Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze myślę że wygram a jeżeli nie, to co najwyżej skończy się to jakimś upomnieniem... Czy dobrze myślę? :) Proszę o jednoznaczną odpowiedź.

Pozdrawiam Gall

1. Czy z P będę już na zawsze?,Czy to ten ostatni? 2. Kiedy moja sytuacja finansowa się poprawi? 3. Czy rodzice P mają coś przeciwko że u nich mieszkam? 4. Czy M da mi w końcu spokój, i czy będę miała przez niego jakieś problemy z P.? 5. Czy W jeszcze kiedyś się do mnie odezwie? Pozdrawiam i z góry dziękuję :)..

Witam, Igorze czy Tomek B. odezwie się do mnie?Wyjaśni mi dlaczego tak postąpił?

Dziękuję Ci serdecznie za odpowiedz i życzę Wam wszystkim tego co najlepsze:)))

Dzięki MOTYLEK, a przybliż mi, jak mam zapytać jego podświadomość, jak ty to dokładnie robisz-skupiasz się i kierujesz pytanie w czyjąś stronę czy jak to powinno wyglądać?

Igor wiec jak wpłynie na sprawe moje zeznanie w sprawie ojca? za po tym kiedy mi się trafi jakiś fajny łoś? podaj rok albo miejsce, sama nie wime ale nie mam ochoty żyć w pojedynkę to nie mój cel!!! IGOR wex mi go wyczaruj by był taki jak wczesniejszy ale umiał rozwiązywać konflikty !

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Witaj Igorze .Dzięki za wróżbę , ale mam prośbę . Wytłumacz mi proszę w jakim sensie czeka mnie to wyzwolenie ? Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrowia . Beata

Witam. Proszę o odpowiedź. Czy mezczyzna, w ktorym jestem zakochana od jakiegoś czasu traktuje mnie powaznie, czy będziemy kiedyś razem... I czy znajdę niedługo pracę. Pozdrawiam serdecznie.

Witaj Igorze, dawno mnie tu nie było i nie chcę pytać o nic związanego bezpośrednio ze mną. Chodzi o moją przyjaciółkę - jest bardzo samotna i chciałaby sobie kogoś znaleźć. Niestety jak dotąd nie udaje jej się to. Powiedz proszę, czy K. znajdzie "tego jedynego", jeśli tak - kiedy. Z góry dziękuję za odpowiedź, martwię się o nią.

http://s5.katsuro.pl/woo.php?id=21118

Igorze! chcialam sie dowiedziec czy spotkam ta swoja prawdziwa milosc ,tego jedynego ...jesli tak to kiedy to bedzie?

Igorze to jeszcze raz ja. Prosze o odpowiedz w sprawie Krzysia. Szczerze to nie wiem co mam robic? Czy mu uwierzyć i poddac sie temu uczuciu? Z góry dziekuje:)

Igorze, mozesz powiedziec kiedy poznam mojego docelowego partnera?

Drogi Igorze, Przez dziwne zdarzenie poznałam człowieka,który wszedł do mojego życia szturmem,i mysle, ze jest klamca i jego cele wobec mnie nie są uczciwe.Nie mam do niego wogole zaufania. Prosze, zobacz czy moje myslenie jest prawidlowe. Dziekuje i pozdrawiam cieplutko.

Cześć Igorku! Mam małe pytanie do ciebie. Czy kiedy karty nam odpowiedzą na jakieś zadane im pytanie, to czy można zmienić czasami swą wróżbę świadomie lub nieświadomie?

Igorze dziękuję bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie

Kto pyta nie błądzi

Igorze, powiedz mi czy uczelnia ktora wybralam jest dobra dla mnie? czy uda mi sie ja skonczyc?

Witam serdecznie Igorze:) Czy ukończę szkołę do której zaczęłam chodzić? Czy rozpoczęcie nauki to był dobry pomysł? I jeszcze jedno najważniejsze-kiedy spotkam swoją tzw."drugą połówkę"?

Kamelon

Witaj Igorze Czy uda mi się pomóc mężowi w trudnych dla nas chwilach.I czy poprawi się moja sytuacja finansowa?

witaj.czy ten o ktorym ciagle mysle jest mi przeznaczony?dziekuje.

Witaj Igorze ;) Zajrzyj proszę do kart w wolnej chwili. Czy moje wreszcie to moje życie się ułoży i czy pojawi się ktoś w moim życiu? Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam ;)