Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

Nigdy tego nie róbcie. Osoby, które nie majš przygotowania do takich działań,trafiajš często na tzw.astrale. Sš to energie istot, które nie odeszły do œwiatła, lecz kršżš dookoła Ziemi. Sš to "duchy" samobójców, również tych którzy umarli nagłš œmierciš( nie wszyscy), alkoholików, narkomanów, sadystów, erotomanów. itd. Krótko mówišć tych, którzy nie mieli pojęciš o duchowoœci i byli przywišzani jakimiœ nałogami do życia na Ziemi. Takie astrale podczas wywoływania , przybywajš. Często wchodzš w ciało zapraszajšćego. PóŸniej efktem sš opętania, samobójstwa, depresje, schozofrenia i inne choroby psychiczne. Często zupełna zmiana charakteru człowieka. Życie się sypie, a czšesto nie wie się , że powodem jest włšœnie zabawa w wywoływanie duchów. Ja kontaktuję się z Duchowymi Przewodnikami, którzy pochodzš ze œwiatła, z wysokich wibracji.Odpowiadajš oni na pytania. Przykłady znajdziecie na www.zyjwmilosci.orge.pl [%sig%]

Nigdy tego nie róbcie. Osoby, które nie majš przygotowania do takich działań,trafiajš często na tzw.astrale. Sš to energie istot, które nie odeszły do œwiatła, lecz kršżš dookoła Ziemi. Sš to "duchy" samobójców, również tych którzy umarli nagłš œmierciš( nie wszyscy), alkoholików, narkomanów, sadystów, erotomanów. itd. Krótko mówišć tych, którzy nie mieli pojęciš o duchowoœci i byli przywišzani jakimiœ nałogami do życia na Ziemi. Takie astrale podczas wywoływania , przybywajš. Często wchodzš w ciało zapraszajšćego. PóŸniej efktem sš opętania, samobójstwa, depresje, schozofrenia i inne choroby psychiczne. Często zupełna zmiana charakteru człowieka. Życie się sypie, a czšesto nie wie się , że powodem jest włšœnie zabawa w wywoływanie duchów. Ja kontaktuję się z Duchowymi Przewodnikami, którzy pochodzš ze œwiatła, z wysokich wibracji.Odpowiadajš oni na pytania. Przykłady znajdziecie na www.zyjwmilosci.orge.pl [%sig%]

@ Elen potwierdzam... mialem przyklad we wlasnym domu... pzdr...

Dla osób pragnšcych kontaktować się Energiami z innych Wymiarów podaje zasady nawišzywania kontaktu. Przede wszystkim, dlatego, by osoby majšce nieprzepartš ochotę na taki kontakt, nie popełniały podstawowych błędów, które potem mszczš się na uczestnikach spotkań z duchami. Nie wolno traktować wywoływania duchów jako beztroskiej zabawy dla zabicia czasu. Trzeba do tego zajęcia podejœć z powagš i mieć rzeczywiœcie istotny problem czy sensowne pytanie. Kiedy bowiem zadamy głupie pytanie, zgłoszš się do odpowiedzi niższe istoty astralne, często złoœliwe, które będš się podszywać pod wywoływanego ducha. Takie nieumiejętnie przywołane astrale mogš pozostać na dłużej w miejscu seansu lub przyczepić się do którejœ z osób. Nie jest to ani przyjemne, ani pożyteczne. W mieszkaniu astrale zaczynajš urzšdzać rozmaite harce - słychać hałasy, unoszš się niemiłe zapachy - gdyż "niższe duszki" lubiš się bawić i psocić. Wiele osób uczestniczšcych w takich seansach miało potem problemy ze snem i utrzymaniem równowagi psychicznej. Dlatego w dniu, w którym zdecydujesz się wzišć udział w seansie spirytystycznym, poœwięć trochę czasu na kontemplację, medytację i modlitwę za dusze zmarłych bliskich i znajomych. Zapal œwiecę specjalnie dedykowanš ich pamięci. Poproœ swego Anioła Stróża o opiekę. W żadnym wypadku nie pij przed seansem ani podczas niego żadnego alkoholu, nawet na pozór niewinnego piwa. Nie można też przystępować do wzywania duchów po ciężkim intelektualnie bšdŸ fizycznie wysiłku ani w stanach silnego wzburzenia emocjonalnego. Pod żadnym pozorem nie powinny też w nim uczestniczyć osoby chore, a tym bardziej zażywajšce leki uspokajajšce czy przeciwbólowe. Wszyscy uczestnicy seansu powinni być poważni i skupieni. Przed seansem trzeba przygotować kilka niezbędnych rekwizytów. Jednš z najważniejszych przedmiotów jest specjalna tabliczka "oui-ja" lub narysowana plansza (jak na rysunku). Na œrodku planszy rysuje się znak krzyża, a dookoła niego, na pierwszym okręgu, cyfry od 0 do 9 z wyraŸnymi odstępami. W drugim okręgu wypisuje się wszystkie litery alfabetu - pamiętaj o odstępach. Po prawej stronie planszy należy umieœcić wyraŸny napis "TAK", po lewej - "NIE". Na górze - "BYĆ MOŻE”, na dole - "NIE MOGĘ ODPOWIADAĆ". Na talerzyku lub okršgłym i płaskim kawałku wypolerowanego drewna należy wyryć lub namalować strzałkę. Stolik, przy którym będzie się odbywał seans spirytystyczny, powinien być okršgły i najlepiej bez metalowych połšczeń.Obok stolika powinna się pali㠜wieca. Można również położyć przecięty na krzyż zšbek czosnku (zapobiega przybyciu tzw. larw astralnych i innych niepożšdanych istot). Jak odbyć prawdziwy i bezpieczny seans spirytystyczny? Po krótkiej modlitwie wszystkich uczestników seansu przewodnik prosi ducha, aby przybył i odpowiedział na pytania. Może to być duch zmarłego krewnego lub duch jakiejœ znanej postaci historycznej. Można też zwrócić się do ducha, który zajmuje się w Zaœwiatach problemami, jakie nurtujš uczestników seansu. Należy pamiętaćć, by siedzšc przy stole, mocno oprzeć obie stopy na podłodze, rozluŸnić mięsnie i delikatnie oprzeć palce na brzegu talerzyka. Jeœli w seansie bierze udział więcej osób, wystarczy położyć na talerzyku czy deseczce tylko palce wskazujšce. Kiedy przewodnik poprosi ducha o przybycie, należy się skupić i nie wykonywać żadnych ruchów. Gdy talerzyk drgnie i zacznie się poruszać, przewodnik może zaczšć zadawać wczeœniej przygotowane pytania. Sekretarz powinien bacznie obserwować ruchy talerzyka i zapisywać litery, przy których strzałka zatrzyma się na dłużej. Po zakończeniu seansu wszyscy wspólnie odczytajš ułożone z nich wyrazy i zdania. Przypominam, że nawet Istoty z Wyższych Wymiarów nie muszš wszystkiego wiedzieć. Tam również istniejš różne poziomy œwiadomoœci. Nie dziw się, zatem, jeżeli uzyskane odpowiedzi będš skšpe lub dziwaczne. Czasem duchy operujš symbolami. Kiedy talerzyk po kilku odpowiedziach ani drgnie, to znak, że seans się zakończył. Należy wówczas podziękować duchowi lub duchom za przybycie. Odmówić modlitwę. Zapalić kadzidełko lub ziele bylicy i wyobrazić sobie, że duchy wracajš w Zaœwiaty. Pokój trzeba starannie wywietrzyć i koniecznie uczynić w powietrzu pożegnalny znak krzyża. Każdy z uczestników takiego seansu powinien potem wykapać się w soli i wzišć ciepły, a następnie chłodny prysznic. Wówczas, nawet, jeżeli jakieœ duszki z astralu przykleiły się do niego, odejdš i nie będš go niepokoić. Przypominam, jeżeli macie potrzebę rozmowy z Zaœwiatami, czyńcie to zawsze w atmosferze spokoju i powagi, dbajšc o BHP seansów spirytystycznych!

Gdzies juz o tym czytalem. Jakos nie moge Wam uwierzyc. Duchy... Czym one sa?? Jakas energia? Astral (co to jest?). Fizyka nas zdumiewa coraz bardziej. Dowiadujemy sie ze atomy nie sa najmniejszymi czastkami wszechswiata lecz zbudowane sa z protonow i neutronow, ktore i tak nie sa najmniejsze... Tak dochodzimy do kwarków i grawitonów a te ostatnie byc moze wcale nie sa "materialne". Sa byc moze po prostu energia. Minie sporo lat zanim ludzie poznaja te niematerialna czesc wszechswiata.

Chcielismy kiedys z kumplem wywolywac duchy ale powiem Wam szczerze... Scykalismy sie :| No. Chodzilismy czesto po lasach o polnocy, przy pelni ksiezyca, gadalismy o wampirach, wilkolakach, duchach i nic. Nie wiem jak on ale ja nie odczuwalem zadnego lęku. Jednak wywolywanie duchow to nie dla mnie. Nie zebym sie bal tych rzekomych duchow... balem sie mojej podswiadomosci bo wiem ze potem kazdy szelest kojazylby mi sie z jednym.

proszę o pomoc!! chcęsie dowiedzieć i zobaczyć jak wygłšda tabliczka ''oui-ja'' jeszt mi to bardzo potrzebne jeœli ktoœ ma zdjęcia lub jakieœ rysunki prosze je przysyłać na adres: axa.92@buziaczek.pl

wysle ci e-mailem...:)

powiem wam tyle duchy nie istniejš ;]

co ty nie powiesz?

roonex, co Ty nie powiesz, to AntiUS uzupelni !

a Goœka dokończy

strasznie boję sję duchów miałam kilka zdarzeń w życiu i dlatego bałabym sie je wywoływać chociaż dowiedziałambym się kilka rzeczy jeœli chcieliby mi powiedzieć

Hej! Ja z moimi kumplami też chcemy spróbować wywołać duchy... Ale właœnie szukamy odpowiedzi, w jaki sposób to zrobić i jak oczywiœcie wygnać wywołanego ducha, żeby se poszedł w dupe cimnš...Bo jak zostanie, to co wtedy??? No i nie wiemy, jak wybrać Medium. Kto ma z nas prowadzić sesję??? Czy sš jakieœ œcisłe warunki co do wybierania prowadzšcego (głównego medium) ???

Ludzie... Opanujcie sie... Ten j.t. roonex ma racje. Siejecie propagande. Mamy XXI wiek a kiedy czytam to forum, to czuje sie, jak bym byl w Sredniowieczu (nawet fajne uczucie, czasem). Wywolywanie duchow to fajny sposob na wywolanie strachu, adrenaliny... ale lepiej skoczyc na bungee albo z predkoscia ok 180 km/h przejechac "Zakopianke" na odcinku w Rdzawce :] - polecam szczegolnie. Kto z Was WIDZIAL ducha?? Chyba jedynie w lazience rano przed lustrem. Bredzicie po prostu.

" i jak oczywiœcie wygnać wywołanego ducha, żeby se poszedł w dupe cimnš...Bo jak zostanie, to co wtedy" A pomyœlałaœ co się stanie jak Duch w Dupie Ciemnej zostanie??? Bedziesz miała u-DUCHowionš Dupę. Żyć w sensie.

x balance inteligencja nie grzeszysz :/

haha wręcz przeciwnie, dobrze powiedział, lepiej odpowiedz na pytanie :-P Jak wyglšda uduchowiona dupa?

Ludzie! Wywolywanie duchow jest bardzo zle... duzo ogladalem na temat tego i poprostu ... brak slow

złe? Ja jestem duchem, przyszedłem tu tylko wypełnić misję zmian, ktoœ mnie wywołał a nie uważa się za złego. A pozatym, ja też olewam wywoływanie duchów, bo to głupota, wyławiać z astrealu to co się błška i nie ma co robić :-P
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.