| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
Gosiu !
Czy mogłaby podac nam więcej szczegółów dot. oddziaływania HAARP-u na Twojš podwiadomoć ? Znam ten temat ale nie sšdziłem, że ta broń może działać wybiurczo na jednostki !
Pozdrawiam
|
|
|
Gosia jest WYBRANA !
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Z Dnia : Autor: "aurell"Aurelian ŁAsasowski (---.shaft.net.pl)
Data: 30-08-2005 16:52
C) W Kosmosie kolejne odkrycie - Planetoida lub inne ciało niebieskie zdšżajšce w kierunku Układu Słonecznego - Odkrycie .. Rejon - Pomiędzy Gwiazdozbiorem Raka i Lwa !!! Lub w jednym z nich . ------ PLANETOIDA !
Dzi : 9 . Wrzenia .2005
NAUKA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Gimnazjalista z Częstochowy Piotr Bednarek odkrył nowš planetoidę, należšcš do grupy Apollo - poinformował internetowy portal Astronomia.pl.
Piętnastolatek zauważył nowy obiekt, analizujšc zdjęcia pochodzšce z teleskopu znajdujšcego się na górze Kitt Peak w Arizonie.
Młody miłonik astronomii dokonał swojego odkrycia przez internet. Zarejestrował się na stronie projektu Fast Moving Object Spacewatch, majšcego na celu odkrywanie małych
ciał niebieskich, i przeglšdał umieszczone tam zdjęcia nieba.
Pozdrawiam !
|
|
|
W tej chwili nie dzialaja na moja podswiadomosc. Byl taki okres jakies piec lat temu, ze dzialali. Kradli mi np. mysli. Nie bylam w stanie do nich wrocic.
Kiedys cos robilam i w pewnej chwili podpowiedzieli mi, ze mozna to zrobic inaczej. To nie byla moja mysl. Jestem tego pewna. Ja nie myslalam o innym wariancie.
Kiedys tez cos robilam i w mozgu pojawila sie taka dezaprobata. Jak sama wpadlam na to, ze inaczej bedzie lepiej, to uslyszalam - tak.
Byl taki okres, ze moj mozg pracowal jak zwariowany. Wszystko wiedzialam. Wszystko bylo bardzo klarowne. Bylam w stanie przypomniec sobie wzory chemiczne, ktorych uczylam sie w szkole. Rozwiazywalam kazda kzyzowke do ostatniego hasla. Wydobywaly sie z mojej pamieci wszystkie rzeczy, ktorych uczylam sie dawno albo czytalam dawno. Doszlam do wniosku, ze nie potrzebuje wcale wysilac pamieci. Wszystko wiedzialam natychmiast.
Byl taki okres kiedy mi podpowiadali. Nie slyszalam zadnych glosow, tylko wkladali mi jakos swiadomosc z danej dziedziny. Byly to rzeczy, ktorych nie znalam, albo podpowiadali mi w ten sposob bzdury. Podpowiadali mi np. w angielskim. Ja sie zastanawialam, jak po angielsku to czy tamto powiedziec i nie umialam znalezc okreslenia, a oni podpowiadali mi prawidlowe slowo. Nie glosem !
Kilka miesiecy temu wciskali mi nie moje mysli. Pojawialy sie w mojej glowie mysli na ktore ja sama bym nigdy nie wpadla. Bylo to dosyc przykre uczucie. straszny dyskomfort w mozgu.
Teraz tylko zabieraja mi sny. Wymazuja. Czasami tez to jest przykre odczucie w mozgu. Czuje sie taki rezonans nieprzyjemny. Teraz juz umia robic to lepiej.
Pozdrawiam.
|
|
|
Niesamowite !
Dziękuję Gosiu za odpowied ! To naprawdę b.interesujšce dowiadczenia.
Zbliżajš się czasy, gdy wiele osób będzie dowiadczać dziwnych rzeczy i to się będzie nasilać. Mylę, że Ty podlegasz teraz pewnej reorganizacji Twoich struktur energetycznych w zwiazku z rokiem 2012. Powinna więcej czasu spędzac "na łonie natury" w kontakcie z przyrodš i postarac sie patrzec w przyszloć z optymizmem - mimo wszystko !
Pozdrawiam
|
|
|
"C) W Kosmosie kolejne odkrycie - Planetoida lub inne ciało niebieskie zdšżajšce w kierunku Układu Słonecznego - Odkrycie .. Rejon - Pomiędzy Gwiazdozbiorem Raka i Lwa !!! Lub w jednym z nich . ------ PLANETOIDA !"
W kierunku Ziemi leci od strony Bliništ duży meteor, albo kometa. Spodziewany termin przelotu to 22.09.2005 r. - ze strony http://www.przepowiednie.pl/
Pozdrowienia dla wszystkich!
|
|
|
www.przepowiednie.pl to oszustwo odradzam tego gówna, spójrzcie ile tam reklam. kapitalizm beeee
[%sig%]
|
|
|
...
Co jest grane ?
Dokšd zmierza wiat ?
Kto ma w końcu rację ?
Kiedy zjawi się fałszywy jezus ?
A kiedy objawi się Prawdziwy Pan Jezus ?
Kim sš obcy ?
A kim władcy tego wiata ?
i dokšd nas prowadzš ?
Czy odważysz się odmówić przyjęcia znamienia bestii - microchipu ?
Co Cię czeka wówczas ?
Odpowiedzi te i inne dla odważnych :
http://www.hiddencodes.com/
Jezus Chrystus jest Panem
...
|
|
|
Nie wnikam w komercyjnš częć tej strony, interesujš mnie tylko zamieszczone tam tzw "przepowiednie". Z moich obserwacji wynika, że niektóre rzeczy stamtšd się sprawdziły...
|
|
|
zwłaszcza te umieszczone po fakcie lub te które wczeniej napisali astronomowie i zostały skopiowane ;-)
[%sig%]
|
|
|
w nawišzaniu do tajemnic wojskowych które przesšczyły się ostatnio w licznych portalach UFO made in USA z wypowiedzi kanadyjskiego mikrobiologa,specjalisty d/s EBE Doktora Burisha ,który notabene jest zwolennikiem wejcia ludzkosci na etap tak zwanego"Disclosure Projects'(czyli ujawnenia całej nieprzyjemnej prawdy o stałym kontakcie z wieloma cywilzacjami inter-galaktycznymi jak i z innych wymiarów czasoprzestrzennych):;
wynika iz przed majšcym nastšpić tak zwanym końcem wiata w 2012 ludzkoć i tak dojdzie w przypieszonym tempie do przełomów technologicznych które zaprowadzš jš na szczyt superrozwoju. na tym etapie wczesnej rewolucji naukowo-technicznej.
Dr Burish mówi tutaj o wprowadzeniu przed krytycznš datš przez USA i Rosję 2012 "internetu II" o mocy kilkanacie tysięcy razy przewyższajšcej przepływ danych zerojedynkowych w internecie współczesnym, dalej mówi o pomylnym wdrożeniu tysięcy działań ukierunkowanych na opanowanie bezpudłowego działania STARGATES czyli o amerykańskich wrotach manipulacyjnych czasoprzestrzeni dzialajšcych wspólnie pod naukowš "US-ruskš egidš"- chodzi o takie zmanipulovyvanie zawczasu przyszłego biegu wypadków w naszej ułomnej trójwymiarowej czasoprzestrzeni plus czwarty wymiar ludzkiego czasu by nie doszło to do owej grożnej sytuacji z wejciem Ziemi na poziom tak zwanego zero-równika(czwart y poziom gęstoci samowiadomoci ludzkiej)(przeprofilowanie cakowite megaprzestrzeni konceptualnej wokół Ziemi) czasoprzestrzeni naszej Galaktyki czyli Drogi Mlecznej(wzmianki dotyczace zagadnień typu Planeta Nubiru,Czarne Słońce etc,przemagnesowanie ziemskich biegunów....).Dr Burish cisnšł też ochłapem dla nas czyli szarej publiki zdawkovš informację o ostatecznym przezwyciężeniu barier w odnalezieniu pola mentalnego wszechwiata opartego o istnienie tak zwanych boskich czšstek Ganesh(Ganesh Particles)wykoncypowanych w oparciu o religię i tajne Księgi Indyjskie.Prawopodobnie czšstki Ganesza sš czy też były teoretycznš bazš napędowš ultymatywnego wynalazku ziemskiego w dziedzinie podboju(transportu w Kosmosie) Kosmosu tak zwanych rosyjskich Kosmosfer wdrożonych od 1978 roku., opartych o przetworzenie indyjskich i nazistowskich(byłe DDR=NRD podporzšdkowane Sowietom) zasad fizyki quantovej ,które to Kosmosfery na Venus mogš dolecieć bez problemów w czasie jedynie dwóch miesięcy z uwagi na posiadane przez kosmosfery rosyjskie własne-samo-właciwoci konceptualnego(parapsychologia tworzenia wielopodmiotowego pola kwarkowo-konceptualnego sterujšcego fizycznie Kosmosferš Rosjanina) sterovania naszš czasoprzestrzeniš.W swoich wywiadach Dr Burish dosłownie wysšczał tylko częć większej całkowicie zakazanej Maluczkim tej Ziemi prawdy, zasłaniajšc się po wielokroć tajemnicš wojskowo-kosmicznš Dyrektoriatu sprawujšcego władzę na Matce Ziemi.Sam Doktor Burish dokonywał wiwisekcji Extraterrestroial Biological Units w laboratoriach wojska USA.
|
|
|
Oni przygotowuja sie do ujawnienia prawdy o obecnosci obcych na ziemi i pokazania nam hybryd stworzonych gdzies w przestrzeni na ich statkach, ktore maja nas zastapic po kataklizmach lub wspolnie zamieszkiwac z pozostalymi przy zyciu ludzmi... ciekawe jaki wariant wybiora ? wybawiciele ludzkosci - UFO ?...
Najpierw jednak bedzie nuklearna wojna na bliskim wschodzie - Iran, kataklizmy i pojawienie sie falszywego mesjasza, ktory zmusi ludzi do przyjecia jego znaku - bestii - mikrochipu na prawa reke lub czolo ... potem beda kataklizmy koncowe, gdy Nibiru zblizy sie do Ziemi i na niebie pojawi sie "czerwony krzyz" no i wreszcie koncowka od 2010 do 2013 gdy czesc ludzi zostanie zabranych w kosmos aby przeczekac kataklizmy....dwa meteoryty spadna na ziemie - jeden w 2006 do morza lub w okolice wielkich jezior w USA a drugi w 2010... czas proby rzpoczal sie... nikomu nie bedzie mozna ufac - media, rzady, nawet koscioly wpierw zachwyca sie pojawieniem pseudojezusa a potem wypna sie na zwyklych ludzi gdy rozopczna sie koncowe kataklizmy... to czarny scenariusz przewidziany glownie dla USA, ktore zostanie podbite i zniszczone przez kataklizmy calkowicie do 2013 r... Polska w miare bezpieczna tylko powodzie, trzesienia ziemi, anomalie pogodowe, braki zywnosci i wody - okresowe... podobnie australia...
Boze, czy to wszystko musi sie wydarzyc...?!
Chcialbym zeby nie...
sprezyna zostala nakrecona...
...
|
|
|
to tylko prawdopodobny scenariusz.
ja chcę się zajšć swoim rozwojem zdolnoci duchowych. nic innego nie ma znaczenia. mierci się nie boję.
|
|
|
Co chroni przed HAARP ?
Generator orgonu :
http://www.sherryshriner.com/orgone-blasters.html
...
|
|
|
Lepiej powiedzcie co zapowiadacie na najbliższe miesišce na wiecie, jakie huraganiki czy powodzie czy co innego?
[%sig%]
|
|
|
Moje ciało zaczyna wibrować przechoidzšc w tym momęcie do innego wiata mieszkańcy Monolikartynni(Państa Rosinkulupartowa)Potrafie rozmawiac z nimi przechodze przez wyrzsze stany wiadomoci moje serce przestaje bić moja dusza wyrywa sie jak szalona w dal w podroż do okoła wiata i jeszcze dalej.Potrafie juz rozmawiać nawet z wielkim Rosumanem i Arabusem krolowie 2 wiatow Rosinkulupartowa.Jezeli chcecie sie dowiedziec jak tam trafić to pytajcie ja na wszystko wam odpowiem.Uwarzam ze nie powinno sie tego zostawiac tylko dla siebie bo i tak umre.Wiec papa
|
|
|
Maniak uważaj, bo się obudzisz, a tego by raczej nie chciał!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |