Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Powiadomiłam jego rodzinę ze będzie msza. Powinni wiedzieć. Sumienie czyste.

Drogi Igorze Dzis spokojnie;) Pozdrawiam

Czytam ksazke troche w niej madrych rzeczy np. Psychologist H.L Hollingworth has said that happines requires problems, plus mental attitude that is ready to meet distress with action toward a solution. Troche tez przeskakuje bo mnie niekiedy nudzi.

Niestety nie ma w niej odpowiedzi na pytanie jakie ja mam :( Czyli jak ominac tych co Ci klody pod nogi podstawiaja.

Yohanna22 Dobre pytanie. Pozdrawiam

Traktuj to jako trening idź i zapytaj wprost o co im chodzi i jak to wygląda patrząc w oczy ;-) Powiedz im, że byłaś u wróżbity i powiedział ci, że oni to i tamto ;) i co teraz oni na to itd... Pozdrawiam Igor ps. nie oddaj kontroli nad włąsnym życiem obcym ludziom a przede wszystkim nie pozwól się warunkować na cudzą modłę ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 3 dni temu o 09:26 A kiedy ta msza? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Chyba mnie nie rozumisz ja to podalam na przykladzie jak jestes w pracy wszytko dobrze robisz a masz nad soba menedzera, taka osoba perfidnie tobie robi na zlosc. Bo ksiazka w koncu jest o sukcesie. Wiem o czym mowie zwykle rzeczy doszukiwanie sie blachostek np. zamawianie wakacji w tym samym terminie co ty zeby Ci na zlosc zrobic i tym podobne sytuacje. Nawet wchodzenie butami w Twoje prywatne zycie jak tylko znajdzie sie okazja. Chyba za malo dla kogos pracowales:) Ja jak mialam racje to jeszcze idiotke ze mnie robiono prosto w oczy. Teraz powiedzmy jest sytacja ze powiesz komus takiemu ze wrozbita Ci cos tam powiedzial ze Cie nie lubia, no i myslisz ze cos z tym zrobisz chyba jeszcze bardziej wylecisz z hukiem. Teraz tez mam w pracy taka babke rehabilitantke tez jest zlosliwa, ale inteligentnie to robi. Tylko ze nie musze z nia spedzac duzo czasu raz na miesiac godzinka i spadam do domu. Jeden ma nerwy zabawiac sie ja ich nie mam niestety.

Drogi Igorze Msza odbędzie się 8 marca o godz 18 Pozdrawiam

Drogi Igorze Juz wiem. Najpierw zapytam tam gdzie wcześnie pracowałam a jak mnie nie przyjmą to będę szukać gdzie indziej. Chyba tak będzie najlepiej. Chyba Pozdrawiam

Ania chyba sie Ciebie pozbyli wiec jeszcze chcesz sie ponizac i pytac ?

Yohanna22 Byl taki czas ze pracowałam w dwóch firmach jednocześnie i zrezygnowałam sama z pracy w tej ns poczet tamtej w której doprowadzili do tego żebym sie sama zwolniła. Nie, do nich juz nie wrócę. Pozdrawiam

Drogi Igorze Pierwszy raz tak ciężko idzie mi przeczytanie jakiejś książki. Normalnie juz dawno bym ja skonczyla. I to nie dlatego ze jest nudna czy cos wręcz przeciwnie jest bardzo i interesujaca. Pozdrawiam

227ania 2 dni temu o 22:21 Tym wszystkim się tak nie przejmuj, to wszystko i tak ulegnie niebawem zmianie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 2 dni temu o 22:24 Bardzo mi zależy abyś dokładnie tę książkę przestudiowała, nie spiesz się w takim razie nawet lepiej że czytasz wolno, lepsze z tego wyjdą efekty na koniec. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 4 dni temu o 16:32 Kiedyś za to, że wyłożyłem na edukację własną 20 000, zostałem doceniony w firmie podwyżką ;-) Podaję ci kwotę 2,80 PLN - dwa złote osiemdziesiąt groszy - to była podwyżka nie na godzinę, dzień czy tydzień ale o tyle wzrosły moje zarobki w skali miesięcznej ;) Wniosek z tego taki, że jak widzisz debili to tu to tam nie brakuje ;) a na koniec i tak się musiałem zwolnić. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Pieniadze jeszcze bym przezyla, ale wyzywanie sie na drugim czlowieku w pracy jest dla mnie czyms czego nie akceptuje i nie rozumie. Niestety innych doswiadczen milych nie mam wiec nie wiem jak to jest inaczej.

yohanna22 56 minut temu A mobbing też miałem, w dodatku taki specyficzny, tzn tak miano mi namieszać w głowie bym na inne sprawy już czasu nie miał ;) tak ci mnie chciano zneutralizować ;-) Dyrektor się w to bawił by gdzieś tam lepiej wypaść no i awansu też miało nie być pomijam już podwyżkę, walczyli z wypaczeniami i patologią. W późniejszym czasie po dokładnym przestudiowaniu około 70 książek z zarządzania doszedłem do wniosku, że trafiłem na normalnych nieuków. Od tamtego czasu podobnych środowisk unikam ;-) nawet za cenę strat ;-) Pozdrawiam Igor ps. w końcu zdrowie jest najważniejsze ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ps. w końcu zdrowie jest najważniejsze ;-)
Tez tak mysle. Wlasnie bo u mnie zmiany nadchodza i tak rozmawiam z mezem i nawet on mi mowi dzisiaj, zostan w tej pracy co jestes i znajdz dodatkowa, a a nawet cos sobie otwrz dla siebie. No oczywiscie ja jak ja nie mam pomyslu. Ale prawde mowiac to wole marny grosz zarobic na siebie niz isc do jakies firmy znowu i sie wykanczac. Juz dzsiaj w miescie nawet ogloszenia na sprzatanie ogladalam.

W sumie mam jeden pomysl, ale to trzeba kasy i ciezka praca. Sama bym tego chyba nie zrobila. W sumie tez nie wiem czy by wypalilo.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.