| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
Szczerze mówišc to trzeba znać język angielski....
albo mieć program tłumaczšcy "English Translator" :-)
najlepiej przeczytać ksišżkę
http://czytelnia.onet.pl/0,3725,0,1,nowosci.html
|
|
|
Ludzie a słyszelicie że dnia 6.06.2006 ma na ziemi objawić sie Satan czy co w tym stylu ??? heheh w gazecie dzisiaj czytałem!!
|
|
|
Witam! Mam na imię Marcin i jestm polskim grafologiem od paru lat zajmuję się sprawš końca wiata. Nie zaprzecze że bylo już wiele pogłosek na ten temat ale według badań grafologicznyh archeologicznych i wielu innych koniec wiata nastšpi gdy kula ziemska zmieni kierunek obrotu. Teraz Ziemia obraca się w stronę prawš gdy zmieni kierunek (musi się zatrzymać potrwa to około 2 doby) ludzie nie majš żadnej szansy przetrwania na Ziemi, ponieważ Ziemia a w raz z niš żyjšce na niej istoty oraz zjawiska przyrodnicze typu wulkany, ruchome piaski ujmujšc to w paru słowach zrobiš z Ziemi planete jałowš (suchš, bez życia). Ale archeolodzy mylš nad sprawš jednej z piramid w Gizie byłem na miejscu wykopalisk choć wydaje się to niemożliwe ludzie majš schronienie w piramidach ponieważ ich styl budowlany niedoć że podkopuje się aż po sam szczyt piramidy to dodatkowo jest mały jedyny tunel prowadzšcy do samych podziemi małego klasztoru liczšc w tym klasztoże zmieci sie około (nieliczšc komnat) 1120 ludzi. Jeli macie jakie pytania zwišzane z Końcem wiata proszę kierować się pod ten adres olusia1232@op.pl to adres mojej córki. Pozdrawiam do zobaczenia
|
|
|
Witam! Mam na imię Marcin i jestm polskim grafologiem od paru lat zajmuję się sprawš końca wiata. Nie zaprzecze że bylo już wiele pogłosek na ten temat ale według badań grafologicznyh archeologicznych i wielu innych koniec wiata nastšpi gdy kula ziemska zmieni kierunek obrotu. Teraz Ziemia obraca się w stronę prawš gdy zmieni kierunek (musi się zatrzymać potrwa to około 2 doby) ludzie nie majš żadnej szansy przetrwania na Ziemi, ponieważ Ziemia a w raz z niš żyjšce na niej istoty oraz zjawiska przyrodnicze typu wulkany, ruchome piaski ujmujšc to w paru słowach zrobiš z Ziemi planete jałowš (suchš, bez życia). Ale archeolodzy mylš nad sprawš jednej z piramid w Gizie byłem na miejscu wykopalisk choć wydaje się to niemożliwe ludzie majš schronienie w piramidach ponieważ ich styl budowlany niedoć że podkopuje się aż po sam szczyt piramidy to dodatkowo jest mały jedyny tunel prowadzšcy do samych podziemi małego klasztoru liczšc w tym klasztoże zmieci sie około (nieliczšc komnat) 1120 ludzi. Jeli macie jakie pytania zwišzane z Końcem wiata proszę kierować się pod ten adres olusia1232@op.pl to adres mojej córki. Pozdrawiam do zobaczenia
|
|
|
JA W TO NIEWIERZE W KONIEC WIATA BO LUDZIE SOBIE KURWWWA MAĆĆ WMAWIAJĽ DO GŁOWY TO JAK PIERDOLNEEE ŻE MIAŁEM SENN ŻE KURWWWA w 2050 BEDĽ ROZDAWAĆ ZA DARMO MERCEDESY To UWIERZyCIE MI BO ja TO OdkryŁem!!!
|
|
|
jak ma byc to bedzie i lepiej sie zajmijta tym czasem co wam jeszcze zostal zamiast rozkminiac! zyjcieee!!!!
|
|
|
skoro nie wierzysz w koniec wiata to co robisz na tym forum.lepiej szukaj na alegro mercedesów.
|
|
|
Na tym forum jest bardzo wiele ludzi,którzy majš jakie dowiadczenie w tym temacie oraz wiele informacji.jeżeli kto nie ma pojęcia na ten temat to niech idzie na forum radia maryja.
|
|
|
ale kurwwwa jakies tam przepowiednie!!!! JESTECIE PEWNI Na 100%% że takie co się WYDarzY?? a do Radia Maryja to ty sobie kurwwwa id moze tam troche powkręcasz ludzi z końcem wiata!!!!
|
|
|
Nikt nie jest pewny na 100%, więc spoko Grabstikbasse.
Ale na 80% :)
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
jeli człowiek o ksywie Grabstikbasse miałby władze Kopernik miałby jeszcze większy problem z wyprowadzeniem ludzi z Ciemnoty dla niego pewnie ziemia jest płaska i wietnie kształtem wkomponowana w kształt jego głowy.
|
|
|
a może jest możliwe że podczas zmiany kierunku obrotu ziemi nie będzie tyle kataklizmów, być może wszystko pozostanie w stanie prawie nienaruszonym???
|
|
|
mysle ze to moze byc prawda i duza aktywnosc slonca moze naprawde duzo zrobic ziemi. Jednak wczesniej czy pozniej koniec swiata nastapi np. kiedy nasze słonce wybuchnie
|
|
|
tam jest napisane po jaki innym.Tylko tytuły sš po angielsku
|
|
|
Siemka! Mam na imie Kasia i ostatnio w internecie znalazlam, że w 2020 roku tak ok. 5 grudnia ma nastšpić koniec wiata, ponieważ 2 bieguny się odwrócš i będzie bardzo goršco i co tam bedzie ale zapomnialam jak to sie nazywa ;P, wiadomo tylko tyle, że sie spalimy!!! Aaa...tak na serio to było w "nie dowiary" w TV i jakš babke zahipnotyzowali i ona mowila ze pod jakims zamkiem jest kosciol i naprawdę był a potem powiedziała to o koncu wiata!!! Wiem,że to bardzo głupie ale taka jest prawda!!! Pożegnam się już ;) papa, narka!
|
|
|
pszeczytalem pare stron waszych wywodów na temacie na kturym sie nie znacie :) ale kaska to juz calkowicie palnola glupstwo ....
darek W jestem na tym forum cheba 2 miesioce i juz mi sie nieche odpisywac na te glupie pytanaia :) jak ty tu tak dlugo wyczymales powiec mi
|
|
|
Siema...ja twierdze że koniec wiata nastšpi ale wie o tym tylko Bóg. Może i istniejš bardziej racjonalne i logiczne wytłumaczenia na to jak, kiedy nastšpi koniec wiata ale to wszystko nie ma żadnego zwišzku z tym że Bóg istnieje i nad wszystkim czuwa i sprawuje kontrole. JA wierze w Boga ale boje się tylko jednego...żeby to co odkryjš w labiryntach w GIZIe nieokazało się zaprzeczeniem naszej religii i pozytywnš odpowiędziš na teorie Mimikry(tł.teoria dotyczšca tego że istoty pozaziemskie kontroluja nasze istnienie na ziemi). Jedno wiem napewno musimy żyć dalej i wykorzystac nasze życie tak żebymy byli przykłade dla innych nie tylko zwykłymi babilończykami wyrażajšcymi swoje teorie i zdania na jakie temty<LUDZIE RÓBMY CO>!!!!!
|
|
|
Spoko, dobrze się bawię :)
Z rezerwš podchodzę do co poniektórych.
Jeli kogokolwiek skłonię choćby do zastanowienia się, to już dobrze - nie przeżyje tak wielkiego szoku w przyszłoci.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Mało wiesz Artur o Bogu i mylisz Go z religiš.
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |