| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
Nie ma co bududuje bunkier już od roku tak na wszelki wypadek a ciany teraz majš około 2 metrów szerokoci... polecałbym zrobić to samo bo nigdy nie wiadomo...
|
|
|
Ale ziemia nie moze od tak sobie zmienic kierunku osi... Wenus kreci sie w lewa strone bo jak wedlug jednej z teorii wielka asteroida walnela i zmienila kierunek krecenia sie... a hiperaktywnosc slonca nie moze zmienic kierunku krecenia sie ziemii...
|
|
|
Oczywicie że nikt nie jest pewny na 100% nawet najlepsi naukowcy nie mogš okrelić końca wiata wiedzš to na 50% przez wysyłane przez nich satelity nie ma poco się kłócić o to kto ma rację każdy ma swoje zdanie ja tylko mówie to co widzialem na własne oczy czyli mapy, plakaty, szkice, zdjęcia, ujęcia, filmy. Koniec swiata może być w każdej chwili wystarczy że mały skrawek meteoryru trafi w kulę ziemskš zniszczy wszystko nie no nie taki mały skrawek ok 3 metrów bo to ogromna siła która leci ok 800 km na godzinę i nie można jej zatrzymać jest szybsza od wiatła zniszczy wszystko na swojej drodze. A za niektóży wierzš że koniec wiata to czas w którym zmieniajš sie technologie i całe życie żyje na nowoczesnym poziomie. Ludzie nie wyginš jak dinosaury bo dinosaury same doprowadziły do swojej zagłady poprzez mciwoć i złoć jakš dysponowały. Ale kto wie ludzie teraz sš do nich podobni z normalnych ludzi przeistaczajš się w kanarie istoty zagrażajšce cywilizacji takim przykładem sš np terroryci którzy dla pieniędzy zrobili by wszystko ale nam nie wolno nienawidzić trzeba kochać nawet takich ludzi bo chociaż ci ludzie sš bez skrupułów majš serce i uczucia. Bardzie wytłumacze wam w następnym poscie. Pozdrawiam Tomka który napisał do mnie e-maila i zainteresował się dostępnociš informacji i wiedz jakiej posiadam kto jest zainteresowany zdjęciami szczegułowymi prosze o kštakt e-mailem. Pozdrawiam wszystkich czytelników forum. Dozobaczenia
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Dariuszu jak jeste taki mšdry to powiedz wszystkim kiedy będzie koniec wiata wszyscy posłuchajš z uwagš.
|
|
|
Marcinie, 800km/h to nawet nie jest predkosc dzwieku, 3metrowy meteoryt? przeciez takie to spalaja sie w atmosferze, rozumiem 500m ale 3m?...
|
|
|
Dariuszu napisz do mnie e-maila to ci powiem ile meteoryd leci na godzinę to cię bardzo zaskoczy nie chce mówi bo wiele ludzi by nie uwieżyło w tedy podam ci szczegułowe zdjęcia które pokażš ci jak jest zbudowany meteoryd itp. Przele ci leprzej jakosci zdjęcia chociaż nie moge ich udostępniać ale zrobie dla was wszystkich wyjštek to się zgłosi przele satelity bieguny Venus, Ziemię.
|
|
|
Podałem ci najmniejszy jaki był i o jakim słyszałem najwiękrzy meteoryd osišgał ok 10000m sš większe.
|
|
|
ok. 10,000m czyli 10km... ale meteoryty nie sa takim zagrozeniem jak asteroidy ktore maja tez 300km... a asteroida 1,5km jak sie nie myle to by tylko troche zamieszania zrobila :)
|
|
|
Goka jest bardzo zdolna - kiedy pisała, że w przestrzeni kosmicznej jest powietrze.
O co tym razem Ci chodzi Gosiu?
A że NASA kłamie (tzn. nie mówi wszystkiego), to wiadomo nie od dzi. Ale jakie organizacje rzšdowe lub mocno powišzane z rzšdem, robiš inaczej?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A udowodnij mi, ze w przestrzeni kosmicznej nie ma powietrza !!!
|
|
|
"Autor: Goska (---.dyn.iinet.net.au)
Data: 12-04-2006 11:40
A udowodnij mi, ze w przestrzeni kosmicznej nie ma powietrza !!!"
Trzeba być debilem żeby rzšdać dowodu na nieistnienie czegokolwiek. A może gosiu ty umiesz udowodnić że nie istniejš krasnoludki, gnomy, w. mikołaj, bóg itp. Sami wszystkiego nie jestemy w stanie dotknšć i sprawdzić, dlatego wierzymy urzšdzeniom pomiarowym i innym ludziom. Ty nie wierzysz nikomu, a jednoczesnie chcesz żeby wszyscy wierzyli tobie. A jak już ci bardzo zależy to w przestrzeni kosmicznej nie ma powietrza, dowód? Jest co takiego jak dyfuzja gazów (cieczy, ciał stałych), dzieki temu mamy podobny skład atmosfery w polsce jak ty w australi, jeżeli w kosmosie miałoby być powietrze to musiałoby ono być jednorodne z naszym ziemskim i byłoby coraz rzadsze im bliżej słońca i gęstsze im od niego dalej (wpływ temperatury). Co za tym idzie Ziemia nie posiadałaby takiej atmosfery jakš ma tylko jednorodnie gęstš, możnaby latać balonem na księżyc, marsa, oczywicie gdyby nie to że taka iloć powietrza spowodowałaby takie cinienie przy styku z jakimkolwiek globem kosmicznym że nic by tam nie mogło żyć, pozgniatałoby nas na Ziemi. Dowodów na takš bzdure jak powietrze w kosmosie jest mnustwo, ale pewnie ty mi napiszesz że prawa fizyki to kłamstwo, to co widzimy to nam się zdaje, jest tylko haarp i goka - 2 stałe rzeczy we wszechwiecie.
Już mnie całkiem dobijasz kobieto, wiem że ty w to wierzysz, ale czy wariacie nie wierzš że sš bogami, napoleonami, hitlerami, itp.?? A jak wariat zrozumie że jest wariatem to czy cišgle nim będzie? Kiedy ty to zrozumiesz? chyba wtedy jak będzie koniec wiata
|
|
|
Autor: Goska (---.dyn.iinet.net.au)
Data: 07-10-2005 16:19
Nic nam sie nie stanie. Powietrza w kosmosie jest duzo !!! Wymiana ciagle trwa !!!!
Nie przejmuj sie tym czym Cie stasza. Przejmuj sie tym o czym nic nie mowia !!!!
Autor: Dariusz Wendołowski (---.wieziennictwo.gov.pl)
Data: 07-10-2005 16:23
Powietrza w kosmosie jest dużo?
Na innych planetach?
Tlenu, azotu?
Data: 07-10-2005 16:25
A skad wiesz, ze nie ???
Data: 07-10-2005 16:26
W przestrzeni kosmicznej?
Data: 07-10-2005 16:28
Oczywiscie !!!
Data: 07-10-2005 16:30
Wiem, że nic nie wiem.
To już chyba koniec ;)
Autor: Ufita (---.si11.com)
Data: 07-10-2005 19:21
Halo, Goska !
Nie opowiadaj bzdur o powietrzu w przestrzeni międzyplanetarnej i
międzygwiezdnej.
I nie pytaj skšd wiem, bo przecież to oczywiste (jestem Ufita).
Tam nic nie ma - jest próżnia, i to prawie doskonała.
Pzdr
Data: 08-10-2005 03:10
Ufita nie opowiadaj zasiedzialych bajek !!!! Zacznij myslec sam !!!
Autor: Dariusz Wendołowski (---.dialup.supermedia.pl)
Data: 08-10-2005 12:28
Gosiu - a co na to lekarz?
Jak nie masz elementarnej wiedzy, to nic nie wymylisz.
Data: 08-10-2005 14:17
A jaka Ty masz elementarna wiedze o astronomii ? Przeciez to sa same bajki !!!!
Slonce jest w stalej odleglosci od Ziemi. Wez teraz olowek i wyrysuj, jak to Ziemia obraca sie wkolo Slonca. Wymyslil to niejaki Kopernik przeciez.
Moj lekarz powiedzial mojej rodzinie, ze jestem nieprzecietnie inteligentna !!!???
Autor: Dariusz Wendołowski (---.dialup.supermedia.pl)
Data: 08-10-2005 22:08
1. Ziemia nie jest w stałej odległoci od Słońca.
2. Jeli - jak twierdzisz w przestrzeni kosmicznej jest powietrze - to w jaki sposób sztuczne satelity latajš ze stałymi prędkociami liczonymi w tys. km/h?
Nie mówišc o tym, że sš bardzo nie opływowe (baterie słoneczne, anteny).
To naprawdę już koniec!!!
Gadanie z tobš to strata czasu.
Poczytaj trochę o czym innym niż HAARP.
Z logicznym myleniem masz duże problemy.
Nie wiem na podstawie jakich testów twój lekarz stwierdził stopień twojej inteligencji (może to tylko taki pusty komplement).
Ja jako nie widzę żeby była inteligentna - wręcz przeciwnie.
Nie gadaj głupot i bierz lekarstwa (nie zapominaj).
Koniec.
Autor: szuineg (80.51.191.---)
Data: 09-10-2005 00:07
no to jest na prawde koniec, coraz gorzej z tobš gosiu. A ziemia jest płaska czy okršgła?
"Autor: Goska (---.dyn.iinet.net.au)
Data: 07-10-2005 16:19
Nic nam sie nie stanie. Powietrza w kosmosie jest duzo !!! Wymiana ciagle trwa !!!!
Nie przejmuj sie tym czym Cie stasza. Przejmuj sie tym o czym nic nie mowia !!!!" naprawde tego nie pojmuję, ale skšd ty bierzesz takie informacje? Jak te o haarpie sš z tego samego ródła to podziękuje.
Data: 09-10-2005 01:38
Zrodlo jest zawsze takie samo - ludzie i wlasne doswiadczenia.
Wiekszosc ludzi nie jest w stanie zaprzeczyc autorytetom. Nawet boja sie myslec sami.
Data: 09-10-2005 01:59
Satelita - niedostepny towarzysz. Tak jest napisane w mojej encyklopedii.
Mowia, ze one sa w przestrzeni kosmicznej, ale czy mozna im wierzyc ????
Ja mam swoja koncepcje !!!
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |