| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
jeden dzien w roku
kiedy moge oddac glos
jak bylam mala
to byla jedyna rzecz w tej zasranej komunie co mnie interesowala
pompa i brak cenzury
.......
|
|
monetka73 |
|
raz w roku jest winiarskie party bo wasza Monetka Eurowizje oglada ale dawno nie byla tak napalona jak bna Szpaka
|
|
monetka73 |
|
moje malpy kochane mi wbily w kompa ,,,,siooooooo
ale z naszej strony to ze sto juz poszlo smsow
ciekawe jak z niemiec nie bedzie najwiecej glosow
to znaczy ze przeklamane
..........
|
|
monetka73 |
|
Ok poogladalam i stwierdzam ze jest beznadziejny. Piosenka jest za duza jak na jego mozliwosci.
|
|
|
Zaciaga juz na poczatku dissapear kompletnie zla wymowa.
Bijcie mnie :(
|
|
|
Logując się wpisywałem hasło: "Dobranoc" i zanim walnąłem w enter- oprzytomniałem...
Zmęczony qwa jestem, więc dobranoc siostrzyczko...
Wypij jednego za mnie. I nie przejmuj się jak Cię pijaczką nazwie ten, co mnie damskim bokserem nazywa... Ten co trafił na jedyną na świecie złą kobietę...
Dobranoc.
|
|
|
|||
|
a a jak bedzie wojna Polska wygra
to co zrobisz?
wrocisz do ojczyzny?
bo o nia walczysz nie
|
|
monetka73 |
|
Nie wiem gdzie wroce nie zastanawialam sie nad tym. Glosowanie w Eurowizji to nie walka o ojczyzne. Najpierw musimy sie wilu rzeczy w Polsce nauczyc, a najwazniejsze ludzie sie musza nauczyc sznowac innych.
|
|
|
Jak Ci z gory dadza przyklad i sie postaraja o kraj to moze bedzie lepiej bo jak narazie to jest cyrk.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |