Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

Gosiu, to bylo tornado

SMIEJESZ SIE A Z DUCHOW Z KAD WIESZ CZY ONE NIE PRZYJDA DO CIEBIE .WYSPOWIADAJ SIE Z TEGO I PRZYJMIJ PANA JEZUSA.UWIERZCIE MI WSZYSCY KTORZY PRAGNIECIE WYWOŁYWAC DUCHY NIEÓBCIE TEGO .MAM DOSYC SPORE DOSWIADCZENIA W DZIEDZINIE DUCHOW I WIEM ZE JAK SIE PRZYCZEPIA TO SAMEMU NIE DACIE SOBIE RADY.WIERZY W DUCHY TO DOBRZE BO ISTNIEJA ALE UWIERZ W TEGO JEZUSA KTORY POKONAŁ SZATANA PO PRZEZ SMIERC NA KRZYZU.PODAM WAM OBJAWY DRECZEN DEMONICZNYCH:BUDZENIE SIE W NOCY NIEOPANOWANY LEK CZŁOWIEK NIE WIE CZEGO TAK NAPRAWDE SIE BOI,BÓLE ZOŁADKA CHOROBY KTÓRYCH NIE DA SIE ZADNYMI SPOSOBAMI WYKRYC,KOSZMARY,UCZUCIE DUSZENIA,UCZUCIE JAKBY PO CAŁYM CIELE KOPAŁ PRAD .OBJAWY NIE WYSTEMPUJA OD RAZU I MOGA BYC PODOBNE DO TYCH CO NAPISAŁEM. CZASEM NAWET PO LATACH ALBO ZA WAS MOGA PUZNIEJ CIERPIEC DZIECI.NIECH WAS CIEKAWI JEZUS I JAK GO PRZYWOŁAC DO SIEBIE A NIE DIABEŁ!JEZELI MACIE KONTAKT Z DIABŁEM TO ON PRAWDOPODOBNIE NIE BEDZIE DAWAŁ ZNAC O SOBIE .SZATAN TYLKO ZACIERA RECE I MUWI;MAM JUZ TEGO CZŁOWIEKA!A W CHWILI SMIERCI CZŁOWIEK BEDZIE ZA SŁABY BY OBRONIC SIE PRZED PIEKŁEM.WTEDY NAWET ANIOŁ STRÓZ MAŁO BEDZIE MUGŁ ZROBIC.DLATEGO NALEZY MODLIC SIE DO ANIOŁA STRÓZA O POMOC ,BY PO SMIERCIU UJRZEC PIEKNEGO JEZUSA A NIE OKROPNEGO DIABŁA,KTORY NOIENAWIDZI JEZUSA.JEZUS CZEKA NA WAS NIEOCHODZCIE SIE z NIM JAK Z CZYMS MARTWYM:CZEKAM NA DUSZE A ONE SA DLA MNIE OBOJEYTNE KOCHAM JE TAK CZULE I SZCZERZ A ONE MI NIE DOWIERAJA.CHCE JE OBSYPAC ŁASKAMI ALE ONE PRZYJAC ICH NIE CHCA OBCHODZA SIE ZE MNA JAK Z CZYMS MARTWYM A PRZECIETRZ MAM SERCE PEŁNE MIŁOSCI I MIŁOSIERDZIA(DZIENNICZKI)BEDE SIE MODLIŁ ZA WAS !Z PANEM BOGIEM JAK MACIE JAKIES PYTANIA TO ZADAWAJCIE JE A JA TU BEDE NA NIE ODPOWIADAŁ.

MIŁOSC ICH JEST LETNIA SERCE MOJE ZNIESC TEGO NIE MOZE ZMUSZAJA MNIE ABYM JE OD SIEBIE ODRZUCIŁ INNE NIE DOWIERZAJA DOBROCI MOJEJ I NIGDY NIECHCA DOZNAC SŁODKIEJ POUFNOSCI W ICH SERCU ALE SZUKAJA MNIE GDZIES DALEKO JEZELI NIE PRZEKONAŁA WAS MOJA SMIERC NA KRZYZU TO COZ WAS PRZEKONA? JESTEM MIŁOSCIA I MIŁOSIERDZIEM SAMYM KIEDY DUSZA ZBLIZA SIE D MNIE NAPEŁNIAM JA TAKIM OGROMEM ŁASKI ZE SAMA W SOBIE TEJ ŁASKI PONIESC NIE MOZE ALE PROMNIENIUJE NA INNE DUSZE O GDYBY DUSZE CHCIAŁY SŁUCHAC GŁOSU MEGO W KRÓTKIM CZASIE DOSZŁY BY DO SZCZYTU SWIETOSCI DUSZE KTÓRE SZERZA CZESC MIŁOSIERDZIA OSŁANIAM JE PRZEZ CAŁE ZYCIE A W GODZINE SMIERCI NIE BEDE IM SEDZIA ALE MILOSIERNYM

Mój były chłpak został zamordowany niedawno przez sojš matke i bardzo mnie to przeœladuje chciałabym sama z nim skontaktować sie bez zadych przyjacił i nie na zabawe prosze napiszcie mi jak mogę wywołać ducha mojego kolegi do rozmowy:( na moja odpowiedzialnosc jestem swiadomo co robie

przeczytaj powyzszy tekst .Nie podam ci napewno w jaki sposob wywołuje sie duchy dla twojego dobra,pamietaj sciagasz na siebie zło uwazaj .Pomudl sie za nich .to bardziej pomoze niz wywoływanie duchow. pamietajcie to zły duch potrafi nasladowac głosy zmarłych ludzi.zmarli sa niekturzy albo w niebie albo w piekle albo w czyscu.takich rzeczy sie poprostu nie robi wiele miałem własnie przez takie wywoływanie duchow ludzi .byli niektorzy z nich bardzo zdemonizowani niepotrafili nawet poradzic sobie z samym soba .uwazajcie bo mozecie bardzo załowac!!!

JEZELI JUZ TO ZROBIŁAS WYRZUC TE PRZEDNIOTY UPRZEDNIO SKROP WODA SWIECONA.I WYNIES Z DOMU!SKROP WODA MIESZKANIE

powariowaliœcie;/ Jak można wywoływać duchy?? Zajmijcie się lepiej życiem a nie jakimiœ pierdołami.

nie wywoływuj ich najlepiej :P

ja umiem tylko wywołać podœwiadomosc robiłam to juz raz z koleżankami

NIe wiem ale nikt mnie nie rzoumie, ja czuje wielkš potzrebe dowiedzenia się paru rzeczy spraw i tak dalej bardzo derczy mnie mysl, ze to wszystko moja wina, ze tak sie stało, ze mu nie pomogłam jak mogłam, nie słuchałam jego, nie byłšm przy nim i najwazniejsze nie odpisałam na jego list a napisałam w nim aby o nim nie zapomniała, miałam dziwne sny, że zęby mi wypadajš, krew leci, a po wizycie u dentysty w szkole spotykam profesora od biologi który sie smieje z tego co mi sie przytrafiło z zebami, nastepnie ide przez jakies ciemne kanały na zabawe w ciemnym pomieszczeniu, dużo ludzi, i on stoi z boku patrzy sie na mnie, budze sie. Już raz miałam sen ze zmarła mi bliska osoba z babcia. Œniło mi sie wtedy duże białe i jasne pomieszczenie, byłam w nim ze swoim bratem i nagle go coœ za ramie podniosło do góry bardzo wysoko wydawało mi się że go to bardzo boli bo tak nim szarpneło nie wiem czemu ale czułam obecnoœć babci i wiedziałam że to ona robi, krzeknełam w obawie o brata a on do mnie powiedział z uœmiechem na ustach abym sie nie bała bo on sie nie boi i go to nie boli. Nie wiem co sie ze mna dzieje ale bardzo cierpie z powodu straty bliskich mi osób i czuje sie za to winna, chcem z nimi porozmawiac, poczuc ich obecnosc pocieszenie:( proszę wytłumaczcie mi to wszystko, co ja mam zrobić...?

