Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania godzinę temu Na razie się nad tym nie zastanawiaj, a swoją drogą ciekawiło mnie jaki temat będzie intrygował twoją głowę do tego stopnia by odciągać cię od ćwiczeń ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Przez te wszystkie lata strach przed duchami i śmiercią mnie paralizowal a teraz nagle uczucie strachu zastąpiło uczucie naturalnosci. Czyżbyś miał z tym coś wspólnego? Pozdrawiam P.s jesli tak to dziękuję;)

Drogi Igorze O L. Pytalam dawno. Nieaktualne, nie biorę do glowy. Pamiętam że dziś mieliśmy zacząć ćwiczyć. Mam juz potrzebne rekwizyty. Pytalam o analizę o której pisałeś. Fakt.ten temat zaprząta mi głowę.ale spróbuję skoncentrować się na pytaniu. W końcu trening czyni mistrza Pozdrawiam

227ania 41 minut temu Jakoś ci pomogę, nie analizuj tylko tego i tak teraz tego nie zrozumiesz, szkoda czasu i rozpraszania uwagi. Na dzisiaj twój plan wygląda tak: usiądziesz tak jak jest ustalone i pozwolisz by się z ciebie na papier przelało przesłanie dla ciebie. Od tego zaczniemy, możesz też zadać pytanie o przyszłą pracę lub inne rzeczy, z tym, że pytanie musi dotyczyć jednej rzeczy, nie więcej - jednak przez pierwszy tydzień najlepiej pozwól by wyszło to samo z ciebie. Pozdrawiam Igor ps. opis na forum, wnioski na maila bo na razie mogą być zbyt osobiste

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Może mi to zająć dluzej niż 15 min? Co jesli mi sie nie powiedzie? Wiem ze na poczatku nie będzie to latwe. Wole być mile zaskoczona niż rozczarowana:/ Pozdrawiam

Drogi Igorze Czy mogę to zrobić wtedy gdy juz poczuje że mogę czy jakaś konkretna godzina?

Drogi Igorze Zastanawiam sie nad pytaniem co wbrew pozorom nie jest takie proste...

227ania 2 godziny temu Kwestię tego dylematu też znam ;) to też jest ciekawa zabawa samemu ze sobą. Pozdrawiam Igor ps. zaufaj intuicji i zacznij 20 minut po zaśnięciu dzieci

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Najbardziej chciałabym zapytać wiesz o co a raczej o kogo. Ale jak powiedziales mam sobie tym teraz Glowy nie zawracać to zapytam o cos bardziej przyziemnego chyba o prace jednak. Ale mam nadzieje ze do tamtego tematu wrócimy;) Pozdrawiam

Drogi Igorze Nie bylo łatwo sie skupić, ciągle cos. To czymś stukna to córki sie przewracają, słyszałam ich oddechy. Ale nie jest tak źle. Bylam bardzo zaskoczona jak moja reka zaczela wędrować po kartce. Trwalo to ok 30 min. Jak skończyłam bylam tak naelektryzowana ze włosy przyklejały mi sie do ściany i słyszałam jak prąd przechodzi taki spięcia.wyniki na maila.

227ania 17 minut temu Właśnie taki to ma przebieg. Pozdrawiam IGor

Niech Moc Będzie z Tobą

basiula1 Wczoraj o 20:12 Tarot kartami V Kijów i As Mieczy mówi, że jest tutaj możliwe spełnienie uczuciowe lub materialne. Pozdrawiam Igor ps. za datek na Biednego oczywiście dziękuję

Niech Moc Będzie z Tobą

nikitaart Wczoraj o 20:15 Tarot kartami Sąd XX i VI Monet mówi, że te relacje będą skomplikowane ale ze względu na masę niezależnych okoliczności. Tarot mówi, że w tej znajomości jest możliwa samorealizacja finansowa, posiadanie potomka tudzież podobne rzeczy ;) Tarot zaleca utrzymywać tę znajomość na razie w Sekrecie ;) Pozdrawiam Igor ps. za datek na Biednego oczywiście dziękuję

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Codziennie to samo pytanie? Pozdrawiam i dziękuję

Nie nie to samo, przez pierwszy tydzień pozwól się by ręka sama pisała co zechce ;-) Pozdrawiam Igor ps. i do jutra ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania Wczoraj o 23:31 Przeczytaj sobie te cytaty na głos, zwłaszcza ten dotyczący intuicji a wtedy łatwiej ci będzie zaufać samej sobie. Ciekawe Cytaty Pozdrawiam Igor ps. by niepotrzebnie nie błądzić myślami

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Dziękuję, przyda sie. Bo oboje wiemy wokół czego mój myśli błądzą. Pozdrawiam

Drogi Igorze A może gdy skoncentruje sie na czymś co akurat zaprząta moje myśli to będzie bardziej czytelne :) ? Pozdrawiam

Drogi Igorze Z otwartymi oczami ciekawiej tylko ze skupieniem gorzej. Pozdrawiam

227ania Wczoraj o 23:06 Z czasem dojdziesz do wprawy, rzecz w tym by to co zostało napisane było efektem pracy podświadomości inaczej nie będziemy mieć tego efektu o który nam chodzi. Pozdrawiam Igor ps. reasumując nie patrz na kartkę i jak możesz zamykaj na razie oczy ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.