Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

O co pytasz Dariuszu ?

Co to znaczy "realnie, a nie przez pryzmat przykazan"? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

głupi sš ci co nie wierzš w koniec œwiata.Czy nie oglšdacie wiadomoœci? Jest coraz gorzej.Koniec œwiata to już tylko formalnoœć.Wystarczy,że George w. Bush wpadnie na kolejne głupie pomysły i wywoła jakšœ wojnę.

A wywoła. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

http://exodus2006.com/3code.htm Dobra strona wszystko się sprawdza.

ahmed ma racje. koniec œwiata zbliża sie wielkimi krokami. my ludzie sami do tego doprowadzamy zabijajšc się powoli... pozdrawiam

koniec ma byc w 2212 20 grudnia

2012 ma byc sorki 20 grudnia

boje sie a wy? nic nie zostawie po sobie

((((

odpowi mi kos na to

Ja się nie boję , a to co najwazniejsze zabiorę ze sobš :)))) Co mam zostawić "po sobie" ? dom, pienišdze, twórczoœć, dzieła malarskie, muzykę, pamięć??????? Jesli juz to ostanie....w sercach i umysłach tych, którzy mnie poznali :))))

Oglšdał ktoœ Nie do wiary na tvnie ? gadali o 2012 i końcu œwiata, 11 czerwca 2006 majšbyć opublikowane badania czy pod sfinksem sa jakies komnaty czy nie.

Dariuszu ja zdaje sobie sprawe z tego, ze na Ziemi jest bog, ktory moze spowodowac zaglade wszystkiego, kiedy tylko zechce i nie bedzie to mialo nic wspolnego z Bogiem w niebie. Jezeli czlowiek nie umiera smiercia naturalna tylko jest mordowany, to decyduje o tym przeciez ziemski bog !!!! Wiekszosc kataklizmow na Ziemi jest dzisiaj wywolywana przez ziemskiego boga !!!

ja Walusiu ogłšdałem, mimo że œmieszy mnie ten program, to jednak tematyka jest dla mnie interesujšca ;-) no więc będę czekał do 11 czerwca i sie zobaczy co ogłoszš :P

Mnie Marianie "z deka" też smieszy zwłaszcza jak wszystko baardzo wyolbrzymiajš. np. Gdy w sšsiednim bloku ktoœpierdnie oni powiedzš że rzucił granat rozpryskowy. W każdym razie tez czekam co ogłoszš 11 czerwca :]

Pytanie . Czy jeżeli znajdš labirynty pod piramidš i będzie można uratować kilka milionów,miliardów ludzi to po co?Żeby za kilkaset lat doprowadzili "Nowy Swiat" do stanu w jakim jest obecny ?I kto się "załapie"?Politycy jako przewodnicy stada,którzy teraz ogłupiajš masy,naukowcy,którzy swojš wiedzę sprzedajš np.koncernom farmaceutycznym czy przedstawiciele religii , o których nawet szkoda pisać. "Kto oglšda telewizję ten ma w głowie dużš glizdę"

Najprawdopodabniej koniec œwiata ma nastšpić 2012 roku pod koniec grudnia. My w to osobiœcie nie wierzymy, ponieważ przepowiednie z papieżem murzynem to tylko bajki. A po za tym koniec œwiata miał już nastšpić i podobno już był.

"13-miesięczny Kalendarz Majów kończy się 24 lipca 2013 r. Natomiast w grudniu 2012 kończy się long count - Długa Rachuba Majów, w następnych miesišcach (księżycach) dokona się kalibracja i ostateczne sprzężenie Ziemi z częstotliwoœciami Kosmosu. Wyjaœniałam to w artykułach dla miesięcznika "Czwarty Wymiar, zob. klawisz RÓŻNE/Artykuły). 26 lipca 2013 r. rozpocznie się nowa faza ewolucji i testowanie wibracji miłosierdzia (tzn. przez kolejne 26 000 lat). Teraz domyka sie faza zgłębiania wibracji miloœci. Pogłoski o końcu œwiata wzięły się z niezrozumienia wiedzy kosmologicznej Majów, którzy wszystkie wielkie cykle nazywali œwiatami. Dla porównania, Aztekowie okreœlali je słońcami. Wiele współczeœnie żyjšcych osób szuka po prostu sensacji. Poza tym strach czy też zastraszenie ludzkoœci jest doskonałym narzędziem manipulacji i wymuszenia posłuszeństwa. Tak więc koniec œwiata to jedynie koniec cyklu. "

Dzięki za pozytywne spokrzenie na ten temat. Właœnioe od wczoraj jestem w małej paniczce. Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.