| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
227ania
Wczoraj o 11:21
Właśnie dlatego chciałem abyś przeczytała tę książkę, bardzo mi zależy bo myślę, że ona wniesie wiele ciekawych rzeczy do twojego rozwoju.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Dzis ciężki oddech i bardzo ciężka obolała głowa.
Pozdrawia.
|
|
|
Drogi Igorze
Co do mszy ktora miała zamówić. Bylam i pocalowalam w klamkę. Ale się nie poddaje jutro znow pojadę. Wiem juz dlaczego mi sie snilo ze mi auto ukradli. Awaria dzis rano. I to taka ze czekam aż mechanik przyjedzie i go zholuje. Dzięki Bogu ze nie w drodze.
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
Wczoraj o 15:16
Wiesz niekiedy mamy awarię by uniknąć innych wpadek oraz całej masy pułapek ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. czyli wszystko u ciebie działa ;) u mnie w sobotę było podobnie usiadłem przy komputerze i w umyśle zobaczyłem swoją miłą panią stomatolog jak dawała mi znieczulenie ;-) cóż dzisiaj trzeba było odcierpieć ;)
|
|
|
Drogi Igorze
Współczuję (mam na myśli cierpienie po wizycie u pani stomatolog a raczej w trakcie wizyty). Podpisalam moje zbiory.zamowilam dzis książkę o której była mowa w naszej korespondencji.jak juz ta otrzymam to zamówię kolejna. Jak dzis mi naprawi auto(a mam ogromna nadzieje ze naprawi i mnie nie ogoloci do reszty z kasy) to zajadę na plebanię zamówić msze, może dzis mi sie uda.
Pozdrawiam
|
|
|
Hej popatrzysz mi w karty.
Juz nadszedl czas dostalam list dzisiaj na 10 marca. Czy znajde jakas fajna prace jak zaczne aplikowac od poczatku marca?
Musze jeszcze CV zrobic nowe w tym miesiacu.
Biednego jak spotkam to wspomoge bo nie widzialam ostatnio.
|
|
|
Drogi Igorze
Zimne dreszcze na plecach. Poza tym ok
Pozdrawiam
|
|
|
|||
|
U mnie jest niezbędny. Do przystanku pks mam 4 km i autobus nie jedzoe przez miejscowość w której uczą sie moje córki wiec kolejne 4km byloby z buta. Jeździ szkolny ale maluchów nie zabiera tylko od 6 lat jak jest juz obowiązek szkolny. Jeszcze wożenie córki na rehabilitacje. I mam zamiar iść do pracy. Nie da rady bez auta.trudno, jakos damy rade ..na szczęście na czas naprawy dziadek pożyczył mi swój.
|
|
|
Drogi Igorze dzis udali mi sie troszkę wczesniej. Ciężki oddech i Glowa, poza tym ok.
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
19 minut temu
Anna świetne ci idzie, w niedługim czasie dojdziemy do końca pierwszego etapu twojego treningu ;-)
Pozdrawiam
Igor
ps. oby tak dalej ...
|
|
|
yohanna22
To dla ciebie Ciekawy materiał ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
Drogi Igorze
Otrzymałam książkę o której byla mowa. Kiedy mogę zacząć ja czytać?
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
12 minut temu
Na spokojnie od jutra ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|