Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze bardzo dziękuję za odpowiedź.Mam jeszcze tylko jedno pytanie jeśli mogę zadać.(moje uczucia też kuleją, może nawet bardziej)Mój mąż jest za granicą ostatnio bardzo się zmienił nie chce przyjeżdżać. Czy on mnie zdradza i szykuje się rozwód?

Anonim5 8 godzin temu Słuchaj mam do ciebie sprawę, jak możesz to postaraj się znaleźć jednak biednego pod kościołem na drugi raz, wiem że to było najszybsze rozwiązanie jakie koło siebie miałaś, jednak jest wiele też szybkich odpowiedzi, które nie koniecznie mogą ci odpowiadać. Pozdrawiam Igor ps. na razie skup się na problemie nr jeden ...

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuję za odpowiedź,czy chcesz mi dać zrozumienia ze zdradza jednak:(((Ale narazie mam się skupić na finansach.

Anonim5 2 godziny tem Na razie chcę ci dać do zrozumienia, że na nic moje wróżby skoro zrobisz i tak po swojemu. Pozdrawiam Igor ps. a co robisz jak idziesz rano do sklepu i tam niema chleba a obok jest drugi sklep?

Niech Moc Będzie z Tobą

To wtedy ide do drugiego sklepu i sprawdzam czy jest chleb.Przepraszam nie rozumiem do końca aluzji.Czy chodzi o to ze biedny nie był pod kościołem.?Pozdrawiam Igorze serdecznie.Nie wszystko jest dla mnie jasne co piszesz.Wytłumacz jeśli możesz- dla mnie łopatologicznie.

Anonim5 2 dni temu o 05:21 Chodzi o to, że aby w życiu coś zrobić dobrze należy to od początku do końca zrobić jak należy, na tym polega uniwersalność oraz zarazem siła przepisu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Hej Igor kochana istoto :) wyslalam Ci mejla z moim problemem z gory dziekuje za zainteresowanie i odpowiedz Pozdr

monetka73

Anonim5:
To wtedy ide do drugiego sklepu i sprawdzam czy jest chleb.Przepraszam nie rozumiem do końca aluzji.Czy chodzi o to ze biedny nie był pod kościołem.?Pozdrawiam Igorze serdecznie.Nie wszystko jest dla mnie jasne co piszesz.Wytłumacz jeśli możesz- dla mnie łopatologicznie.
no właśnie to chodzi.. ...... tak mysle ja zalezy Ci na wróżbie zapewne tak bardzo jak na zakupie chleba wiec sie postaraj i poszukaj pod kosciolem i tyle zadna filozofia postawic karty i je do osoby dopasowac zapewne tez kosztuje pewien wysilek ,a zwłaszcza czas......,wiec coz nie zapominaj ze Igor nie jest tam jakąś platna wróżką ale poswieca czas na Ciebie to i ty poswiec inie wydziwiaj zadna inna ci nie powrozy jak jej kasy nie przelejesz gdzie trzeba albo skąpstwo albo.... HMMM NIKT MNIE JUZ NIE OBRONI BRAT ZNIKNAŁ ale mam swoje zdanie i jak widze takie sknry to mi niedobrze sie robi che ,,,dajcie mi,,,, mysle ze juz wiesz o co chodziło Igorwi ......

monetka73

monetka73:
mysle ze juz wiesz o co chodziło Igorwi .....
Igorowi chodzi o zasilenie energetyczne nic nie wnosisz nic nie dostajesz to co dajesz do Ciebie wraca. Pomagając innym pomagasz sobie.

nicze 16 godzin temu Muszę cię Nicze publicznie pochwalić ;) masz plusa Pozdrawiam Igor ps. Monetka o wszystkim pamiętam

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Igor:
ps. Monetka o wszystkim pamiętam
Miło dziękuję

monetka73

Drogi Igorze Kiedyś pytałam Cię o L ale nie uzyskałam odpowiedzi więc uznalam ze nie ma o czym gadać. Tylko to troche dziwne.ta swoboda rozmowy, świadomość ze nie zawiedzie i zawsze można liczyć i polegać. Jakiegoś rodzaju troska.nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Pozdrawiam

To troche tak jakby byl czymś czego mi brakuje jak brakujący element ukladanki. Troche niedorzeczne bo jestem w związku z T.nie potrafię zrozumieć dlaczego czuje że jest mi bardzo bliski...

227ania 2 dni temu o 20:21 I to jest całkiem możliwe gdyż miałem awarię komputera i zostało skasowanych wiele meili ;) Ale zaraz udzielę odpowiedzi, tzn postawię karty ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania Wczoraj o 19:45 Oczywiście mogę napisać o co chodzi ale zróbmy tak dajmy cztery dni czasu życiu na wyjaśnienie sytuacji ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Wyjaśni się. Ale czy się poukłada i do czego to wszystko dąży, co ma na celu? Chyba za dużo rozmyślam.... Pozdrawiam

227ania 3 godziny temu Nie zapominaj, że każda droga posiada elementy edukacyjno wychowawcze ;) Pozdrawiam Igor ps. daj życiu szansę ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Każda droga.właśnie. Obawiam sie ze niektóre informacje lub zdarzenia mnie zaskoczą i podejmę zle decyzje lub zachowam sie nie tak jak trzeba i mogę później gorzko tego żałować. Cztery dni to naprawde niedługo:)

Kazda droga posiada elementy edukacyjno wychowawcze a ta na które obecnie jestem w szczególności. Doświadcza mnie każdego dnia.

Zatem zacznij wyciągać wnioski. Pozdrawiam Igor ps. najwyższy czas ....

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.