Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

79277:
podarowałem
*podarowałeś

79277 godzinę temu I właśnie o to chodzi o odblokowanie przepływu energii, ona przez nas zawsze przepływa w określonym celu inaczej nie miało by to sensu. Podobnie jest z pieniędzmi i innymi rzeczami, płyną przez nas do innych ;-) Pozdrawiam Igor ps. cieszą mnie twoje wnioski jak mało kogo ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą

STRUMYK 4 godziny temu Trzymamy za ciebie kciuki kolego. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Dzis spokojnie. Dreszcze na ręce i plecach. Pod koniec swieca zaczela "trzaskać"(jakby iskrami) Pozdrawiam

79277:
Wendol- strasznie cieszę się z latarki, którą mi podarowałeś. Używam jej przecież codziennie. Zawsze mam ją w kieszeni. Jest rewelacyjna. Dziękuję Ci za nią.
Cieszę się, że Ci się przydaje. Ja miałem za dużo latarek. Jeśli mam czegoś za dużo, nie używam tego, to uważam, że się marnuje - wtedy rozdaję.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

227ania Wczoraj o 21:53 I o to chodzi, wszystko jest jak trzeba. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Pojawila sie oferte domu dosc fajny, ale wszytko do roboty. Dobra okolica. Jak zaczne sama remontowac to mi pol roku zejdzie. No czekamy.

nici ...

Drogi Igorze Dzis spokojnie i o dziwo krótko. Z poczatku spokojne linie później szybkie, zdecydowane. Pozdrawiam

Drogo Igorze Dzis jasne swiatlo, slabnace. Dreszcze zimne od Glowy przez plecy i lewa rękę. Pozdrawiam P.s. Trochę późno, najzwyczajniej w świecie zasnęłam:)

227ania 11 godzin temu W ogóle się tym nie przejmuj, tak ten trening wygląda ;-) Pozdrawiam Igor ps. a teraz zrobimy tak przejdziemy na wyższy poziom naszego treningu i postarasz się napisać odpowiedź na moje pytanie, które zadam ci w myślach ;-) sprawdzimy też czy uda ci się odgadnąć intencje ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Nie sadze by się udało ale może być zabawnie;) Pozdrawiam

227ania 4 minuty temu Ty nie jesteś tutaj od osądzania, tak ci przypominam tylko ;) bo twoje wnioskowanie i osądzanie już raz doprowadziło cię do zabicia własnej osobowości. Teraz chyba czas ją odzyskać ;) tak mi się wydaje ;) Pozdrawiam Igor ps. no chyba, że nie chcesz ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Masz racje czas odzyskać. Pozdrawiam P.s do wieczora...

Drogi Igorze Ale co wspólnego z tym wszystkim ma list do Koryntian? Dziwnie chodź mi po glowie a nawet nie wiem co zawiera: Pozdrawiam

Drogi Igorze Czułam się o dziwo świetnie. Świeca to trzaskała to jaśniała to znów ciemniala żeby ponownie zajasniec. Pozatym ok. Pozdrawiam

227ania Wczoraj o 23:04 Zadanie uważam zaliczone na 6 ;-) powiem więcej jestem pod dużym wrażeniem twojej intuicji. Odpowiedzi na pytanie udzieliłaś bardzo dobrej, chodzi mi o tekst (wyraz) zapisany, szkoda, że reszta nie poszła równie gładko ale to jest i tak bardzo dobra odpowiedź. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania Wczoraj o 13:55 W liście tym zawarte są wszelkie wskazówki dotyczące twojej go rozwoju i przyszłości. Pozdrawiam Igor ps. bardzo bym cię prosił jak już nabędziesz książkę o której była mowa w naszej korespondencji o inwestycję jeszcze w tę pozycję: KSIĄŻKA Jeśli byłby to dla ciebie jakiś problem np finansowy to dostaniesz ją ode mnie w prezencie ;) ale wiem, że w Bibliotece jest do wypożyczenia ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze A bałam sie ze mi nie poszlo bo dalej to juz nie chciało pójść, nie wiem dlaczego. Reka ani drgnela. Pozdrawiam P.s problemów finansowych raczej nie powinno być. Zawsze chciałam przestać martwic sie i dawać rade z miesiąca na miesiąc i o dziwo ostatnio tak jest ze kończą sie jedne, zaraz naplywaja kolejne. Co nie ukrywam bardzo mnie cieszy. Co do bogactwa i ubóstwa. Zawsze słyszałam" och Ania jaka ty biedna" a ja odpowiadałam" ze jestem bardzo bogata bo mam dwa największe na świecie skarby(mój córki)

Drogi Igorze Dziś ciezki oddech nawet duszący. Poza tym ok wybacz słabą jakość zdjęć. Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.