| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
anet
4 godziny temu
Ale dlaczego miała byś nie znaleźć? w trzech zdaniach mi tutaj zaraz napisz.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
4 godziny temu
Ta pytałaś kim byś mogła zostać, wyszło, że medium. Nie wiem jak ciebie ale mnie to bardzo cieszy.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
yohanna22
24 minut temu
Generalnie nie słucham takich wolnych kawałków ale ten jest niezły.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
6 minut temu
Anna jest propozycja pierwszego ćwiczenia tylko długo nie myśl.
Podaj kombinację liczb 5 z z zakresu od 1 do 50
oraz 2 z zakresu od 1 do 12
Pozdrawiam
Igor
ps. masz na to 3 godziny tylko ...
|
|
|
Hej Igor,
Boję się, że się zasiedziałam. Czas poszedł na przód a ja cały czas te same komendy w komputerze powtarzałam. W sumie tu gdzie pracuję od prawie roku też mi dużo dało, dużo nowego się nauczyłam - trochę zmienił mi się zakres obowiązków. Chociaż czuję, że to nie to do czego dążę. Tu szef nie planuje rozwoju firmy a dla mnie to trochę mało przyszłościowo. Boję się jednak szukając pracy, że są młodsi, lepsi i tańsi.
Ale dzięki za wiarę we mnie. Jestem na bieżąco z ofertami i średnio jedną w tygodniu wysyłam. W tym roku coś zdziałam!
|
|
|
Drogi Igorze
Trochę cieszy s trochę przeraża. Mi medium kojarzy się z kimś kto kontaktuje sie z duchami itd.. Od zawsze myślałam ze ja nie widzę duchów bo sie ich za bardzo boje i oni wiedza ze się boje i pewnie nie chca mnie wystraszyć na śmierć;)
Pozdrawiam
P.s z tego raczej kasy nie będzie:( a mi chodziło raczej o sposób na zarobienie pieniędzy. Piszesz o tajemniczych źródłach.pomyślałam nawet o pracy "na czarno"
|
|
|
|||
|
Yohanna22
Zapowiada się na świetny film. Na podstawie powieści 1876. Uwielbiam takie. Słowa "protect you ..." Kojarzą mi się z pierwszą częścią filmu zmierzch. Obejrzę dziś.
|
|
|
Drogi Igorze
I jak moje ćwiczenie? Chyba powinnam byla troche dluzej pomyśleć?
|
|
|
Ania ostrzegam bedziesz ryczec jak swinia. A jak jej na poczatku mowi ze jej kupi pianio, to ja sie darlam kup mi ja Twoja zona bede :))))))
|
|
|
Yohanna22
To dobrze. Ostatnio tak ryczalam jak oglądałam "zimowa opowieść " na podstawie powieści Marka Helprina. Polecam. Czytając książkę nie spodziewałabym sie ze można tak cudowny film na jej podstawie zekranizować. Wieloma filmami bylam rozczarowana ten mnie pozytywnie zaskoczył.
|
|
|
Drogi Igorze
Czy spośród liczb które powinnam napisać powinna znaleźć sie liczba 8 ? Jakos tak chodzi mi po glowie.
|
|
|
A teraz 5 chodź mi po glowie. Wiec może zamast 7 i 9 powinna być 5 i 8 ?
|
|
|
Drogi Igorze
A może nie o taka kombinacje ci chodziło. Może chodzilo ci o wszystkie możliwe kombinacje 5 liczb z 50?
Pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |