| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
W Indiach w Bangalore na fifth main road jest taka biblioteka gdzie sa zapisane wszystkie ludzkie zycia wystarczy tam isc dac date urodzenia i oni ci powiedza dlaczego tego doswiadczasz w tym zyciu
|
|
|
kto nowy... można zmienić, gdyby wiedział co oznacza "modlitwa" i gdyby umiał przejrzeć na oczy, wyzbyć się materializmu i kłamstwa, modlitwy nacechowane złymi intencjami idš do złych energii a dobre do energii pozytywnych (Boga), ty żyjšc tutaj nie masz szans oczycić się ze złych emocji, jeli by umiał nie martwił by się o to co się stanie, by rozumiał że odnowa jest konieczna. Bronišc starego porzšdku twoje modlitwy idš do "szatana" nie Boga...
[%sig%]
|
|
|
::::::::::::::::::::::::::::::::: WRZESIEŃ 2005 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Data: 30-08-2005 16:52
A) Ukryta Choroba Papieża Benedykta XVI - ( XVI Wież Boga ) , Liczba Bicza Bożego który każe i niszczy Wieże Babel i tych co jš Zbudowali !!! - Analogia do liczby . - Gardło hmm
ze str .53 tego Tematu .!
dla kolejnych nie dowiarków poniżej z Dzi !
Watykan: Benedykt XVI ma chore gardło
Zródło - onet.pl
next ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
"Ulewy na południu Francji, ewakuacja ludnoci" - ewakuacja ( Exodus ) 1500 ludzi .
str. 58 . !
NO COMMENT!
|
|
|
hmm... wielu ludzi ma problemy z gardłem i krtaniš... zalecany przyjazd do Polski na Górę lęzę :)))).
:::::::::::::::::::::::::::POLSKA - WALIA 3-1 ;):::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
|
|
|
Co nam zostało? ŻYĆ , BAWIĆ SIĘ I NICZEGO NIEŻAŁOWAĆ !!! Nie unikniemy tego co nieuniknione.
Mateusz jeszcze wytrzymasz te 6-7 lat w wszystko samo się rozwišże. Mamy jednš przewagę - wiemy co nas czeka. Będzie cięzko ale damy rade.
|
|
|
Z tš chorobš papieża, w kartach tarota jak wróżyłem odrazu po samym wyborze wyszła mi nie tylko choroba ale również to że mimo iż na poczštku będzie względnie lubiany póniej może czym zrazić wiernych, przeprowadzi też jakie (bolesne dla niektórych) zmiany...
[%sig%]
|
|
|
hmm...ciekawe :) Mógłby postawić mi tarota na następny miesišc? tak ogólnie..Jesli tylko mozesz, jesli nie, to nie nalegam :)
[%sig%]
|
|
|
Witam, chcialbym prosic o interpretacje mojego snu:
Mialem ten sen juz dwa razy i byl on bardzo "wyrazny". Sni mi sie, ze wsiadam do czarnego ekskluzywnego samochodu z bronia w reku(pistolet). Jade z jakimis mezczyznami nie wiadomo dokad....i budze sie. Chcialbym powtorzyc, ze ten sen byl bardzo wyrazny - jakbym sam w nim uczestniczyl.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow :)
|
|
|
no to uważaj by nie znależć się w strefie Cyklonow i Huraganow niebawem . Może to być proroczy a może dotyczyć hmm zmian które niebawem nastšpiš w twym życiu .
Jak kto szuka odpowiedz na swoje Zajebi..cie powazne pytania ( bez urazu ) to kieruje do PRZEDSZKOLA ! Tam sš dzieci które odpowiedzš na każde tu rzucone z "jajem" pytania Poważnie .
|
|
|
Pistolet we nie jest przedłużeniem Penisa - wiem ze to moze bawić . Ale to prawda . Czarna bryka i nowe twarze - to szykuj się na co będšc ostrożnym . Jak wspomniałem możliwe jest Spełnienie sexualne - krotko skrywane potrzeby spełnione zostanš dzięki jakiej imprezie na której niebawem będziesz Figo .
Mówie powaznie.
|
|
|
A co powiecie o moim nie :
Widzę ciało i ręce; całe we wzorach graficznych i literach. Szukam logicznego
wyjanienia (we nie)dla tych wzorów i wydaje mi się, że znalazłem.
To ma niby być od tego, że się opierałem o stół, na którym leżał obrus z
rzebionego linoleum. W tym momencie gdy to sobie uwiadamiam, litery i znaki
zlewajš się w graficzny znak na przedramieniu, wiecšcy niczym fosfor. Znak jest
ok. 5 cm przed lewš dłoniš i wyglšda niczym pieczęć.
Następnie przenoszę wzrok na zgięcie w łokciu od strony wewnętrznej i widzę
małe grudkowate krostki. Te znajdujšce się u dołu zaczynajš ropieć i krwawić.
Widzę kapišcš krew zmieszanš z ropš.
W tym momencie następuje przebudzenie.
Sen jest w 100% prawdziwy. Zapewniam Was, że to nie pierwszy symboliczny sen,
jaki miałem w cišgu kilku ostatnich lat.
Jeden z takich snów uratował mi kiedy życie.
(Nie bawię się tarotami, raczej ciemno widzę,jedynie w snach czasem widzę przyszłoć.)
|
|
|
Mnie zabieraja moje kochane sny. Wymazuja z pamieci w chwili przebudzenia.
Sny zawsze mialam prorocze i wspaniale. Stwierdzam, ze HAARP boi sie moich snow i dlatego mi je wymazuje. Robi to czasem bardzo niepszyjemnie i bolesnie. Zostaje taka straszna pustka. Wiem tylko ze mialam sen, ale nie potrafie nawet siegnac pamiecia do niego. Czuje blokade.
Moje sny mnie bardzo ubogacaly i bardzo czesto wskazywaly przyszlosc. Przezywalam wspaniale kontakty rodzinne z osobami ktore juz nie zyja. Rozmowy, kolorowe obrazy, caly swiat stal dla mnie otworem. Niesamowite sytuacje i wspaniali ludzie.
Bardzo mi tego brakuje i bardzo tesknie za tym. To bylo moje drugie wspaniale zycie. Od dwoch miesiecy HAARP wymazuje mi kazdy sen.
|
|
|
Naprawdę jeste bardzo chora, lecz się dalej.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |