| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Drogi Igorze
Skoro życie wszystko wyjaśni i mam mu zaufać. I tak zrobię-zaufam. W tym wypadku pewnie nie będę musiała podejmować decyzji.
Pozdrawiam
|
|
|
Bidny nic nie powiedzial.
JAk dostane nowa prace (ta co mam nadal zachowam dodatkowo)to czy zaakceptowac? Czy jeszcze nie czas na zmiany?
|
|
|
Drogi Igorze
Jutro czwarty dzień, a jesli sie nie wyjaśni?. Jutro zrobią badania córce masa stresu i płaczu. Dowiem się czy będzie miała wykonany zabieg. Strasznie sie tego obawiam-zabiegu.tyle sie teraz slyszy o błędach i powiklaniach....
Pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze
Co do L to nic sie nie wyjasnilo, co teraz? Co mam sobie o tym wszystkim myśleć?mam straszny mętlik w głowie. Jedyne co się wyjaśniło to to ze moja córka będzie miała zabieg juz we wtorek. Boje sie i martwię i to nie jest taki zwykly stres.
Pozdrawiam...
|
|
|
No widzisz zatem coś się wyjaśniło ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. a przede wszystkim najważniejsza sprawa dla ciebie ...
|
|
|
Witaj,
Drogi Igorze proszę Cię, abyś zobaczył, czy moja Ala poradzi sobie z matmą w tej szkole? Jak wyjść z tego impasu?
Biedny bardzo Ci dziękuje.
Aneta
|
|
|
Drogi Igorze
Masz racje córki są dla mnie najważniejsze. Boje sie jutrzejszego dnia. Czy wszystko pójdzie zgodnie z planem bez żadnych komplikacji?
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
13 godzin temu
Zatem koncentruj się najbardziej na dzieciach ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igor
Czy poprawi mi się to moje zdrowie w najbliższym czasie? Od 2 lat cały czas mnie coś łapie, gdy wyleczę się z jednej dolegliwości to łapie mnie inna i tak na okrągło. Nie mam już sił...
|
|
|
Drogi Igorze
Zabieg powiodl sie. Jest lepiej niż myślałam. Oby tak dalej. Co do L to skoro życie nie wyjasnilo to może jednak mi powiesz?:)
Pozdrawiam...
|
|
|
227ania
5 godzin temu
Widzisz i to jest najeważniejsze, zdrowie ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Czyli uważasz że nie powinnam wiedzieć?
Pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze. W kwietniu poznałam pewnego mężczyznę Artura (poznaliśmy się w pracy gdzie ciężko jest poznać kogoś bliżej). Ciężko mi odczytać jego intencje wobec mojej osoby. Dodam, że jestem nim zauroczona i chciałabym wiedzieć czy on również jest mną zainteresowany. Obawiam się najgorszego, że nie jest wolną osobą. Nie wiem co robić- czy mam sama zrobić pierwszy krok, czekać czy dać sobie spokój?
|
|
Kamelon |
|
Tarot kartami III Miecze mówi, że ten partner to pomyłka w tym o co tobie chodzi.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
snilo mi się ze jechałam a obok leciała sowa i zagladala do mnie. coo to może znaczyc?
pozdrawiam
|
|
|
|||
|
yohanna22
7 minut temu
Ktoś ci chce przekazać informację z apomoca godziny we śnie. Jest to dość częste.
A z czym tobie się ta godzina koreluje?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
8 godzin temu
Świetny sen, niebawem otrzymasz ciekawe wskazówki od życia ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
tak po przemysleniu bo ostatnio wlasnie wczorajszej nocy i w pazdzierniku mam sny z moim ojcem moze cos o to chodzi. Pozostaje czekac tylko nie wiadomo ile. Tylko po tej wizycie to chodze rozstrzesiona od wczoraj.
Ide zadzwonie do mamy i sie zapytam co tam u niego.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |