Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

Szczerze mówišc to trzeba znać język angielski.... albo mieć program tłumaczšcy "English Translator" :-) najlepiej przeczytać ksišżkę http://czytelnia.onet.pl/0,3725,0,1,nowosci.html

Ludzie a słyszeliœcie że dnia 6.06.2006 ma na ziemi objawić sie Satan czy coœ w tym stylu ??? heheh w gazecie dzisiaj czytałem!!

Witam! Mam na imię Marcin i jestm polskim grafologiem od paru lat zajmuję się sprawš końca œwiata. Nie zaprzecze że bylo już wiele pogłosek na ten temat ale według badań grafologicznyh archeologicznych i wielu innych koniec œwiata nastšpi gdy kula ziemska zmieni kierunek obrotu. Teraz Ziemia obraca się w stronę prawš gdy zmieni kierunek (musi się zatrzymać potrwa to około 2 doby) ludzie nie majš żadnej szansy przetrwania na Ziemi, ponieważ Ziemia a w raz z niš żyjšce na niej istoty oraz zjawiska przyrodnicze typu wulkany, ruchome piaski ujmujšc to w paru słowach zrobiš z Ziemi planete jałowš (suchš, bez życia). Ale archeolodzy myœlš nad sprawš jednej z piramid w Gizie byłem na miejscu wykopalisk choć wydaje się to niemożliwe ludzie majš schronienie w piramidach ponieważ ich styl budowlany niedoœć że podkopuje się aż po sam szczyt piramidy to dodatkowo jest mały jedyny tunel prowadzšcy do samych podziemi małego klasztoru liczšc w tym klasztoże zmieœci sie około (nieliczšc komnat) 1120 ludzi. Jeœli macie jakieœ pytania zwišzane z Końcem Œwiata proszę kierować się pod ten adres olusia1232@op.pl to adres mojej córki. Pozdrawiam do zobaczenia

Witam! Mam na imię Marcin i jestm polskim grafologiem od paru lat zajmuję się sprawš końca œwiata. Nie zaprzecze że bylo już wiele pogłosek na ten temat ale według badań grafologicznyh archeologicznych i wielu innych koniec œwiata nastšpi gdy kula ziemska zmieni kierunek obrotu. Teraz Ziemia obraca się w stronę prawš gdy zmieni kierunek (musi się zatrzymać potrwa to około 2 doby) ludzie nie majš żadnej szansy przetrwania na Ziemi, ponieważ Ziemia a w raz z niš żyjšce na niej istoty oraz zjawiska przyrodnicze typu wulkany, ruchome piaski ujmujšc to w paru słowach zrobiš z Ziemi planete jałowš (suchš, bez życia). Ale archeolodzy myœlš nad sprawš jednej z piramid w Gizie byłem na miejscu wykopalisk choć wydaje się to niemożliwe ludzie majš schronienie w piramidach ponieważ ich styl budowlany niedoœć że podkopuje się aż po sam szczyt piramidy to dodatkowo jest mały jedyny tunel prowadzšcy do samych podziemi małego klasztoru liczšc w tym klasztoże zmieœci sie około (nieliczšc komnat) 1120 ludzi. Jeœli macie jakieœ pytania zwišzane z Końcem Œwiata proszę kierować się pod ten adres olusia1232@op.pl to adres mojej córki. Pozdrawiam do zobaczenia

JA W TO NIEWIERZE W KONIEC ŒWIATA BO LUDZIE SOBIE KURWWWA MAĆĆ WMAWIAJĽ DO GŁOWY TO JAK PIERDOLNEEE ŻE MIAŁEM SENN ŻE KURWWWA w 2050 BEDĽ ROZDAWAĆ ZA DARMO MERCEDESY To UWIERZyCIE MI BO ja TO OdkryŁem!!!

jak ma byc to bedzie i lepiej sie zajmijta tym czasem co wam jeszcze zostal zamiast rozkminiac! zyjcieee!!!!

skoro nie wierzysz w koniec œwiata to co robisz na tym forum.lepiej szukaj na alegro mercedesów.

Na tym forum jest bardzo wiele ludzi,którzy majš jakieœ doœwiadczenie w tym temacie oraz wiele informacji.jeżeli ktoœ nie ma pojęcia na ten temat to niech idzie na forum radia maryja.

ale kurwwwa jakies tam przepowiednie!!!! JESTEŒCIE PEWNI Na 100%% że takie coœ się WYDarzY?? a do Radia Maryja to ty sobie kurwwwa idŸ moze tam troche powkręcasz ludzi z końcem œwiata!!!!

Nikt nie jest pewny na 100%, więc spoko Grabstikbasse. Ale na 80% :) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

jeœli człowiek o ksywie Grabstikbasse miałby władze Kopernik miałby jeszcze większy problem z wyprowadzeniem ludzi z Ciemnoty dla niego pewnie ziemia jest płaska i œwietnie kształtem wkomponowana w kształt jego głowy.

a może jest możliwe że podczas zmiany kierunku obrotu ziemi nie będzie tyle kataklizmów, być może wszystko pozostanie w stanie prawie nienaruszonym???

mysle ze to moze byc prawda i duza aktywnosc slonca moze naprawde duzo zrobic ziemi. Jednak wczesniej czy pozniej koniec swiata nastapi np. kiedy nasze słonce wybuchnie

Jakim programem

tam jest napisane po jakiœ innym.Tylko tytuły sš po angielsku

Siemka! Mam na imie Kasia i ostatnio w internecie znalazlam, że w 2020 roku tak ok. 5 grudnia ma nastšpić koniec œwiata, ponieważ 2 bieguny się odwrócš i będzie bardzo goršco i coœ tam bedzie ale zapomnialam jak to sie nazywa ;P, wiadomo tylko tyle, że sie spalimy!!! Aaa...tak na serio to było w "nie dowiary" w TV i jakšœ babke zahipnotyzowali i ona mowila ze pod jakims zamkiem jest kosciol i naprawdę był a potem powiedziała to o koncu œwiata!!! Wiem,że to bardzo głupie ale taka jest prawda!!! Pożegnam się już ;) papa, narka!

pszeczytalem pare stron waszych wywodów na temacie na kturym sie nie znacie :) ale kaska to juz calkowicie palnola glupstwo .... darek W jestem na tym forum cheba 2 miesioce i juz mi sie nieche odpisywac na te glupie pytanaia :) jak ty tu tak dlugo wyczymales powiec mi

Siema...ja twierdze że koniec œwiata nastšpi ale wie o tym tylko Bóg. Może i istniejš bardziej racjonalne i logiczne wytłumaczenia na to jak, kiedy nastšpi koniec œwiata ale to wszystko nie ma żadnego zwišzku z tym że Bóg istnieje i nad wszystkim czuwa i sprawuje kontrole. JA wierze w Boga ale boje się tylko jednego...żeby to co odkryjš w labiryntach w GIZIe nieokazało się zaprzeczeniem naszej religii i pozytywnš odpowiędziš na teorie Mimikry(tł.teoria dotyczšca tego że istoty pozaziemskie kontroluja nasze istnienie na ziemi). Jedno wiem napewno musimy żyć dalej i wykorzystac nasze życie tak żebyœmy byli przykłade dla innych nie tylko zwykłymi babilończykami wyrażajšcymi swoje teorie i zdania na jakieœ temty<LUDZIE RÓBMY COŒ>!!!!!

Spoko, dobrze się bawię :) Z rezerwš podchodzę do co poniektórych. Jeœli kogokolwiek skłonię choćby do zastanowienia się, to już dobrze - nie przeżyje tak wielkiego szoku w przyszłoœci. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Mało wiesz Artur o Bogu i mylisz Go z religiš. [%sig%]

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.