| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
|
Kiedys tak rozmawiala z yoginkami o Goa ze pojada ze byly joge cwiczyc, oczywiscie w kurotach, zaplacily za to slono. Ja sie ich zapytalam czy im nie bylo klupio ze za pltem tego kurortu co one sie relaksowaly ludzie nie maja na zycie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dla Ciebie Nicze pewno ten co MA to juz jest zaklamanym materialista. Nie widzisz ze niektorzy sobie zapracowali i czesto uczciwie.
|
|
|
Problem polega na tym że zupełnie niepotrzebnie rezonujesz na linki które wklejam bez komentarza
które pokazują że coś się zdarzyło
zaistniało
Bez sensu wykładasz że to jest absolutnie jednostkowe
a że w Polsce to jakieś sytuacje są powszechną złą normą
nikt POWAŻNY tak spraw nie stawia
Wiemy jacy jesteśmy, wiemy że coś się zdarza
ale mamy przy tym możliwość swobodnego tego napiętnowania
a jak
zakazujesz piętnowania czegoś u kogoś bo ma inny kolor skóry to
już jest problem.
Jako ludzie wszyscy mamy słabsze i lepsze strony
jeżeli przyjezdny nie za klimatyzował się tutaj
nie ma pracy nie ma perspektyw
produkuje kolejne dzieci a te następne
to w którymś pokoleniu wychodzi
że frustracja przelewa się nosem i uszyma.
Telewizja promuje styl życia że wszystko się należy
a prawda jest taka że trzeba na to zarobić
najlepiej oglądać filmy dla amerykańskiej młodzieży.
Tam jest tylko jak najwcześniej stracić dziewictwo i jakie balangi sobie urządzić.
Dlatego uważam że jesteś zakłamana
|
|
|
Juz wszystkich do jednego wora wrzuciles ze beda tylko brac pieniadze i dzieci produkowac. Czy Ty powaznie tak myslisz, ja widze co innego ze wlasnie sobie niektorzy swietni radza i nie produkuja dzieci i nie zyja z pieniedzy panstwa.
Naprawde masz bardzo male pojecie.
Jestes zwyklym prostakiem Nicze i tyle.
Nie mam ochoty ogladac Twoich linkow, sam sobie ogladaj i mysl sobie nadal to co chcesz sobie myslec. Powodzenia.
|
|
|
|||
|
|||
|
Za bardzo "męska" ;)
Napisałem "pić też trzeba umić" - tylko tyle :)
Pisała nieraz o tym, że dużo pije i jakichś "ataków" w stosunku do bliskich dostaje.
To są fakty - przepraszam :)
"Męska" napisałem?
Przepraszam.
Ja jestem czasem zbyt "kobiecy", a ona zbyt "męska".
Ja zbyt "miękki", a ona zbyt "twarda".
Lubię kobiety, które nie dają sobie "w kaszę dmuchać".
Szacun i respekt.
Przepraszam.
A teraz popłaczę, bo mnie biliście, zamiast poprzytulać.
Spoko - popłaczę i mi przejdzie, jak mnie przytulicie, a za jakiś czas znowu będziecie mnie mogli bić ;)
Czuję, że w jakiś sposób na pewno zawiniłem, a wy macie jakieś nerwy do rozładowania, bo was wkurzyłem.
Nie bijcie za mocno - to już nie żart.
A teraz zupełnie na poważnie.
79277 stanął na wysokości zadania.
Jakiś ogólny "upust" był chyba potrzebny, by rozładować to i owo.
Wygarnęliśmy sobie :)
Czasem organizuję "zloty", ale z emocjami i alkoholem trzeba uważać - ja się nie zmieniam "pod wpływem", ale niektórych się boję, że nad sobą nie zapanują, bo mają jakieś nierozwiązane pretensje.
Mój braciszek np. jest "najlepszy" - na trzeźwo jest wyjątkowo wredny, czepialski itp., a jak wypije (pije dużo i szybko), to idzie spać (pada nawet przy stole) i jest spokój :)
A córki mi mówią, żebym więcej pił, bo wtedy jestem jeszcze fajniejszy :)
Przepraszam, że się "wywyższam" - wiem, że dla równowagi psychicznej potrzebuję czasem, by ktoś mnie na ziemię sprowadził, bo za bardzo odlatuję w "kosmos" do "aniołków" :)
"Aniołki" mi się "znudziły", dlatego przybyłem na Ziemię - jak każdy z nas, tylko że na Ziemi z kolei za mało jest "anielstwa", ale spoko - to się zmienia :)
Dzisiejszej nocy miałem straszny sen - krzyczałem przez sen długo: "nie, nie, nie..." i chyba płakałem, zanim się wreszcie obudziłem.
Śniło mi się, że straciłem "ptaszka" - po prostu odpadł, przykładałem go z powrotem, ale nie chciał się trzymać.
Nie wiem, czy taki sen coś oznacza, ale nawet teraz poczułem straszną trwogę, strach i zdenerwowanie - jestem roztrzęsiony i jest mi smutno.
Może ten sen, to skutek tego, że tak dużo pisałem o tym, że mężczyźni powinni być bardziej "kobiecy"? Chyba w śnie dopadła mnie "przesada".
Jednak utrata "ptaszka", to bardzo traumatyczne przeżycie dla mężczyzny - nawet w śnie.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
[
|
|||||||
monetka73 |
|
Już wiem, dlaczego mężczyźni tak boją się "kobiecości" w sobie - bo myślą, że będą "niemęscy".
To te lęki wyszły mi we śnie.
Boję się też "męskości" w sobie, bo mój ojciec jest zbyt męski i bardzo niemiły potrafi być.
A dziś uciekł do lasu, jak go kobiety zaatakowały, po czym wrócił do domu i wziął 15 prochów nasennych (jakichś ziołowych całe opakowanie) i poszedł spać.
On już z tymi kobietami nie wyrabia - wygarniają mu ostro wszystko po całości, jak tylko którąś skrytykuje.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
monetka73 |
|
|||
|
U mnie raczej o co innego chodzi.
Nie mam problemu ze wzwodem, ani z popędem.
Po prostu bardzo spokojny jestem - od dziecka.
"Męski" też potrafię być, jak jest taka potrzeba, ale tego nie lubię.
To problem psychiki.
Od dziecka kobiety mnie "prześladowały" - chciały seksu, a nie przytulania, a ja jeszcze "dzieckiem" byłem, a one się ze mnie wyśmiewały.
Teraz jestem nieśmiały i wstydliwy - wstydzę się patrzeć na kobiece ciało (pokazywały mi swoje i zmuszały do patrzenia) i na swoje przy kobietach, bo mnie rozbierały.
Pisać mogę o wszystkim i oglądać, jak jestem sam.
Ale kobiety patrzą mi w oczy i wtedy mogę mieć problem, bo one jeszcze przy tym żartują i się śmieją.
One są na luzie w tych sprawach, a ja wtedy poważnieje i generalnie nie wiem, o co im chodzi - dlaczego się śmieją.
Chciałbym się poprzytulać - tego się nie boję i bardzo tego potrzebuję.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |