Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Weź pod uwagę, ze to są prymitywni ludzie, a to co ją spotkało wynika z tego, ze doprowadzili do tej sytuacji specjalnie by się jej pozbyć.
Wybaczcie. Wpadam na chwilę i może czegoś nie doczytałem. Myślałem że chodzi o jakąś normalną firmę. Swoją drogą, uważam że praca na etacie prowadzi do nikąd. Zawsze pozostaje się wyrobnikiem i pracuje na kogoś zamiast na siebie. Pomyślcie w czym jesteście nieźli. Zastanówcie jakimi środkami dysponujecie . Określcie kto i gdzie tego potrzebuje a następnie zaryzykujcie i zawalczcie o swoje cele. Wiem że trudno jest zacząć ale strach przed podjęciem wyzwania jest iluzją. Jeśli nie wyjdzie, możecie stracić - i czas i pieniądze. Ale to zawsze można odrobić. Jeśli się uda to decyzja o samozatrudnieniu może odmienić na lepsze los Wasz i Waszych najbliższych. Życzę odwagi!

227ania:
Igor:
Cos w podobnym stylu ale tez lubimy. https://www.youtube.com/watch?v=_dK2tDK9grQ

rosomak:
Zawsze pozostaje się wyrobnikiem i pracuje na kogoś zamiast na siebie.
Czasami innego wyjscia nie ma.

dla was cos z zupełnie innej bajki:) https://www.youtube.com/watch?v=ea2WoUtbzuw

227ania Wczoraj o 14:18 5z 50 to: 7;14;24;27;32 2 z 1-12 to 7;9 W więc wyszło tak: 17, 20, 28, 45, 48 oraz 5 i 9. Widzisz jak zaczęłaś myśleć to i to pięć ci do głowy prawidłowo przyszło. Moje zdanie jest takie, trzeba zacząć pracować nad koncentracją. Będziesz to robić co dziennie. O stałej godzinie. Godzinę ustalimy za pomocą analizy psychometrycznej. Tak wygląda pozycja do twojego treningu: http://www.wieszcz.eu/wp-content/uploads/2017/01/chico_xavier.jpg wymagane są: - świecznik - biała świeczka - czysta kartka - najlepiej ołówek siadasz w pozycji ze zdjęcia i przez około 10 do 15 minut rozmyślasz o pytaniu, potem po woli pozwalasz by twoja ręka sama napisała na kartce odpowiedź. Wyniki będziesz przesyłać do mnie na maila. Postępy w procesie treningowym będziesz opisywać tutaj na forum, myślę że od jutra możemy zaczynać. Pozdrawiam Igor ps. do wygrania było 17 000 000 euro

Niech Moc Będzie z Tobą

Sorry zapomniałem o zapałkach by zapalać świeczkę, światło elektryczne jest tutaj do niczego nie potrzebne. Tutaj do przeczytania jeszcze ciekawy materiał na temat polskiego malarza pt : Marian Grużewski. Artysta i medium 29 Pozdrawiam Igor ps. link http://www.portal.spirytyzm.pl/wp-content/files/nr32011e.pdf

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania:
Bardzo ladne!, dla mnie pianino to w kazdym wydaniu jest dobre.

yohanna22 15 minut temu Bardzo lubię kiedy syn ćwiczy w domu, wtedy mam taki mały prywatny mini recital. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Zazdroszcze. Mam w miescie pub/restauracje z fortepianem. Mozna isc posluchac w porze lanczu tez ktos gra, w sumie jedno z moich ulubionych miejsc.

Drogi Igorze po tej 8 myslalam o 28. wiec dobrze, od jutra. co do godz. proponuje po 22 jak corki zasna:). pytania będziesz mi zadawal ma maila?

227ania:
po 22 jak corki zasna:
tak pozno chodza spac moje o 8pm juz chrapia :)Jak sa wakacje letnie to maja pozwolenie do 9pm.

Yohanna22 Staram sie żeby moje córki na wieczorynkę byly w łóżkach. A zasynaja różnie. Ale nie mieszkam sama a oni późno chodzą spać;) Pozdrawiam

Jestem zwolenniczka Giny Ford wiec u mnie do czasu az poszly do szkoly wszytko bylo jedna wielka rutyna bez ustepstw czasowych (wszystko dzialo sie o ok. godzinie). Zostalam nieraz skrytykowana ze ja lubie, wiem ze juz od jej ksiazek tez odchodza i niepolecaja profesjonalisci. No ale dzieki niej przezylam z blizniakami. Pozatym 2 lata pracowalam jako niania z 3 dzieci i jako przedszkolanka wiec mialam juz swoje poukladane w glowie jakbym chciala zarzdzac wszystkim. Chyba dzieki temu przetrwalismy, a do tej pory zostalo ze musi byc kapiel o 7pm godzina zabawy i lozko, zasypiaja juz przy tym jak im sie ksiazke czyta. Tak naprawde praca z kogos dziecmi jest o wiele lepsza niz praca przy swoich ;)

witaj Igorze Mam pytanie ,jak ułoży się moja znajomość z internetowym znajomym ? Biedny był uradowany po otrzymanej gotówce .

Witam serdecznie Dawno mnie tu nie było :) Poznałam rok temu znajomego i jestem ciekawa co z tej znajomości wyniknie. Biedny pod kościołem podziękował .

Drogi Igorze Artykuł świetny i te obrazy, niesamowite. Pozostałe artykuly też. Do jutra chyba wszystkie przeczytam. Pozdrawiam

Drogi Igorze Wyslalam ci wiadomości na e-mail

227ania 3 godziny temu Świetnie, że ci się spodobało. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Dziękuję za odpowiedź nie ukrywam ze nie czuje już tak paralizujacego strachu. Chyba jestem gotowa. Co do drugiej sprawy to wysłałam ci maila. Przepraszam że zawracam ci tym głowę. Ale to dla mnie bardzo ważne i staram się zrozumieć Pozdrawiam

Drogi Igorze Czy próbował mnie odszukać? Często myślałam o tym żeby znów tam pojechać. Czy pozwolono by nam na kolejne spotkanie?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.