| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
Jak by nie wiedział, to Ci powiem - Gosia już dawno chodzi do (dobrego?) psychiatry i bierze leki.
I nie ubliżaj Jej ;) :)
Chyba potrzebuje czego innego (HAARP daje jej sporo z tego), a poza tym lekarz kazał przytakiwać. Sam jej nawet o HAARP-ie opowiada. Gosia twierdzi, że wie więcej od niej.
Jest taki kawał o psychiatrze, jak w ramach leczenia wzišł pacjentkę na kozetkę za parawan.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
ciekawe jak to się skończy, czy Iran da radę się przeciwstawić, oby miał dobre bomby atomowe, bo boje się że się skończy tak jak z tš broniš chemicznš w Iraku :(
[%sig%]
|
|
|
Uwaga !
Autor: X (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) NIE JEST TYM SAMYM X-EM CO JA !!!!!!
Nie wystarczy wpisać "x", żeby stać się prawdziwym X-em z Lublina !!!!!
Pozdrawiam wszystkich, którzy wczeniej czytali moje posty !!!
|
|
|
Na temat upadku USA dużo się mówi, na temat zalania Europy także, ale interesuje mnie czy także zaleje Chiny, gdyż to jest przecież ostatnio zagłębie kapitalizmu, coraz więcej firm tam przenosi swojš produkcję itp. Czy to duże państwo "zamierza" również zniknšć z powierzchni ziemi w jakikolwiek sposób? Tam też sš chyba lodowce itp?
[%sig%]
|
|
|
19-09-2005 !!!
Saint Louis !!!
Czy będzie wielkie trzęsienie ziemi ?
Okaże się dzi w nocy naszego czasu !?
...
|
|
|
a cemu akurat dzis ? noc minie pewnie spokojnie i co dalej ;) ?
|
|
|
Witam
Polecam Wam 2-godzinny film dokumentalny "Super wulkan - scenariusz katastrofy" ktory zostanie wyemitowany: 21.09.2005 (roda), godzina: 20:00
na TVP2
Rejon Parku Narodowego Yellowstone jest uznawany za największy cieplny obszar na wiecie. Głęboko pod kanionem rzeki Yellowstone, pod górami i licznymi jeziorami leży ogromna kaldera pełna wrzšcej magmy. Potwór drzemie, tylko od czasu do czasu daje o sobie znać lekkimi drganiami gruntu, silne zdarzajš się rzadko. Za młodu wulkan był nieporównanie aktywniejszy. Ostatnia wielka erupcja wydarzyła się tu przed szeciuset tysišcami lat. Pamištkš po niej jest krater o wymiarach osiemdziesišt na czterdzieci pięć kilometrów.
Czynna kaldera tkwišca pod powierzchniš Parku Narodowego Yellowstone wybuchała trzy razy w cišgu dwóch milionów lat. Szećset tysięcy lat po ostatniej erupcji nadszedł czas na następnš. Za pomocš najnowszych technik animacji komputerowej realizatorzy filmu BBC wykreowali obraz apokalipsy, w którym naukowe prognozy i fakty splatajš się z fabularnš fikcjš. Katastroficzny dreszczowiec o zagładzie znacznej częci kontynentu oparty jest na mocnych podstawach naukowych - pod Yelowstone tyka miercionona bomba.
http://program.tvp.pl/2,3382746721,000000.html
Pozdrawiam
|
|
|
wejdz na exodus2006.com tam jest o Yellowstone ze wybuchnie w 2010 i Etna strona o kodzie bili
|
|
|
Alan jak to się dzieje że się sprawdza ? Tasuje karty zadajšc pytanie o dany okres np. Miesišc i Co Waznego się wydarzy na wiecie w tym m -cu i rozkładam na 3 stosy . Zewnętrzny z góry jest Bezposrednim - wewnętrzny z dołu ukazuje odbicie Górnego ( nazwałem to "wędrujšcš energiš" ) . Następnie majšc przed oczami Całoć , a więc 6 arkanów wielkich obserwuje Obrazy na Arkanach skupiajšc się na połšczeniu Duchowym poprzez Tarota z zakodowanymi informacjami na temat Przyszłoc dotyczšcej pytania - dajmy M - ca . Wtedy zaczynam widzieć obrazy - to trwa chwile .. jest płynne .. wyławiam te najważniejsze zarzucajšc wędkę i szybko spisuje owe informacje . Potem Analizuje odbicia Energii - 6 Arkanów wielkich ułożonych 3 na dole i 3 u góry ...
prawa strona górna - rodkowa dolna - lewa górna , i na odwrót / biorę pod uwagę owe połšczenia w jeden spójny obraz jaki wyłapuje w jednej chwili . W Trakcie interpretacji staram się nie blokować Myli .. która przy otwartch oczach wywołuje tkzw. wewnętrzne widzenie .. nie czekam , działam impulsywnie , intuicyjnie . Na końcu podsumowuje to co udalo się wyczytać i wyłapać z Astrala . Jestem czyms wtedy w rodzaju komputera który obiera sygnał Hmm.. dajmy na to - jakiej strony de facto chodzi tu o Informacje pewnego elementu przyszłoci zakodowanego w czasie który mnie interesuje , a więc miesišca . Ogólnie podchodzę do tego naturalnie bez obcišżeń tj. bym przełanczał w tv programy skaczšc po stacjach . Na końcu łšcze to w całoć - owe obrazy . Czasem staram się wyliczyć Czas zliczajšc liczby arkanów wielkich - miesišc ma 30 / 31 dni .. jeli wyjdzie mi liczba przekraczajšca owe liczby odejmuje 22 - czyli liczbę Arkanów Wielkich uzykujšc pelnš dotyczšca Dnia - mc znany bo o niego sie pytam na poczatku . Inny System to standardowy liczba przekraczajšca 22 - sprowadzam jš drogš numergologicznš do podstawowej np. 26 = 2 + 6 = 8 / 8 dzień miesišca X . mogę też odjšc od 26 liczbę Arkanów wielkich uzyksujšc przyczynę lub dodatkowš informacje na temat owego 8 dnia czyli ... 26 - 22 = 4 ! liczba 4 informuje ze dnia 4 m -ca X na wiecie zainicjuje się kawałek informacji która w pełni zmaterializuje dnia 8 . To duże pole Manewrów .. ogolnie po ukończeniu opracowania biorę to z lekkim dystansem . Wszystko od samego poczštku Traktuje na zasadzie Teoretycznego Założenia Przyszłoci w oparciu o Badania i Manewry na polu Lini Czasu które tworzš tkzw. Matrycę Planu Boskiego odbitego a Arkanach Wielkich i Malych .... " Tak jak w Niebie , Tak i na Ziemi - tak jak na Ziemi , Tak i w Niebie" . Wszystko jest ze sobš połšczone Subtelnymi energiami o poteżenj mocy oddziaływania na rzeczywistoć . Wejcie w ich bezporednie oddzialywanie i zrozumienie Całoci nie jest w Stanie uczynić żaden Czlowiek i Dusza , w nim na Ziemi , gdyż Prawda wybiega daleka poza umysł . Tylko Czšstki - chwilowe - jestemy w stanie zinterpretować i zrozumieć np. Psychologia - Badanie psychiki człowieka - czeste cofania go wstecz do przeszłoci , wycišganie danych z przeszłoci w celu zmiany jego przyszłoci w sensie pozbawienia go problemów , natury psychicznej majšcej de facto wpływ na zycie w rzeczywistoci jest Nieuwiadamianym przez Psychologów wejcie w Sferę Subtelnych Linii Czasu Decydujšcych o Rozwoju i Wszystkim co nas otacza . Można bardzo dużo o tym pisać .. cišgle co dochodzi . Krótko mówiac wszystko jest ze sobš połšczone - w trakcie pełnej swiadomosci jak i niewiadomosci ! Ok rozpisałem się zbytnio . To tyle Alan . Jestem zwykłym człowiekiem noszšcym imie Ariel . Pozdrawiam .
|
|
|
To wszystko już było na Forum Zjawisk Niewyjanionych
http://forumzn.katalogi.pl/
Po co pisać drugi raz? Wejdxie i poczytajcie.
|
|
Strona z Camerami z Houston Live ! Połowa w Galvestone padła już :/ lub odłšczona .
http://www.khou.com/news/traffic/cammap.html#
Zdjecie - z dzi . Chwila Obecna !!!
Na tym zdjęciu z kamery widzimy jak ludzie masowo ewakuujš się .
Live - Teraz !
![]() |
|
|
|
|
|
Ale ten lodowiec nie podpłynie chyba pod Willmighton? <:) A może to miasto zostanie kompletnie zniszczone?
Aurell!
Polecam albo proszę zajšć się tematem parku Yellowstone! Oglšdajšc wczorajszy dokument o 20:05 na TVP2 mylę, że co tu się kroi. Wybuch tego superwulkanu kompletnie załamałby USA i całš gospodarkę. Czy Tarot jest w stanie ukazać choćby możliwoć wystšpienia takiego scenariusza? Dodam, że w tym filmie wystšpiła nazwa organizacji FEMA. To ta sama co spie... pomoc przy N.Orleanie
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |