| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Drogi Igorze....moze ty mi powiesz jak mam odmieic swoj los??? wszystko uklada sie nie tak...zycie ciagle pod gorke. Czasami juz nie daje rady walczyc z przeciwniosciami na mojej zyciowej drodze:(
|
|
|
IGORZE!
Proszę odpowiedz mi na pytanie,czy chlopak z którym jestem,to ten z którym już założe rodzinę? Czy mój były mąż będzie chciał wrócic do mnie? Błagam odpowiedz!
|
|
|
Igorze, zaczynam myśleć że mój były jest innej orientacji..??
nie rozumiem co to znaczy mądrzejsza od życia?
wybieram facetów z którymi związek jest skazany na niepowodzenie od samego początku??
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
1. Czy z P będę już na zawsze?,Czy to ten ostatni?
2. Kiedy moja sytuacja finansowa się poprawi?
3. Czy rodzice P mają coś przeciwko że u nich mieszkam?
Pozdrawiam :)
|
|
|
drogi Igorze! prosze napisz mi co oznacza ta karta "Kochankowie VI" co bedzie miedzy mna a moim ukochanym!podobno karta oznacza cos typu slub, wybor miedzy matka a ukochana itd. lecz gdy odwrocona mowi co innego!cyz bedzie on moj juz na zawsze???dziekuje oraz przekazuje pozdrowienia od zebraczki:)
|
|
|
DROGI IGORZE OD ROKU MOJA CÓRKA CHORUJE I NIE MOŻE SIĘ WYLECZYĆ MARTWIĘ SIĘ BARDZO BO DOPIERO MA 2 LATKA ZAŻYŁA JUŻ TYLE ANTYBIOTYKÓW I BEZ SKUTKU:(CZY JEST NADZIEJA ZE WYZDROWIEJE?POZDRAWIAM
|
|
:) |
|
Dziękuje Igorze za odpowiedz.
Jesli jeszcze możesz....czy to oznacza, że będziemy razem? Zupełnie nie rozumiem tego co się dzieje wokół mnie.
Pozdrawiam
|
|
|
Proszę Cię Igorze powiedz.
Czy Tomek to będzie moja miłośc na lata czy to tylko przelotny romans?
|
|
|
Witam
Igorze, dziekuje ci za poprzednia odpowiedz. Mam jeszcze jedno pytanie. Miales racje, co do tego partnera-jest, a raczej byl trudny, bo z niewiadomych powodow zamilkl nagle. Czy spotkam w koncu kogos, komu bedzie zalezalo na mnie i zaloze normalna rodzine? Juz nawet nie marze o milosci, tylko o szacunku i zrozumieniu, o normalnym zyciu. Bardzo prosze, spojrz dla mnie w karty raz jeszcze.
Pozdrawiam serdecznie i cierpliwie czekam
Halina
|
|
|
ZAKLĘCIA
halinka
Wczoraj o 23:46
Co powiedział biedny pod Kościołem ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
a ja? Igorze prosze wyjasnij mi znaczenie karty KOCHANKOWIE VI.pozdrawaim
|
|
|
Witaj Igor!
Chciałbym się dowiedzieć, kiedy znajdę dobrą pracę?
Czy tarot albo los przewiduje taką sytuację?
Pozdrawiam.
Zbig
|
|
|
Witaj Igorze
Nie biedny, tylko biedna. Poprosila o drobne na chleb i pobiegla kupic papierosy. Czy tyle wystarczy?
Pozdrawiam
Halina
|
|
|
Igor dziekuje za poprzednia odpowiedz i nadzieje ze cos sie poprawi:)
ale moze ty moglbys dac jakas wskazowke z jakiej dziedziny specjalizacji ma to byc lekarz???
zarliwa modlitwa juz zamna nastepna przedemna:)
i jakos po tym dziwnie mi cos mowi
ze tym kims moze byc lekarz na ktorym sie raz zawiodlem??ktory mnie zbagatelizowal wrecz wysmial??
powiedzialem wtedy w zyciu juz do niego nie pojde!!
czy los moze byc tak przewrotny??ze nasze drogi ponownie sie skrzyzuja??
pozdrawiam
|
|
|
witam:) bardzo prosze o wrozbe i odpowiedz na moje pytanie.. jaka przyszłość czeka mnie z Danielem, czy bedziemy razem?? z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam.
|
|
|
ZAKLĘCIA
Witam
godzinę temu
Tarot kartami Papież V i Sąd XX mówi, że zanim osiągniesz to czego pragniesz czekają cię konflikty z których wyjdziesz zwycięsko.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
jolkam155
4 godziny temu
Wspólny wyjazd wiele wyjaśni w tej materii.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
mlody233
20 godzin temu
Ludzie się na błędach uczą.
Pozdrawiam
Igor