http://bazy.ngo.pl/search/info.asp?id=85754 http://wiadomosci.ngo.pl/wiadomosci/122257.html [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

powiec mi jak to robiłaœ z tš podœwiadomoœcia??:D

pisałem wam juz wielokrotnie .przeczytaj to co napisałem u góry.a dowiesz sie co pozniej wynika z takich głupot.Wywoływanie podswiadomosci to tez jest sprawka diabła.Rozumiem Cie i twoja ciekawosc ale prosze abys zanim co kolwiek zrobisz przemyslała to wielokrotnie!Nie widzisz złego ducha ale wierzysz w Niego to dobrze bo on jest( zły).niemozna wywołac dobrego ducha bo ten zły bedzie go udawał i np zmarłej babci głos albo kogos innego. np:bedzie rozmawia a potem cie zniszczy i nawet nie bedziesz wiedział kiedy..On ma z tego satysfakcje! szukaj JEZUSA ktory jest miłoscia!!!!uwierz w tego Boga .On jest!CZEKA NA CIEBIE.Pomysl kto Ciebie stworzył jak nie Bog???SKORO Pan Jezus przeszedł swe cierpienia na krzyzu ofiarował za ciebie i innych ludzi to popatrz jaka musiał miec wielka miłosc muwiac i to na krzyrzu po bolesnym biczowaniu:"PRZEBCZ IM PANIE BO NIEWIEWIEDZĽ CO CZYNIA" TAK WŁASNIE KOCHA NAS SERCE JEZUSA!!! przyszedł by dac nam przykład i dał ,ale nie tylko przykład rownierz i swa wielka miłosc . PAMIETAJMY!My rownierz mozemy tak jakm Jezus Chrystus - przebaczyc .Łatwiej Ci bedzie przebaczyc jezeli sobie pomyslisz :mnie jedna czy tam kilka osob nie lubi dokucza mi i.t.d ale przecierz Pana Jezusa nie nawidziło i do tej pory nie nawidzi wiele osob a on nadal czeka na nie i na mnie .Pamietajcie ze Jezus wcale nie musiał cierpiec ale zrobił to w duchu posłuszenstwa swojemu Ojcu i ofarował te cierpienia za nas!my powinnismy swe cierpienia oddawac Jezusowi ,ofiarowac je za dusze czyscowe.z tych wypowiedzianych słow Zbawiciela wypływa ogromnna nauka .Rozwazmy sobie to w naszych sercach.PAMIETAJ SZATAN CIE ZNISZCZY A JEZUS CIE WZMOCNI ZAWSZE !!!

Ja wiem jak wywołać duchy :P na kazdych urodzinach z nimi gadam i je wywołuje, Odpowiada mi na pytania i robi wszystko ! Przysięgam. Jesli chcecie słowa do wywołania ducha to piszcie na kama1114@buziaczek.pl Te słowa sš prawdziwe. Odpowiem na kazdy list. papatki

Ale po co jesteœmy skoro mamy umrzeć, po co przezywamy te wszystkie bolesne chwilke? Skoro Bóg nas kocha nie powinnien pozwolić abyyœmy cierpieli, i skšd wiedzieć czy te wszystkie przypowieœci o naszym Panu sš prawdziwe, jak wytłumaczyc napisanš ksišzke na temat dzieł Leonarda DaVinci? czy œw. Magdalena była kochankš Jezusa czy to tylko jego wyobraŸnia, sama nie wiem co mam myœleć jestem bardzo zagubiona... nie wiem czemu się tak dzieje na œwieci dlaczego Bóg nie zmacia tych którzy tego naprawde potrebujš...?

Ja słyszałam że najpierw na progu trzeba zrobić linię z gliny albo siarki ... żeby duch sie nie wydostrał czy co (?) węglem trzeba na ziemi napisac inicjały tej osoby i na nich postawiœ jej zdjęcie. Tego dnia od 7:00 rano do pory wywołania powinna sie paliœ swieczka, a z wosku, z œwieczki wokół tej fotki trzeba ulać koło. Nad tš fota trza trzymać miske z wodš . Już PO trzeba zalać wodš inicjały i na wszelki wypadek usypac na progu swojego domu lub podwórka tš linie z siarki .Żeby duch nie mógł przekroczyć tej lini i opętać. Nie wsiem, czy ten sposób jest prawdziwy. Ale chciałyœcie wiedziec, ja wiem tyle . Papapap:*:*:*

Witam ja byłem przy tym jak przyjaciele wywoływali duchy, ja siedziałem na fotelu i nie uczestniczyłem w tej ceremoni, jednak duch się zjawił za 2 wywyołaniem i nie chciał odpowidzieć na nasze pytamnia, kolego nawet mozna tak to nazwac udawał opętanego, jak mu sprzedałem liœcia był już w naszym œwiecie...Duchy pierdoły moim zdaniem...!

Na cmentarzu spotkaly sie dwa duchy, ktorym sie nudzlo. Zobaczyli stojacy motocykl i postanowili sie przejechac w ramach rozrywki. Zanim wsiedli na motor, to jeden duch oddalil sie na chwile. Za jakis czas ten drugi duch slyszy straszne jeki. Polecial w ich kierunku i zobaczyl, jak jego kolega duch mocuje sie z tablica nagrobna. Zaszokowany pyta go - co ty robisz, po co ci to ? - Bez dokumentow boje sie jezdzic motorem po miescie ! - odpowiada mu kolega.

Wywoływanie duchów Sš ludzie, którzy zajmujš się wywoływaniem duchów dla rozrywki. Jest to dla nich sposób na zabicie wolnego czasu lub spędzenie wieczoru w gronie przyjaciół. Trafia do mnie wiele ofiar seansów spirytystycznych. Ci ludzie nie zdajš sobie sprawy, że bawiš się zapałkami w stodole pełnej siana. Gdy zaczynajš zabawę, nie przychodzi im do głowy, że mogš z niej wyniknšć tragiczne konsekwencje. Bywa, że gdy doznajš urazu, często jest już za póŸno, bo "stodoła" spłonęła, a oni "poparzeni" bardzo długo, nawet do końca życia, gojš swoje rany. Przydarza się to ludziom w każdym wieku, bez względu na płeć czy wykształcenie. Wiem, że bawiš się w to również dzieci, zainspirowane opowiadaniami czy jakimœ filmem. Bywa, że wywoływania duchów naucza jakiœ program w telewizji, z czym zresztš osobiœcie się zetknęłam. Byłam przerażona gdy go oglšdałam, gdyż wiem, jakš szkodę przyniesie on oglšdajšcym, którzy zapragnš spróbować wywoływania samemu. Organizatorzy takich programów skupiajš się tylko na jednej stronie medalu. Starajš się wzbudzić w widzach jak największš sensację. Może nie biorš pod uwagę konsekwencji swego przekazu, czyli nieszczęœcia jakiego doœwiadczš naœladowcy. Nie nawołuję do tego, żeby nie poruszać drażliwych tematów. Trzeba to jednak robić w mšdry sposób. Nie ma się co dziwić, że wybuchajš bomby, skoro otwarcie podaje się przepis na ich zrobienie. To wcale nie jest przenoœnia. Znam z praktyki wiele przypadków, kiedy wszyscy uczestnicy seansu spirytystycznego po wywołaniu duchów pomdleli, tak byli zelektryzowani, jakby rażeni piorunem. Gdyby tylko na tym się skończyło, byliby bardzo wdzięczni, bo najedliby się tylko strachu. Najczęœciej tak się jednak nie dzieje. W pewnej jednostce wojskowej po wywołaniu duchów pół brygady wylšdowało w szpitalu wojskowym. Potem częœć żołnierzy przewieziono do szpitala psychiatrycznego, gdzie wielu leczy się do dziœ, a minęło już pięć długich lat. Gdzie indziej natomiast, na lekcji religii ksišdz zapytany o duchy tak bardzo zapalił się do tematu, że nauczył dzieciaki, jak je wywoływać. Konsekwencje tej "zabawy" były podobne jak u żołnierzy. Jej skutki trwajš do dziœ, mimo, że wszyscy sš już dawno doroœli.(...) Kto przywołuje duchy dla zabawy, nie dba o ich spokój, nie ma więc mowy o szacunku. Jeżeli ktoœ bawi się kosztem duchów, to i one potrafiš skrzywdzić dla zabawy. I nie chodzi tu bynajmniej o drobnš nauczkę, ale o poważne konsekwencje, które mogš się cišgnšć do końca życia. Nie piszę tego, żeby kogoœ przestraszyć, ale po to, żeby pokazać skutki wynikajšce z nieœwiadomoœci głębszych aspektów takiej "zabawy". Sšdzšc po iloœci zgłaszajšcych się do mnie osób mówimy o całkiem sporej liczbie ofiar, które podczas wywoływania duchów nie były œwiadome tego, co czyniš. Konsekwencje takich prób sš często opłakane w skutkach, bez względu na to, ile uczestnicy takiej zabawy majš lat.(...) Czasami taka zabawa kończy się w szpitalu, nawet psychiatrycznym. Konsekwencje w dużym stopniu zależš od tego, jaki duch zawładnšł człowiekiem. Gdy opętał go np. duch narkomana, nagle zacznie interesować się narkotykami. Pomimo naszych usilnych starań, w żaden sposób nie będzie można uwolnić go od nałogu. Nie będę teraz analizowała wszystkich możliwoœci. Wystarczy, że powiem, iż człowiek może zaczšć kraœć, przeklinać, nawet gdy nigdy tego nie robiło, wszczynać bijatyki, pić alkohol, rzucać się na innych z nożem w ręku, chcšc ich zabić, nagle zachorować, wszystkiego się lękać, jškać, mieć alergię itp.(...) Duchy mogš nie opętać natychmiast tylko pozostać w domu w którym przeprowadzano seans spirytystyczny. Wtedy ktoœ z domowników może nic nie podejrzewajšc zostać nawiedzony. To trochę tak jak z dymem z papierosa, który wdychamy sami nie palšc. Może być tak, że osoba wywołujšca duchy może zrobić to tylko raz i zostać opętana, a może też robić to wielokrotnie i nie zostać nawiedzona. Dopiero któregoœ razu z kolei może zauważyć, że z niš lub kimœ z jej otoczenia dzieje się coœ niedobrego. Niektórzy zaczynajš wtedy szukać pomocy, inni łudzš się nadziejš, że samo przejdzie. Ale najczęœciej nie przechodzi. Na samym poczštku nawiedzenie może być prawie niezauważalne, szczególnie gdy duch ma miłe usposobienie, ale gdy kanał jest otwarty, to mogš zaczšć wnikać następne duchy, aż w końcu będzie ich tyle, że człowiek nie będzie mógł sobie poradzić. To trochę tak, jak z osš na łšce. Gdy lata tylko jedna, prawdopodobieństwo jest niewielkie, że nas ukšsi. Gdy jednak wywabimy jš z ula, nie będziemy się mogli od niej opędzić, a na dodatek może zlecieć się cały ul rozwœcieczonych os, a wtedy poradzenie sobie z nimi będzie już bardzo trudne. Nie bardzo będziemy mieli gdzie się schować, a one będš atakować wszystkie na raz.(...) Powracajšc do duchów. Trzeba poddać w wštpliwoœć przekonanie, że gdy człowiek umrze, to nagle ma dostęp do wszelkich możliwoœci, do których żywi dostępu nie majš. To nieprawda, że duchy wszystko wiedzš "bo tam z góry więcej widać". Jeżeli tak sšdzicie, to jesteœcie w błędzie. Człowiek po œmierci wcale się nie zmienia. Zostaje taki sam ze swoimi wadami i zaletami, ze swoimi lękami i emocjami, ze swojš ograniczona wiedzš i niewiedzš. Do tego wszystkiego nie bierzemy pod uwagę złoœliwoœci duchów, lub podpowiedzi dla samego kawału. Duchy uwielbiajš się bowiem bawić ludzkš naiwnoœciš.(...) Wanda Prštnicka

http://ksiegarnia.nieznany.pl/images/large/products/Centrum_opetani_przez_LRG.jpg http://ksiegarnia.nieznany.pl/index.php?main_page=pubs_product_book_info&products_id=1377 Polecam. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.