| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Mi wystarczy, że ten jeden film obejrzysz ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
|
ps. ale mysle ze moglabym dosc na duzo wyzszy poziam jakym mieszkala na wsi i zyla sielankowo. Chodzi mi o to ze z regoly duzo sie dzieje w ciagu dnia, praca, problemy zalatani jestesmy.
Jak mialam rok przerwy i nic nie robilam poprostu relax to duzo rzeczy sie dzialo teraz zabignie problemy i czlowiek juz nie jest ukierunkowany i mysli o czyms innym.
|
|
|
Witam Igorze :)
Mam pytanie do kart..czy M będzie dążył do spotkania?(A jeśli nie czy tam gdzieś w środku chciałby?)
Pozdrawiam
Biedni odrobinę się wzbogacili ;)
|
|
|
Witam Igorze :)
Mam pytanie do kart..czy A będzie dążyła do spotkania?(A jeśli nie czy tam gdzieś w środku chciałaby?)
Pozdrawiam
Biedny otrzymał parasol ;)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
No wiem śmiesznie brzmi,ale pytam poważnie.Mam rozterki natury sercowej ;)
|
|
|
To nie jest śmieszne.
Też pytam poważnie :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Film Obejrzałem- na raty ale się liczy ;)
Wspaniały człowiek i bardzo wzruszająco oddana biografia.
Znam zjawisko transkomunikacji.
Po raz pierwszy zapoznałem się z nią czytając Umarli mówią Francoisa Bruno.
Książka ta głęboko mną poruszyła i można powiedzieć, nakreśliła mój światopogląd oraz obraz tego, czego możemy spodziewać się po drugiej stronie.
Zgłębianie tematu doprowadziło mnie jednak też do wniosku że choć jest on fascynujący, to również niebezpieczny
W relacjach zmarłych,tych mentalnych jak i przekazywanych drogą elektroniczną, pojawiają się przesłanki iż zbytnie otwieranie się na ich domenę, może nieść ze sobą konsekwencje i zdarzenia których nawet oni nie rozumieją. Choć na innym poziomie, nie widzą wszystkiego i wyraźnie podporządkowani są prawom dla nas, a być może i przez siebie, niezrozumiałym.
Bohater filmu nie otwiera drzwi świadomie, wygląda jakby miłość matki je dla niego otwarła.
Miłość była katalizatorem i być może tarczą?
Nie wiem.
Tak samo nie wiem czy wchodzenie w tamtą rzeczywistość z innych powodów, nie pozbawia nas tej ochrony.
Czy wchodząc do sieci podajemy wszem i wobec hasła dostępu do naszych kont?
Wchodząc w astral, właśnie to czynimy.
Najbliżej nas są wymiary w których nie ma zbyt wiele światła.
Podobno nasze aury błyszczą w nich jak latarnie i przyciągają istoty które tego światła łakną.
Ktoś kto nie posiada odpowiedniej wiedzy łatwo może zostać zhakowany ;)a w następstwie opętany i zniewolony.
Yohanno 22- Myślę że wyższy poziom to mit.
Nie istnieje sam w sobie, to poziom harmonii i spokoju, którą jesteśmy w stanie wypracować pozostając w zgodzie z własnymi pragnieniami.
Im więcej dokonamy z tego co nakazują nam nasze serca, tym bardziej będziemy spełnieni.
Paulo Coelho w Alchemiku napisał:
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć.
Pragnijmy więc i dążmy a osiągniemy harmonię. :)
|
|
|
Przepraszam, miałem problem z zamieszczeniem wpisu.- dopiero po usunięciu cudzsłowia i nawiasów weszło.
|
|
|
Mam pytanie Igorze, czy Z wróci do zdrowia, czy będzie miał operacje na którą czeka ? Czy po operacji jego zdrowie ulegnie poprawie ?
|
|
|
|||
|
A co rozumiesz pod pojęciem życia w zgodzie z własnym sercem?
|
|
|
poddalam sie pa nie dostaniesz odpowiedzi wogole mi nie wchodzi a po jednym wyrazie nie bede wysylac
|
|
|
Wyrzuć cudzysłowie i na wszelki wypadek nawiasy- mi pomogło :)
|
|
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |