojdziesz do mnie mowi zostaniesz tutaj ze mna, no chyba ze wolisz truskawki zbierac:)))
|
|
|
Ciag dalszy.
Zal mi kobiety zawsze bylo bo miala problemy w domu i to duze, brak milosci, w dodatku miala problemy ze starzeniem sie okolo 50.
Sypiac chciala z kazdym w pracy chlopakiem, dlatego tez na tablicy gdzie pisalismy kto danego dnia pracuje, chlopaki pisali 'Randy Mandy' czli 'Napalona Mandy'. To sie bralo z jej niskiej wartosci i z problemow z partnerem.
Do tego ubierala sie w sklepie dla nastolatek chodzila w miniowach i cagle sie upiekrzala.
Na koniec dnia jak ja akurat bylam menedzerem musialam zrobic ksiegowosc i sejf, musialo sie wszytko zgadzac. Ona, ze przychodzila pijana nie wiedziala co sie dzieje i gubila sie we wszytkim to dzwonila do mnie o byle poze dnia i nocy zebym przyszla i jej wszytko doprowadzila do ladu.
Biedna kobieta z niej byla;)
|
|
|
Drogi Igorze
Przeczytałam książkę, jutro zabiorę się za dodatek
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
Wczoraj o 22:44
Bardzo mnie to cieszy ;) dodatek ten w pdf pokazuje w jaki sposob wykorzystać praktycznie informacje z ksiażki oraz jak najbliźsi mogą okazać się przydatni w planie ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
yohanna22
2 dni temu o 22:43
Patrzyłem wiele razy na ciebie przez lustro w Tarocie, powiem ci tak jesteś bardzo predysponowana do siągania celów by nie powedzieć sukcesów.
Mam tylko prywatnie prośbę, przerób materiał który ci wysłałem dokładnie w taki sposob jak napisałem.
Spokojnie w tydzień lub najwyżej dwa sobie z tym poradzisz. Potem za jakieś trzy miesiące przeczytasz to jeszcze raz by sobie zweryfikować działania i wnioski.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
|||
|
Drogi Igorze
Co do pomocy rodziny w tej sprawie to juz powoli odczulam mowie oczywiście o corkach. Nie robię tego w sposób opisany w książce kecz dużo bardziej delikatnie ale i tak skutkuje;)
Pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze
Dodatek przeczytany. Cos niesamowitego.
Pozdrawiam
P.s biedny dziękuję i mówi że nie ma się czym zrewanżować.
|
|
|
227ania
godzinę temu
Kochana dziękuję bardzo, cieszy mnie, że przeczytałaś dodatek. A powiedz mi jakie wrażenie wywarła na ciebie ksiazka?
Pozdrawiam
Igor
ps. o tytule niema co wspominac ;)
|
|
|
Drogi Igorze
Ksiazka jest bardzo interesująca, ciekawa, szczegolowa, wyczerpujaca. W porównaniu do książki o której ci pisałam ze cztalam jest bardziej "ostra" choc nie wiem czy to odpowiednie slowo do jej określenia ale tylko takie akurat mam na myśli. Odrobine na ten temat juz wczesniej słyszałam ale nie aż do tego stopnia. Niektóre rzeczy często sie powtarzaly a niektóre zdania sformułowałabym nieco inaczej. Dodatek rewelacja szkoda ze taki krótki .
Pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze
Dodatek miał pokazać w jaki sposób wykorzystać informacje z książki. Tylko jak ja mam to zrobić? To wszystko wygląda pięknie ale żeby potrafić to trzeba być.... Wiem że muszę dużo ćwiczyć ale to chyba nie wystarczy.
Pozdrawiam
|
|
|
Witam serdecznie
Igorze mam pytanie czy Janusz jest zauroczony moją osobą ? Nie mogę oczytać jasno jego intencji .Raz czuje że jest zauroczony a raz wręcz przeciwnie .
Biedny podziękował za pieniądze .Pozdrawiam ciepło
|
|
|
Drogi Igorze
Oby mija córcia wyzdrowiała do środy, przeciez na mszę musimy..skupie się na niej.
|
|
|
Drogi Igorze
Ostatnio moja młodsza córka zapiera sie rękoma i nogami żeby nie iść do przedszkola a juz bylo nieźle. Zerknij proszę w karty jak możesz i sprawdź czy może jej się tam jakas krzywda dzieje, dlaczego tak się zachowuje. Może powinnam ja zabrać. Az serce sie kraja jak zostaje z płaczem i wyrywa sie do mnie.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |