| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
Ja tez mialam dziwny sen.Snilo mi sie ze jestem w jakims egzotycznym kraju,dookola palmy,tlum ludzi.Jest tam tez ze mna moja siostra Baska.Wracamy zzakupow,niesiemy torby pelne eleganckich ciuchow i bizuterii,widze jak na mnie patrza z zazdroscia,troche sie boje ze ktos zaraz podbiegnie i rzuci sie na mnie,bo fajnie wygladam,mam na glowie bejsbolowke,spod ktorej wystaja moje dlugie blond wlosy zwiazane w kucyka,obcisle dziny i szpilki.Podchodzimy do samochodu ktory zaparkowalam niedaleko,srebrna toyota 4runner,taka,o jakiej zawsze marzylam,odblokowalam wczesniej zamek automatyczny,probuje wsiasc do srodka,w tym samym momencie,z drugiej strony auta podbiega jakis mlody facet z dlugimi wlosami w czapce z daszkiem i okularach,jest moze w moim wieku ,czuje jak bardzo mnie nienawidzi.Szybko blokuje zamki w samochdzie,ale on nie daje za wygrana,probuje wylamac zamek metalowym łomem,patrzy mi bezczelnie w oczy,bardzo sie boje,ale probuje zachowac zimna krew,rozgladam sie dokola krzycze,ale nie ma nikogo kto moglby mi pomoc.Czuje,ze musze sie bronic sama,boje sie ze on zrobi cos zlego mojej siostrze,wskakuje do srodka,zeby odpalic auto,koles nie rezygnuje,probuje zbic szybe łomem,krzycze na niego,chce go przegonic,juz nie czuje strachu,jestem silna.Lomiarz spoglada na mnie zza szyby, widze w jego oczach zdziwienie i bezsilnosc,z tej niemocy wyjmuje pistolet i strzela mi prosto w serce,potem szybko ucieka.Osuwam sie do tylu,czuje autentyczny bol ucisk i to jak powoli przestaje oddychac,jest mi bardzo ciezko zlapac powietrze,czuje ze umieram,jest mi strasznie zal odchodzic,slysze krzyk mojej siostry...nie wiem co mam o tym wszystkim myslec. Obawiam sie ze zobaczylam swoja wlasna smierc w tym wcieleniu:( Sorry ze zasmiecam Ci forum takimi bzdurami,ale chcialam sie z kims tym podzielic.
|
|
|
Strumyk twój sen oznacza - Winda - iż rozwój twój nie stanšł w miejscu i jeste na dobrej drodze . Jednak może nie w pełni wiadom . Kolejna sprawa "głosy przy szczycie" , gdy windš byłe już wysoko - to oznaka że otrzymasz Wiadomoci Bardzo dla Ciebie Ważne , z bliskiego otoczenia . Gotuj się na pracę przyjacielu . I nie odrzucaj oferty jaka Cię zaskoczy . Kiedy to będzie - nie wiem . To juz samemu trzeba analizować sny by dojć do okrelania przybliżonego czasu , w mym przypadku był to Miesišc lub rok Wypełniania znaczeń Snów i wizji proroczych .
Raven to naturalne . Człowiek kroczšcy swš duchowš drogę wiadomie , w pewnym momencie odrzuca powszechnie Opisanego Boga przez Historie i Kociół . Dostrzega prawdę dokłšdnie przeniesionš z filmu "Stygmaty" - Podniecie kamień z znajdziecie mnie , rozłupcie korę a znajdziecie mnie . Jezus mówišc o wištyni kiedy został zabrany do Nieba miał na myli Ciało Ludzkie ! Ludzie odwrocili przekaz i też zrobili dobrze hehe zamiast prawdziwego przekazu jaki był w zamyle Jezusa zbudowali wištynie - obraz Ciała Fizycznego odbity w murach Kociołów - Synagóg itd .
Asiu Niesamowite czytałem z zapartym tchem . Definitywnie Sen - Wizja - to juz sama wiesz informuje o Bogactwie - Zazdroci - i Zemcie . Uważaj by nie sprowokować czyjej zloci . Szyba - jest odbiciem duszy . Pistolet , to już sobie dodaj .. nie wpakuj się w jaki zwišzek , by potem nie żałować . Owe piękne pierdółki , że tak nie zbyt apetycznie sie wyrażę , pasuja pod powiedzenie ------ "Nie każde Złoto , co się wieci" ------- . Porozmawiaj z siotrš i zapytaj jej jak stosunki z jej menem się układajš . Jesli go nie ma - to czy ma wroga w kim . Tak czy owak . Kto moze chce się odegrać . Strzał we snie - to powodzenie . Staniesz się popularna w swym otoczeniu i miecie. Nie daj się uwieć "Złocie" .
Damian za moment odpowiem , muszę co zjeć tylko ;) i Wielkie Dzięki Stary że postrzegasz mnie jako Postradamusa hehe :-)
Pozdrawiam wszystkich na tej Sali :-)
|
|
|
Damianie jak to robię , już mówie - Nie posiadam opisów do znaczeń , to 1 . 2. to z chwilš wyłożenia kart obserwuje obrazy i wchodze w nie . Łšcze obrazy i czekam aż wykrestalizuje się pewna Forma , a w niej Przekaz na temat okresu o który się pytam - Przyszłoci . Nigdy nie zakładam , że to co ujrze , jest 100% wypełnieniem i pewnikiem . Zakładam Teoretycznie - że tak moze być. Kiedy się wypełni , dopiero wtedy mogę powiedzieć sobie .. a jednak ! . Nie mogę łšcyć się z wizjami Totalnie , gdyż grozi to w pewnym stopniu Skrzywieniem psychicznym . I tak mogę juz być odbierany hehe tutaj to czym się dzielę . Co do Arkanów Małych - pytajac sie o losy wiata nie wykładam ich często . Po raz pierwszy uczyniłem to na m-c Wrzesien i Pazdziernik tego roku . Ogolnie sš to wyłacznie Arkana Wielkie - Niebiańskie Tajemnice . Arkana Małe - Ziemskie Tajemnice , sprawy codzienne . De facto poruszam się w wiecie liczb Intuicyjnie słuchajšc głosu wnętrza . Idę prowadzony tym głosem , i powstaje to co powstaje jak widać .Interpretacje chciałem przełożyć na ksišzke . W duchu cicho mi gra by kiedy napisać ksiazke przedstawiajšca Połšczenia Arkanów . Szukałem kogo do współpracy , lecz nie znalazłem . Nie mowie tu o m-cu - czas jej powstania , powstanie takiej Ksišżki zajęłoby od 3 do 5 lat góra . Każdy Arkan z każdym osobno . Ogółem mówišc wychodzi po Opracowniu każdej Tajemnicy ( Arkan) z każdš oddzielnie - 6084 ! . Liczba nie mała :-) Tak czy owak ksišzki o Tarocie opisujš oddzielne znaczenia Kart i rozkłady plus minus psychologia itd . Nie powstała Ksišżka która przedstawia Połšczenia obrazów . Wykładajšc karty Damianie na pytanie dotyczšce losów Swiata , na dany okres czasu .. interpretuj niczym rzeżbiarz ! nie zastanawiaj się w trakcie wchodzenia z nimi w bezporedni odbiór . Zatrzymana myl tworzy Zator i wprowadza napiętrznienie Informacji , co w konsekwencji zbija z tropu i rozłancza połaczenie Astralne z danym momentem czasowym . Jesli ujrzysz połaczenia obrazów .. pozwól im przemawiać poprzez usta bšdż pisanie .
Życzę Obfitych Plonów Damianie
Pozdrawiam
|
|
|
A mnie się niło co takiego
1 sen
Jestem sobie na dworze i nagle ziemia zaczyna się chwiać a z daleka widzę jak zbliża się do mnie ciana wody. Wchodzę na drzewo i patrzę jak woda się zbliża a ziemia chwieje sie i przekrzywia. Woda zatrzymała się w pewnej odległoci odemnie.
No troche jej doleciało ale tyle co nic.
2 sen
Pojechałem za granice na wakacje.
Jestem w centrum kurortu, tłumy ludzi. Aż nagle wokół mnie wybuchy. Pewnie zamach terrorystyczny myle sobie. Bomby wybuchajš wokół mnie. Ludzie ginš a mnie nic.
Jestem w budynku, w pomieszczeniu ktore nie ucierpiało. Nic sie nikomu nie stało.
Przez okno widze to samo co w 1 nie. Zbliża sie ciana wody wysoka aż pod niebo ale się zatrzymuje w pewnej odległoci. Szukam rodziny i przyjaciół ale znajduję ich w Polsce. Może to znak żeby nie wyjeżdżać w 2012?
Głupie pytanie co???
Nie wierzę w sny ale bałem się jak diabli.
|
|
|
Dzieki serdeczne za ta interpretacje.W sumie meczyla mnie ta wizja juz od paru ladnych dni.Byc moze masz racje jezeli chodzi o ta chec posiadania jaka w sobie nosze,juz kiedys uslyszalam od kogos ten sam text:nie wszystko zloto co sie swieci,wiec wezme to pod uwage,chociaz znam siebie,napewno nie do konca,ale jednak i wiem ze nie jestem materialistka i umiem odroznic ziarno od plew.Co do mojej siostry,to masz racje,miala ostatnio dosyc nieprzyjemna historie z pewnym mezczyzna,ale juz po sprawie:)Pozdrawiam cieplo,pa
|
|
|
::::::::::::::::::::::::::::::::: WRZESIEŃ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
wiat Astralny wkracza w wiat fizyczny . Zważajcie na Sny , gdyż Większoć ludzkoci Prorocze miewać będzie pod przykryciem Nocy . Słońce i Księżyc - para kochanków ... oto tam zapis ukryty który zostanie odkryty lecz nie objawiony do końca .. parę postów w gorę .
Miłego Dnia czas w rzeczywistoć wskoczyc i oderwać się od Matrixa ;) hehe
Proroczy kolego ! -;)
|
|
|
Aurelianie snillo mi sie dzisiej ze dostalem Oscara tylko ze to bylo w mojej podstawowce w klasie niektorzy mowili ze ten oscar byl nie zasluzony i ze ja za maly wklad dalem w niego.O co chodzi?
A i snilo mi ze calowalem stopy takiej mojej mozna powiedziec przyjaciolki tylko ze byly cale wytatuowane w jakies weze i caly czas mnie kusila i kusila ale nie dawala sie mowila ze pozniej.O co chodzi?
A i kiedys mi sie snila traba powietrzna wypelniona krwia
|
|
|
Aurellu czytalem o tobie na forum samobojstwo masz podobne problemy tak jak ja mnie w sumie "uratowal" rebirthing i buddyzm ale wpieprzyl mnie w drugi syf bo teraz duzo wiem i wiecej widze a ja mam dopiero w pazdzierniku 19 lat kurwa zeby przezyc musze sie ciagle wykazywac jestem cholernie samotny jestem na emigracji myslalem ze sie to jakos ulozy mam prace ale nadal jestem samotny przyjaciolka mnie zostawila ostatnia osoba z ktora moglem pogadac rzucilem wlasciewie dzisiaj prace i chyba sie zabije gdyby wyliczyc moja srednia to ciagu 4 lat mysle co 2 o samobojstwie mam problemy doslownie na kazdym poziomie nie mam wsparcie i kiedy juz mam sie zabic los daje mi cos tak z laski swojej na odpierdol sie zebym przezyl ale pozniej i tak jest ciezko i znowu tendencja spadkowa kryzys zdecydowana chcec samobojstwa pozniej cos sie pojawia daje mi to nadzieje ze bedzie lepiej daje z siebie ale w ogole to w tym wszystkim jestem sam dzisiaj mam wielkiego dola wypije 1 litr vodki w ciagu minuty i bedzie po wszystkiemu organizm nie poradzi sobie i moze fikne
czesc
|
|
|
|
|
|
Anioł walczy z Demonami . Człowiek jest z gruntu silny . Nie poddawaj się głodnym duchom . Ludzie zabijajš sie nie ze swej woli . Na to majš wpływ Ciemne Siły - psychologia przypisuje to działaniu umysłu . Prawdš jest ze człowiek sam wpada w Depresje . Nie poddawaj się Walcz ! ucz się - kazdu upadek daje szanse by nauczyc się nowej lekcji podnoszenia . Nigdy nie wstawaj z pustymi rękoma Mateuszu . Mialem to samo . Chwila Ok i zaraz potem znow buum bliski tego kroku . wiadomosć mierci w sensie popełnienia samobójstwa - sprawia ze Żyje pomimo problemow . Wiem co by mnie spotkało , i co bym musiał pozniej dziwgac . wiec wole przezyc te zycie , chocbym pod mostem mial zyc i wpierniczac trawe jak koń . Sny Sny starajmy sie sami usamodzielniać duchowo .
Na razie nic nie powiem , muse wyjsc , Net to nie wszystko -) Miłego Dnia Mariuszu i dzieki za strone jest wietna .
|
|
|
Koledzy i Koleżanki............
Problem jest ogromny i bardzo malo ludzi zdaje sobie z tego sprawe.
Prawda jest ze jestem pelen smutku. Ale to dlatego ze widze swiat w innych barwach widze nadzieje dla niego.
Nie nalerzy sie poddawac tylko walczyc. Historia pokazuje ze ludzie w dobrej intencji potrafia walczyc, walczyc o dobro. A nie poddawac sie.Polacy walczyli z niemcami potrafili, dlateczego nie potrafia walczyc z politykami, trzeba im to uswiadomic. Nie musza klepac biedy, wystarczy sie postawic.
Teraz te wSwiat jest zaslepiony, ale coraz wiecej ludzi (biednych) tych ktorych dotykaja choroby, kataklizmy brak pieniedzy przejzewaja na oczy. Widza ze takie zycie jakie teraz prowadzimy do niczego nie prowadzi.Wszytskie kataklizmy jakie nawiedza ziemie pokaza ludzia to ze zycie jest do dupy. Nie tzreba szukac daleko Nowy Orlean totalny rasizm pokazaly wladze usa. Ludzie zobacza ze wszystko jest do niczego,przejza na oczy.
To co pokazal ten kataklizm i co pokaza kolejne uswiadomi ludza sens prawdziwego zycia. Niket nie patrzyl na pieniadze, dobra materialne tylko ratowal swoje zycie. Ludzie w despeacji mordowali sie o wode, jedzenie, zauwazyli ze wystarzy jeden kataklizm i wszytsko sie wali.
Musimy zmienic ta rzeczywistosc.
Spotkalem sie z osobami ktore wierza ze w 2012 roku bedzie zmiana. Spotkanie z obcymi istotami, nowe leki, rozwoj duchowy. I TAK WLASNIE BEDZIE ale do tego roku trzeba przetrwac. Pomyslcie ile osob umrze do tego czasu z glodu, ile ludzi bedzie nieszczesliwych. DLatego mowie probujmy zmienic ten swiat bo mamy taka wladze nie badzmy niewolnikami Politykow i Rzadu.
Wiem ze to co tu pisze wydaje sie ciezkie do spelnienia i tak jest, ale wiele osob ma swiadomosc ze moze istniec lepsze zycie czytam wlasnie ze w rosji panuje pryszczyca. I tak sobie mysle czy to wszytsko nie jest tak ze zabijamy za duzo zwierzat, czy te choroby ptasia grypa , teraz pryszczyca nie jest jakims znakiem ze nalerzy zaprzestac takich masowych rzezi zwierzat.
Wielu pewno tu na forum mnie skrytykuje i napisze ze nie da sie tego zmienic ze nie mamy wladzy a ja wam mowie ze wszytsko sie uda jezeli sie tylko chce. Najwazniejsza jest odwaga jaka w ludziach siedzi.
Sprobujcie sie uwolnic od tego zaslepienia, od religi o wladzy, starajcie sie pomagac biednym potzrebujacym ludzia, dzielcie sie wszytskim co macie i uswiadamiajce ludzi ze zycie moze byc lepsze tylko potrzeba troszeczke checi i sily aby je zmienic.
Pozdrawiam wszystkich!
Co do snów to coraz wiecej ludzi je miewa i to bardzo dobry znak, podswiadomosc wie ze wszytsko sie zmienia i probuje nam to uswidomic wlasnie przez sny!
|
|
|
Mateusz,
zastanów się... targniecie się na własne życie to tchórzostwo, nie wštpie, że jest Ci
ciężko, ale każdy przychodzšc na tym wiecie ma swój "krzyż" do niesienia,
wiele razy się upada, ale zawsze trzeba próbować się podnieć...
A co do wódki... to Kazik Staszewski ma takš fajnš piosenke:
Zbudowali fabryki
Opracowali maszyny
Produkujš wódkę
Tak, dużo, dużo, dużo, dużo, dużo, dużo, dużo wódki
Bo im tylko, tylko o to chodzi
Aby sam sobie szkodził
Aby sam nie mógł myleć
Aby sam nie mógł chodzić
Ustawili kominy
Zbudowali drabiny
To już wszystko pracuje
Pracuje i truje
Bo im tylko o to chodzi
Aby sam sobie szkodził
Aby sam nie mógł myleć
Aby sam nie mógł chodzić
Jeszcze dymiš kominy
Produkujš spaliny
Produkujš wódkę
Tak, dużo, dużo, dużo, dużo, dużo, dużo, dużo wódki
Bo im tylko, tylko o to chodzi
Aby sam sobie szkodził
Aby sam nie mógł myleć
Aby sam nie mógł chodzić
więc nie daj się sprowokować, zacznij myleć i patrzeć na pewno koło Ciebie kto potrzebuje Twojej pomocy.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
Matuszu !
Przejrzałem na wylot tę stronę !
Jeli czytałe wczeniej 2 ksišżki Drosnina "Kod Biblii" to powiniene wiedzieć, że niektóre "punkty węzłowe" historii majš po kilka możliwych rozwišzań przyszłoci !
Także na tej stronie sš podobne schematy. Np. Arafat zostanie zabity a potem - że mu "darowano" ... co naprawdę się stanie i kiedy dokładnie tego NIKT NIE WIE !!!
Mam tu na myli najważniejsze wydarzenia dla całej ludzkoci... Ludzie do póki żyjš mogš wszystko zmienić zarówno jako całoć jak i poszczególne jednostki !!!
Głowa do góry !!!!
Czytałem już o bardziej ciemnych scenariuszach przyszłoci a potem ... nic się nie działo a ciemne chmury rozchodziły się ...!!!!
Pozdrawiam
|
|
|
X masz racje. Człowiek kształtuje swoje przeznaczenie sam. Nie pozwolę, aby przepowiednie aurelka albo innych kolesi rzšdziły moim przeznaczeniem. Ja sam decyduje o swojej przyszłoci, a nie przepowiednie za mnie. BÓG dał nam wolnš wolę wyboru tzn. że sami decydujemy o swoim losie - czy jest on dobry czy zły zawsze to nasz wybór.
Narazie twoje przepowiastki aurel spełniejš się, ale nadejcie taki czas że przestanš się spełniać, wtedy zrozumiesz że przyszłoc w cale nie musi być taka, jakš sobie przepowiemy. Apokalipsę w roku 2012 można zmienić, np modlitwš.
|
|
|
mnie jebie Arafat ja mam swoje problemy interesuje sie tym ale nie zawracam sobie az tak tym glowy a Arafata to dobili w tym szpitalu bo on tylko przeszkadzal i opoznial w zmiany w Palestynie i pokryjomu robil interesy z zydami
|
|
|
Boze w tym kraju jest tylko 5% wodka znaczy w Angli jak ja sie zabije teraz?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |