Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Chyba cos pomysliles :)

Wendol ja juz jak 50 latka jestem z moimi chorobami, wiec jak mnie wezmie to musze odespac i odpoczac.

Igor:
:D:D:D ale fota :D:D:D jakies szczegóły poprosze :P

monetka73

Fraglesów nie pamiętasz? ;) A to był junior Gorg :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Igor:
Kartami Rycerz Pucharów i IX Monet - Tarot mówi, że dzięki pośrednictwu mężczyzny czeka cię sukces finansowy oraz awans społeczny + odpowiedzialne stanowisko.
A to to juz wogole fairy tale. Finanse mnie ciesza :) przydalo by mi sie wiecej pieniedzy. Co Ty tam te karty jakos dziwnie stawiales;)

monetka73:
Piekna jestes Monetka ;)

Ja w dzien nie potrafie spac, moge byc zmeczona i miec nie przespana noc za soba, a i tyle nie zasne nawet jak w pokoju bedzie ciemno.

a ja to jestem jak zajaczek z bateria DURACELL :) moge dzialac 48 non stop jak musze odespac to 20 odeśpie :)

monetka73

monetka73 18 minut temu Grunt to dobre samopoczucie i kondycja ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

http://www.cda.pl/video/223764d6 a to dobre nie ogladalam fraglesów poogladam :P

monetka73

monetka73 6 godzin temu Kochana a czy tę pozycję oglądałaś? https://www.youtube.com/watch?v=v_J7zlLFweo Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 2 dni temu o 20:57 Takie karty ci wyszły ;-) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Moze byles w pol OBE ;)

W sumie jak mysle to nie mam zadnej sprawy do nich moze jedna, ale i tyle olalam wiec nie wiem o co chodzi. Musze przyznac ze sie troche zmartwilam bo nie mam zamiaru sobie zdrowia znowu psuc jak sie cos stanie. Druga odp. mnie za bardzo nie interesuje co bedzie to bedzie, a pieniedzy potrzebuje wiecej.

Yohanna prosze wyslij chociaz z jednego smsa na naszego Szpaczka Michala w Eurowizji zasluguje ...jest 12 ja wysylam 20 smsow tylko tyle mozna tylko w przeciwienstwie jak to zwykle w Polsce sms prawie 1 euro a w niemczech gdzie wiecej zarabiaja sms 20 centow ....no coz Igor wczoraj przed snem zaczelam ogladac ten film dziwny zasnelam ze zmeczenia nie z nudow :)

monetka73

Monetka eurowizja mnie kompletnie nie interesuje :)

yohanna22:
Monetka prosiła o oddanie głosu na Szpaka, a nie o zainteresowanie Eurowizją. Mnie też nie interesuje, ale Michał jest zaje... Dzięki temu konkursowi dowiedziałem się, że Australia jest krajem euro...

yohanna22:
oj a kim jestes ? polka?.... czy szkoda ci kasy?
79277:
dziekuje brat

monetka73

79277:
yohanna22: Monetka prosiła o oddanie głosu na Szpaka, a nie o zainteresowanie Eurowizją. Mnie też nie interesuje, ale Michał jest zaje... Dzięki temu konkursowi dowiedziałem się, że Australia jest krajem euro...
dokladnie podalam nr na ktory warto zaglosowac 12 i pani Górniak noska prztrzec Gwiazda rzekomo nie znala nazwiska chlopaka z ktorym przegrala hahhahhahaaaa stracilam caly szacunek dla mnie i tak australia jest najlepsza ale i francuska tez i wloszka k.... duzo jest fajnych moi pracodawcy glosuja na Polske dla mnie bo mnie lubia a Yohana co? no wlasnie milionn razy Yohanna i po patriotyzmie kr....

monetka73

Brat Australia od kilku lat prosila o przyjecie na konkurs bo jak slusznie stwierdzili jestesmy sami kontynentem a czujemy ze stylem jestesmyy jak europejczycy .......ups komplement co nie czuja siei amerykansko

monetka73
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.