| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
227ania
7 godzin temu
To teraz już wiesz ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. wydaje mi się, że nasza współpraca będzie bardzo owocna ;)
|
|
|
yohanna22
5 godzin tem
Na twoje pytanie Tarot odpowiada kartami Słońce XIX oraz X Pucharów mówi, że wydarzenia co prawda be sprzyjają aktywności ale to dla twojego dobra.
Tarot mówi, że nieoczekiwane wydarzenie odmieni całkowicie twoje życie a poczucie odpowiedzialności przyniesie zadowolenie którego się nie spodziewasz.
Pozdrawiam
Igor
ps. na twoim miejscu jeszcze bym tam wytrwał gdyż ma to głębszy cel ;)
|
|
|
Ja bardzo lubilam tam chodzic to byl wolontariat, duzo sie nauczylam bo pracowalam z fajnymi ludzmi i fajny projekt byl, no ale projekt sie skonczyl. Po tym wszystkim, aplikowalam u nich o dosc odpowiedzialne stanowisko, ale mnie nie wzieli, choc spelnialam wszelkie warunki. Teraz sie dobijaja czy wroce znowu na wolontariat. Ja nie mam problemu, ale takie przeczucie ze do pracy za pieniadze to Cie nie chcemy, ale za darmo to tak.
|
|||||
|
Drogi Igorze
Dzis z zamkniętymi oczami tak jak radziłeś. Nie wiem ile to trwalo. Nie pamiętam o której zaczelam. Ale bylo bardzo wyczerpujące. Ciezki oddech. Zdretwiale ręce, na glowie jakby ogromny ciężar leżał, zimno.czadami ruchy oliwka spokojne, delikatne a czasami uciekal mi i reka nie nadążała.
Pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze
Śnił mi się dzisiaj nieżyjący mąż mojej znajomej. Wyganialam go do niej ciągle a on nie chciał iść i mówi:"nie pójdę do niej bo ona mnie nie czuje a ty czujesz" później ze samochód mi ukradli. To chyba dlatego ze wieczór byl tak wyczerpujący.
Pozdrawiam
|
|
|
yohanna22
Wczoraj o 23:34
Doskonale cię rozumiem, no ale pytałaś to jak wyszło w kartach to tak ci napisałem ;) z początku ten układ sam mnie zastanowił jednak kiedy mu się bliżej zacząłem przyglądać okazał się całkiem ciekawy.
Pozdrawiam
Igor
ps. wyszło z niego, że życie przygotowuje cię na różne okoliczności ..
|
|
|
227ania
Wczoraj o 23:58
Opowiem ci o mim śnie z wtorku na środę:
śniło mi się, że powinienem się udać w pewne miejsce w którym mogło by się zdarzyć to a tamto, ale że znam to miejsce bardzo dobrze to nie mogłem zrozumieć w jaki sposób w tamtym miejscu miało by być to co mi się śniło.
Więc w dniu wczorajszym a jest to po drugiej stronie miasta gdzie mieszkam, udałem się w tamto miejsce i ku mojemu zdziwieniu, rzecz ta znajdowała się na miejscu pokazanym we śnie.
A powiem, ci że miejsce we śnie zostało opisane dokładnie, tak by nie było żadnego wyjątku.
Zatem widzisz, że różny to może mieć przebieg. Podobnie jest z twoimi ćwiczeniami chodzi o to by na kartce przekaz była jasny i czytelny, podobnie jak w tym moim śnie.
Reasumując by nie trzeba było się domyślać.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
3 godziny temu
Co do męża koleżanki, jeśli jeszcze raz by przyszedł zapytaj go co możemy dla niego zrobić?
Sprawa druga zapal za niego w kościele, jeśli tam jest taka możliwość świeczkę. Tylko nie taką elektryczną ale zwykłą normalną.
Pozdrawiam
Igor
ps. sam pomodlę się za niego dzisiaj wieczorem
|
|
|
Tak dziene te karty byly bo czytalam o nich do 1 w nocy. Sloce to z regoly dobra karta, x pucharow czytalam ze ta tencza to takie zludzenie szczescia, wiec nie zawsze pozytywna.
Sama nie wiem jak bym to zinterpretowala raczej: Ze miejsce bylo dobre jako ze slonce dobrze mi tam bylo i jestem mile widziana, ale ze to jest taka przykrywka, taka praca z ktorej i tyle niec nie wyniknie.
Tylko ze karty czasami odpowiadaja na calkiem inny temat.
Wczoraj znowu wyciagnelam sobie IX mieczy juz na dzien dobry i tak tez sie czuje ostatnio.
|
|
|
Drogi Igorze
Juz mówiłeś ze przekaz ma byc jasny. Ale wyszło jak wyszło. Na więcej nie miałam sily.
Pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze
Wiem ze powinno juz widac większe postępy. Może sie jednak nie nadaje. Nie chce tu nikogo rozczarować.
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
33 sekund temu
Tutaj nikogo nie rozczarujesz, podjęłaś próbę i jesteś w trakcie samorozwoju, ze swojej strony mogę ci tylko pogratulować.
Efekty są bardziej niż zadowalające, zrób tylko to co ci napisałem w sprawie męża koleżanki.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
yohanna22
29 minut temu
Moja rada jest taka sama sobie nie wróż ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. przynajmniej jeszcze na razie ;-)
|
|
|
U nas nie zapalają w kościele świeczek. Mogę sie co najwyzej pomodlić.albo zamówić msze.
|
|
|
To zamów mszę, tylko pamiętaj by na nią pójść.
Pozdrawiam
Igor
ps. to są bardzo ważne rzeczy choć możesz zaobserwować, że większość ma to tam gdzie słońce nie dochodzi..
|
|
|
Drogi Igorze
Msze oczywiście zamówię
a dzis się za niego pomodle
|
|
|
Drogi Igorze
Dzis mrowienie w ręce, ciężki oddech i dzwonienie w uszach
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
46 minut temu
Jestem pod dużym wrażaniem twoich postępów, te wczorajsze są rewelacyjne.
Tym mrowieniem się nie przejmuj to typowe w takiej sytuacji.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
nie przejmuje się mrowieniem. mam zwyrodnienia w dloni wiec takie drętwienia i mrowienia sa na porządku dziennym. bardziej martwię się tym żeby nikt nie przyszedł. dlatego wlaczam tv bez glosu oczywiście,daje więcej swiatla. wiem ze powiesz ze to blad i ze elektryczność jest tu nie potrzebna, ale czuje się wtedy spokojniejsza i pewniejsza. bez tv trochę się balam, bylam bardziej wyczerpana i ten sen później. chciałabym tego uniknąć, przynajmniej na razie.ja również jestem zadowolona z moich postepow, ale czuje ze to jeszcze nie to, to wciąż za molo. mam nadzieje ze przyjdzie taki dzień w którym powiem z uśmiechem na ustach "tak, to jest To"
Pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |