| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Drogi Igorze
Dzis mrowienie policzków. Poza tym ok. Wyniki przesle juto.
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
Wczoraj o 23:05
Świetnie ;-)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
yohanna22
Wczoraj o 12:29
Kiedyś byłem na jednym ze spotkań gdzie nawiedzony gość pierdzielił jak to nie wolno się modlić o pieniądze bo to nioby grzech i takie tam bzdury, kiedy się już przestał podniecać zapytałem go:
- czy Ktoś komu lekarz dał receptę na lek dla dziecka, a dzięki temu lekowi dziecko przeżyje w sytuacji kiedy nie ma kasy (bo jest biedny) to też nie wolno się takiemu człowiekowi o pieniądze pomodlić?
Zapadła cisza, potem były jakieś wrzaski i bełkot ale nie słuchałem bo
wyszedłem.
Pozdrawiam
Igor
ps. to mankament to typowe obciążenie od członków bliższej lub dalszej rodziny a nabyte biernie w procesie wychowania, cechuje ludzi biednych, dla których bieda była zawsze wstydem itd.. więc często dziecko słyszało różnego rodzaju teksty w stylu gdybym miał pożyczyć albo żebrać o grosz itd... to ma się niestety nijak do rzeczywistości co już wiesz ;) dlatego warto się tego gówna pozbyć. Napisz do mnie na maila coś ci podeślę moim zdaniem warto abyś się do tej lektury przyłożyła.
|
|
|
|||||
|
|||
|
To jest tak czego sie nauczylam na emigracji jeden krok do przodu nigdy nie wiesz co sie stanie. Bylam bezdomna przez 2 tygodnie i gdyby nie pieniadze z oszczednosci i znajomi to bym na ulicy wyladowala.
Taka szkola juz pozniej zawsze ma sie pieniadze na czarna godzine. Nie ma pomocy, a znajomi tez rozni sa mozna pomieszkac 2-3 noce jak zaplacisz, a potem spadaj.
|
|
|
Drogi Igorze
Zawaliłam,jak polozylam córki do łóżek jak zasnęłam tak się dopiero obudziłam. Przepraszam
P.s zaluje bo pewnie ominelo mnie cos ciekawego
|
|
|
227ania
4 godziny temu
Nic się nie stało, nie martw się tym, niekiedy tak jest w końcu nie jesteś jeszcze z tytanu ;-)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
yohanna22
Wczoraj o 13:12
No w końcu jesteśmy w domu, zatem aby się już nie bać sukcesu i nie szukać wsparcia tam gdzie go niema zrobimy tak:
- przerobisz materiał który ci wysłałem, dzisiaj ponownie jest w pdfie, nic nie trzeba rozpakowywać, uważam, że jedna z lepszych pozycji jaka była do tej pory na rynku, zresztą trudno do kupienia pomijam już cenę za używkę.
Pozdrawiam
Igor
ps. drugi raz jak przyjdą karty to ich nie tnij ;-) co do innych rzeczy napisałem to jako ogólny przykład, nie generalizuję i nie twierdzę, że tak musiało być - tak np mogło by być ;)
|
|
|
|||||
|
|
|
|
|||||
|
dzieki za wytlumaczenie 79 drugie chodzi o odpowiedz na temat biedy.
Dzisiaj nic nie jaze bo mam zly dzien, istny diabel ;)
|
|
|
ps. Debetowa zawsze mam :) Kredytowe nie dla mnie istne zlo.
|
|
|
Drogi Igorze
Dziś Malo brakowało a znów bym zawaliła ale obudziłam się o 1 i myślę sobie o nie, dam rade. Wiec kawusia żeby stanąć na nogi i do dzieła. Bylo ok.
Pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze
Dzis zimne dreszcze, ciężki oddech i swieca tak przyjemnie rozjasniala:)
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
Wczoraj o 21:38
Czy zaczęłaś czytać książkę ?
Pozdrawiam
Igor
|
|