| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLECIA
Olla
6 dni temu o 15:57
Zapanuje w domu w końcu spokój.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
poxxx
6 dni temu o 12:22
A dlaczego boisz się zapytać sama ? boisz się odpowiedzi.
Pozdrawiam
Igor
ps. tak się będziesz bać wszystkiego przez całe życie.
|
|
|
ZAKLĘCIA
GallAnonim
6 dni temu o 10:22
Nie wchodzę sprawiedliwości w drogę, każdy z nas jakoś musi odpokutować wcześniejsze błędy i potraktować je jako przestrogę na przyszłość i cokolwiek cię spotka potraktuj to jako sygnał od życia, że trzeba się zmienić.
Pozdrawiam
Igor
ps. wyroki Sądu bardzo wielu ludziom życie uratowały choć wydawało się im, że to wielka kara, bądź dobrej myśli ;)
|
|
|
Z całego serca dziekuje za odpowiedz:) Masz racje boje sie tej miłości. A co z Krzysiem? Od tygodnia straciłam z nim kontakt. Czy on sie jeszcze odezwie? Bardzo mi na nim zalezy:)
|
|
|
ZAKLĘCIA
carolinepozn
7 dni temu o 23:47
Tarot kartami IV Puchary i Rycerz Monet mówi, że musisz uważać na prowokacyjny związek miłosny.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
peregrinus7
6 dni temu o 01:20
Tarot kartami V Kijów i Król Mieczy mówi, że decyzja śmiała i rozważna doprowadzi cię do celu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
lily
5 minut temu
Związek nie może być oparty tylko na tym, że zależy tylko tobie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Wiem:) Ale czy Krzyś się odezwie? Boje sie ze juz nie:((
|
|
|
Igorze,
1) mój znajomy na którego przyjaźni mi zależy unika mnie, ni odp na smsy, czym to jest spowodowane czy będziemy si e przyjaźnić jeszcze?
2) kiedy z moim partnerem będziemy mieli dzidziusia?
Pozdrawiam
|
|
|
. Czy z P będę już na zawsze?,Czy to ten ostatni?
2. Kiedy moja sytuacja finansowa się poprawi?
3. Czy rodzice P mają coś przeciwko że u nich mieszkam?
Pozdrawiam :).
|
|
|
Igorze dziekuje za odpowiedz! napisales mi ze bedziemy musieli sie postarac oboje! tylko czy on tez tego chce? czsami wydaje mi sie ze jestem najwazniejsza osoba dla niego a innymi razy ze nie istnieje! kocham go ale juz nie tak jak kiedys. Duzo sie zmienilo miedzy nami.Oboje sie zmienilismy. pozdrawiam
|
|
|
Masz racje Igorze, też tak właśnie czuje. Nie rozumiem tylko co się stało w międzyczasie, czy może od początku było to skazane na porażkę? Z mojej strony to było szczere, a z jego? Pogodzę się z tym jak to wygląda i że nic z tego nie będzie ale trudno zaakceptowac mi fakt, że nie ruzumiem intencji tego człowieka. Pomożesz?
Dziękuję serdecznie
Emilia
|
|
|
Zastanawiam się jak ocenic sytuacje i jak postepować dalej ..jeszcze tydzień temu byłam kochaną i szczęsliwa kobieta a dzien pozniej już nie .Facet odchodzi bez słowa a za posrednictwem osoby trzeciej mam mieszane uczucia bo nie wiem czy to inna kobieta czy tez problemy w które nie chciał mnie mieszać .Igor jesli mozesz to pomóz mi to zrozumieć
|
|
|
Witaj. Zamierzam zmienić zawód i miejsce zamieszkania. Czy mi się to uda i kiedy? pozdrawiam
|
|
|
Witaj ponownie Igorze!
Ponownie dziękuję Ci za odpowiedź.
Jeśli mogę prosić to powiedź mi co karty mówią o zamiarach mojego byłego męża w stosunku do mnie i mojego syna?Czy zamierzenia z jego strony są szczere?Jakie ma podejście do całej tej sprawy?I czy to nie jest uknuty spisek?
Pozdrawiam Cię jak zwykle serdecznie i oczekuję na odpowiedź,która jest dla mnie ważna.
|
|
|
Igorze czy moglbys rozlozyc swoje karty?? Prosze zobacz czy znajde jeszcze kogos z kim uloze sobie zycie? Kto bedzie kochal mnie i moje malenstwa?
|
|
|
Dziękuję Igorze za odpowiedź :)
Jeszcze tylko takie małe pytanie...
Czy skończą się moje problemy koleżeńskie i w kończy wszystko wróci do normalnego porządku? :)
Serdecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedź ;)
P.S
Miłego weekendu życzę.
|
|
Pozdrawiam Gall |
|
|||
|
Igorze..bardzo dziękuję za szybką odpowiedz, jestem wdzięczna. A czy możesz mi powiedzieć jasno czy wrócimy do siebie z byłym?? i stworzymy naszemu dziecku rodzinę??
|
|