| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Drogi Igorze
To wyszło właśnie gdy patrzyłam na kartkę. Ale bylam pewna że coś napisze nie narysuje. Tak jakby ktos patrzył moimi oczami.
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
16 minut temu
Ok, w takim razie kontynuujmy w ten sposób.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Czyli dzisiaj mam się skupić nad liczbami?
Jakieś wskazówki?
Pozdrawiam
|
|
|
Nie na razie pierwszy tydzień musimy ćwiczyć bez sugestii, to musi być czyste.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witaj Igorze
Mam pytanie do twoich Kart ,dlaczego Kondrat robi mi głupie aluzje ? czy to z powodu zawiści ?
Biedny ucieszył się z ofiary
|
|
|
Fena4
2 godziny temu
Tarot kartami VII Monet i Księżyc XVIII mówi, że wystarczy iż będziesz się wobec niego zachowywać w sposób zrównoważony a wtedy przejmiesz kontrole nad sytuacją.
Pozdrawiam
Igor
ps. to po prostu taki typ...
|
|
|
Drogi Igorze
Dzis z zamkniętymi oczami prawie do konca, żadnych większych odczuć prócz odrętwienia reki. Ruchy ołówkiem szybkie w porównaniu do poprzednich i bardziej zdecydowane.
Pozdrawiam
|
|
|
Witam ciepło
Mam pytanie
Czy Pan Jan jest mną zauroczony czy zakochany ?
Czy na podstawie kart można to wyczytać ?
Biedny chłopiec otrzymał pieniądze przed kościołem
|
|
|
227ania
3 godziny temu
Doszło, wszystko jest jak trzeba.
Pozdrawiam
Igor
ps. ćwicz dalej, jest nieźle.
|
|
|
|
|
|
Drogi Igorze
Bylam dzis w urzędzie pracy. Dowiedziałam sie ze jest możliwość stażu. Ale staż w moim wieku? Cos mi się wydaje ze tylko bym się osmieszyla. Jak to widza twoje karty? Dostalabym sie? Na nawet jesli to czy warto czy to cos na dluzej? Bo jezeli tylo na chwile to może nie warto sobie glowy zawracać?
Pozdrawiam
P.s. Masz racje będę ćwiczyć. Pieniążki jutro. Zapewne do puszki, chyba ze kogoś spotkam. Dam znac
|
|
|
227ania
7 godzin temu
Na razie nie musisz specjalnie być wdzięczna, grunt byś wykonywała ćwiczenia. Staż obojętnie jaki jeśli co dadzą weź i skończ pierdzielić wywody na temat w moim wieku ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. a bogatą chciała zostać czy nie? jeśli tak to co wiek ma do tego? podobnie jest z tym stażem ;) to tylko demony we własnej głowie do tego w oparciu o błędną samoocenę.
|
|
|
Drogi Igorze
Tylko czy po tym stażu to jakas stala praca będzie, bo jak nie to może lepiej poszukać gdzie indziej;)
Pozdrawiam
P.s wyniki na maila. Dzis znów ciezki oddech zdretwiala reka i do tego bol glowy. Z zamkniętymi oczami.
|
|
|
227ania
20 minut temu
A dajże życiu zadecydować czy jak wolisz rozwiązać problem za siebie po co dążysz do takiej ortodoksyjnej formy kontroli ;-) Rozumiem, że chcesz być przezorna ale skupiając się na drobnych uważaj by nie przegapić poważnej życiowej szansy ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
Mam do ciebie jeszcze prośbę o przeczytanie tego materiału ;) najlepiej na głos ;-)
kobieca intuicja
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Przeczytałam:)chciałam to załatwić rano i miec z Glowy i mam tzn. Nie miałam szans:) co do dziedziczenia po mamie to taki przykład: Moj dziadek( ze strony mamy) czasami siedzi popija kawke i nagle mówi:"gdzies będzie pogrzeb" dodaje po chwili " gdzies do dwóch tygodni"
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
godzinę temu
Czyli jednak masz to coś ;-)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Ja zawsze wiedziałam że mam "to cos" tylko nigdy nie wiedziałam dokladnie co ;)
Pozdrawiam
|
|
|
Igor mam pytanie do kart. Czy dac sobie spokoj z ta organizacja SM. Gnebi mnie to troche bo pytaja czy dla nich jeszcze cos bede robila, ale jak chcialam zeby mnie zatrudnili to nie byli zainteresowani.
Biedny podziekowal
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |