Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

jeden dzien w roku kiedy moge oddac glos jak bylam mala to byla jedyna rzecz w tej zasranej komunie co mnie interesowala pompa i brak cenzury .......

monetka73

spotykamy sie wtedy z wasza Monetka

monetka73

raz w roku jest winiarskie party bo wasza Monetka Eurowizje oglada ale dawno nie byla tak napalona jak bna Szpaka :P:P:

monetka73

moje malpy kochane mi wbily w kompa ,,,,siooooooo ale z naszej strony to ze sto juz poszlo smsow ciekawe jak z niemiec nie bedzie najwiecej glosow to znaczy ze przeklamane ..........

monetka73

Ok poogladalam i stwierdzam ze jest beznadziejny. Piosenka jest za duza jak na jego mozliwosci.

Zaciaga juz na poczatku dissapear kompletnie zla wymowa. Bijcie mnie :(

o wiele lepszy z Rosji

Logując się wpisywałem hasło: "Dobranoc" i zanim walnąłem w enter- oprzytomniałem... Zmęczony qwa jestem, więc dobranoc siostrzyczko... Wypij jednego za mnie. I nie przejmuj się jak Cię pijaczką nazwie ten, co mnie damskim bokserem nazywa... Ten co trafił na jedyną na świecie złą kobietę... Dobranoc.

Australia super

yohanna22:
Zaciaga juz na poczatku dissapear kompletnie zla wymowa
Cały Szpak- on nawet po Polsku bardzo specyficznie mówi. A to jest konkurs piosenki, a nie konkurs lingwistyczny, ani też (jak w przypadku Rosji) konkurs efektów sf... Tacy z Was qrna psycholodzy a tak g--no wiecie o ludziach. Oceniacie książkę po okładce i tyle... Australia również moim zdaniem jest lepsza, ale nie dyskwalifikuj Michała za język, bo on po Angielsku pewnie lepiej śpiewa niż Ty po Polsku. To nie jest złośliwa wypowiedź więc trzymaj luz. A z resztą- jak chcecie sobie tam... Wy sędziowie...

ja biore kolesia z Litvy moje klimaty uff niezly :)

za ladne oczy :) i za heart bit :)

a ten z Wegier ladny Przystojniak :)

Yohanna? wyslalas smsa na Szpaka?

monetka73

czy na ruska?

monetka73

bo juz nie musisz

monetka73

a a jak bedzie wojna Polska wygra to co zrobisz? wrocisz do ojczyzny? bo o nia walczysz nie

monetka73

Nie wiem gdzie wroce nie zastanawialam sie nad tym. Glosowanie w Eurowizji to nie walka o ojczyzne. Najpierw musimy sie wilu rzeczy w Polsce nauczyc, a najwazniejsze ludzie sie musza nauczyc sznowac innych.

I dbac o innych dobra mowie tu glownie o politykach.

Jak Ci z gory dadza przyklad i sie postaraja o kraj to moze bedzie lepiej bo jak narazie to jest cyrk.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.