Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

Chciałbym wywołać ducha tylko nie piszcie znów tego samego a mianowicie że to niebiezpieczne i żebym się zastanowił bo dobrze wiem co chcę zrobić.Więc proszę was żebyœcie napisali prosty i skuteczny sposób na wywołanie ducha. Dla ciekawskich:chcę wywołać ducha swojej Matki która umarła 2 miesišce temu.Lat mam 16 to mało ale jestem gotów na wszystko. pozdrawiam

Sobej, wspolczuje Ci bardzo z powodu smierci Mamy. Nie wiem, czy duchy w ogole istnieja ? Nie wiem, czy nie jest to czasem urojenie zwiazane z religia i jej przekazami ? Wiem natomiast na pewno, ze dzieki posiadanej technice na Ziemi mozna ludzmi sie bawic. Skutki moga byc dla ludzi bardzo rozne, bo czlowiek z za komputera wybierze sobie jakas osobe z takiego seansu spirytystycznego i moze ja wrozny sposob doswiadczac. Podejrzewam, ze piersze seanse spirytystyczne byly organizowane celowo. Dla oglupiania ludzi, ktorymi inni sie bawili. Przesylanie glosu na odleglosc jest juz znane od 1900 roku. W roznych celach sie to wykorzystuje. Kiedy kilka lat temu przesylali mi glosy do glowy, to mowili do mnie ludzie z mojego otoczenia i niezyjaca juz wtedy matka. Komputery maja bardzo pojemna pamiec. Wystarczy wyszukac odpowiednia barwe glosu i podlozyc pod nia tekst. Wspaniale bylo to pokazane w filmie pt. "Czlowiek z". Znany byl ludziom glos czlowieka wystepujacego w TV, wiec nie podejrzewali, ze to nie on mowi do ludzi slowa, jakie ludzie slysza i widza wyplywajace z jego ust na ekranie. Pamietajcie, nauka, to potega !!!!

Gosiu, ale to nie jest temat o HAARP-ie, tylko o duchach. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Jak ktos slyszy jakies rumoty w domu lub zdarzy mu sie zobaczyc gazowa postac, to to jest HAARP, a ludzie czesto mysla, ze jest to cos nadprzyrodzonego.

I jasne :) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Chciałbym wywołać ducha tylko nie piszcie znów tego samego a mianowicie że to niebiezpieczne i żebym się zastanowił bo dobrze wiem co chcę zrobić.Więc proszę was żebyœcie napisali prosty i skuteczny sposób na wywołanie ducha. Dla ciekawskich:chcę wywołać ducha swojej Matki która umarła 2 miesišce temu.Lat mam 16 to mało ale jestem gotów na wszystko. pozdrawiam

nie radze wam wywoływać duchów ja wywołałam jednego rok temu z kolezankš siedziałysmy we dwie same w domy z potrzebnymi do tego akcesoriami wywołałysmy ducha samobujcy który potem mnie chciał odejs opętał moja kolezanke które pewnego razu podcieła se tentnice na syji i umarła teraz ten duch przychodzi do mnie kiedy jestem sama i zaczynam miec schizy wtedy sie okaleczam strasznie mam pociete juz całe rece i nogi mam blizne na bliznie i podciełam se 2 razy żyły na nadgarstkach i ledwo mnie odratowali to jest straszne nie radze wywoływanic duchów nie doswiadczonym ludziom bo moze sie to skonczyc tragicznie. Jesli mnie popieracie dołaczcie sie i postawcie swieczke na czesc tych którzy zostali opetani przez ducha [*] dziekuje bardzo

Pamietajcie, ze te duchy, to mozliwosci techniczne, ktore dzisiaj wykorzystuje sie do oglupiania ludzi !!!!

chciałaby z koleżankami wywołać ducha tylko niewiemy w jaki sposób najłatwiej i najbezpiecznej.słyszałam różne opowieœci takiego typu że niemożna odwołać pużniej ducha ?/czy to prawda?? jakoœ niechce mi się wieżyć bo my niechcemy wywołać ducha żadnego mordercy tylko dobrego człowieka więc prosze o rade i szybkie odpisanie

wywoływanie duchuw to nie zabawa wiem bo sam pare razy to robiłem nieœwiadomy , co prawda niesamowita ciekawoœć z żera ALE LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ I ZOSTAWCIE SPRAWE DUCHÓW BOGÓ

SPRAWDZONY sposób na wywołanie ducha? Ja proponuje wypić bardzo dużš iloœć napoju zwanego pospolicie spirytusem. I potem iœć na cmentarz o północy - wyjštkowe doznania ezoteryczne gwarantowane - szczególnie po niefortunnym wpadnięciu do przygotowanego przez grabaża dołka, albo po starciu z lastrykowym dwumetrowym krzyżem, albo po kšpieli w cmentarnej studzience :D :D :D

No ludzie jak znacie sposoby na wywoływanie duchów to napiszcie każdy robi to na swojš odpowiedzialnoœć i nic tego nie zmieni jak ktoœ chce bardzo wywyołšć ducha to i tak wywyoła ale o sposobie lepiej się dowiedzieć właœnie na tego typu forach [**] Pozdrawiam

Skobej każdy sposub jest dobry najlepiej robic to o 3.00 w nocy weŸ ze sobš pare œwieczek i zapal je. najlepiej robić to w 4osoby i bez alkocholowo bo może was opętać. [ja nie ponosze winy za ewtułalne zgony czy zawały serca]

A co chodzi o tekst to jest moje gg 8493193 napisz do mnie to dam ci tekst

GHOUST CLUB dzięx pozdrawiam

GHOUST CLUB jaki tekst

jak wywoływać

Ekhm... Z calym szacunkiem wydaje mi sie ze bredzicie. Mnie tez kreca duchy, satanizm i te sprawy ale mam na to wszystko jedna prosta odpowiedz - "strach ma wielkie oczy". [Para]psychologia. Ludzki umysl, jego psychika, podswiadomosc potrfia splatac czlowiekowi niezlego figla. I nie mowcie mi tu o opetaniach i takich pierdolach, bo nie uwierze. To, ze ktos sobie zyly podcina, swiadczy o jego slabej psychice. Trzeba to zrozumiec. Ja jestem racjonalistš i wiem ze zawsze jest racjonalne wytlumaczenie, na wszystko. Opet mozna samego siebie. Taka jest ludzka psychika. Jezeli sie ja zrozumie mozna nia dobrowolnie kierowac. Mowie Wam. Mozna kontrolowac swoj umysl a nawet umysl innych, bez zadnych nadprzyrodzonych rzeczy. [*] Co do Waszych checi wywolywania duchow - odradzam. Mozna SIE w niezle gowno wpakowac. "Strach ma WIELKIE oczy". Gwarantuje ze potem bedziecie slyszec otwierajace sie szafki lub kroki za wami - to twór Waszej wyobrazni. Pzdr wszystkich ];)

U wielu ludzi teraz o dziwo "wyobraznia" pracuje jakos inaczej niz u naszych dziadow. Czy aby na pewno ??? Wielki czas przyjac do wiadomosci, ze technika nie dziala tylko w sluzbie czlowieka, ale przeciwko niemu rowniez. Nigdy nikt nie wie, czy ktos za ekranem komputera nim sie nie bawi !!!!

Nigdy tego nie róbcie. Osoby, które nie majš przygotowania do takich działań,trafiajš często na tzw.astrale. Sš to energie istot, które nie odeszły do œwiatła, lecz kršżš dookoła Ziemi. Sš to "duchy" samobójców, również tych którzy umarli nagłš œmierciš( nie wszyscy), alkoholików, narkomanów, sadystów, erotomanów. itd. Krótko mówišć tych, którzy nie mieli pojęciš o duchowoœci i byli przywišzani jakimiœ nałogami do życia na Ziemi. Takie astrale podczas wywoływania , przybywajš. Często wchodzš w ciało zapraszajšćego. PóŸniej efktem sš opętania, samobójstwa, depresje, schozofrenia i inne choroby psychiczne. Często zupełna zmiana charakteru człowieka. Życie się sypie, a czšesto nie wie się , że powodem jest włšœnie zabawa w wywoływanie duchów. Ja kontaktuję się z Duchowymi Przewodnikami, którzy pochodzš ze œwiatła, z wysokich wibracji.Odpowiadajš oni na pytania. Przykłady znajdziecie na www.zyjwmilosci.orge.pl [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.