| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
MAm zly czas.
Testy byly ogolne dla wszytkich i nie zdalam na stanowisko shop assistant, a nie powiedzieli na jakie zdalam. I nie mogli powiedziec bo mieli tylko ta pozycje. Tak mi powiedzieli :)
|
|
|
Czyli ten sam test musza wypelnic ludzie na wszystkie szczebla pracy, a oni jakos to pozniej dopasowywuja oczywiscie to jest tylko pierwszy etap.
|
|
|
apropo tesco moja corka wlasnie wygrala nagrode za pomalowanie kroliczka w tesco :)))
|
|
|
|||
monetka73 |
|
dziekuje:)
Jestem padnieta niech juz ida do szkoly jeszcze jutro i w koncu :)
Dzisiaj uczyly sie jezdzic na rolkach moje jeszcze nie przyszly ciekawa jestem jak mi pojdzie, moze karku nie zlamie :)
|
|
|
wysoczylo mi trwa czyszczenie bazy danych :)
Nagrada byl duzy czekoladowy krolik i wejscie na basen w fitnes clubie. Plywaly, a ja rozmawialam z polskim tata bo tez akorat byl z corkami. Jego corki mialay 11 i 6 lat i mi powiedzial ze moje to sie wogole wody nie boja i wogole odwazne sa.
|
|
|
yohanna22
2 dni temu o 00:03
Lepszy rydz niż nic ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Kiedyś stałem z synem w Kauflandzie do kasy kiedy ogłosili konkurs:
- kto stoi dłużej niż 3 minuty nagroda
kiedy przyszła nasza kolej pani z zadowoleniem zerknęła na zegarek, że czas nie został przekroczony i wtedy kasa się zablokowała ;-)
wygraliśmy formalnie ;)
Syn a miał wtedy z 4 lata zaczął jak to dziecko skakać z radości żeśmy wygrali ;-) jednak pani na ucho szepnęła mi, że to tylko cukierki w dziale obsługi klienta ;-)
kiedy poszliśmy po nagrodę od naburmuszonej laski usłyszałem, ze jeśli wszystkim mieli by rozdawać to chyba by z torbami poszli ;)
Skończyło się na awanturze w Centrali Kauflanda - od tamtego czasu nie kupiłem tam już praktycznie nic.
Pozdrawiam
Igor
ps. zatem widzisz nie wyszłaś tak źle na tym wszystkim ;-)
|
|
|
Ona uwaza sie za artyste wiec to bylo takie podbudowanie jej ze swietnie maluje :) pewno wybrali pierwszy lepszy obrazek albo polubili imie.
U mnie w okolicy jest walka o klienta wchodza Ci do dupy zebys do nich na zakupy przyszla. W naszym malym lokalnym Sainsburys wisza nawet moich dziewczyn obrazki na dziale deli i cala ekipa sklepu je zna jak wchodze bez nich to sie o nie pytaja juz od malego je znaja. Niestety nie stac mnie na wieksze zakupy w tym sklepie chociaz najbardzie go lubie okolo £50 drozej musialabym wydawac. Jakos jest bardzo dobra.
Teraz przenioslam sie do Morrisona nie jest zle jest tez sekcja z polskim jedzeniem. W dodatku od sasiada bo tam dorabia dostalam w piatek karte na 10% znizki wiec jest git.
Niestety jezdze na zakupy od zawsze raz probowalam online i sie nie przekonalam nie ma to jak popatrzec i dotkanac;)
|
|
|
Całkowicie się z tobą zgadzam, my tez przestaliśmy kupować w Hiper najlepiej jest jednak lokalnie ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
|||
|
Yohanna22
Życzę miłego dnia na mnie już czas ;-)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
Wszedłem tu, żeby napisać o czymś, żeby zapytać o coś, ale zaległości miałem, więc poczytałem Was i O-o! Muszę najpierw odpisać na "Wasze"...
|
|||||
|
|||
|
W uk najlepszym sklepem jest chyba amazon poprostu wszystkie zwroty przyjma. Kiedys kupilam mp3 player i zalam go woda wcisnelam im kit ze nie dziala przyjeli, potem dziecia kupilam tablety spadly na podloge tez im powiedzialam ze cos nie dziala przyjeli. Obsluga klienta jest w Indiach chyba tak po akcencie twierdze jak do nich dzwonie, bo trzeba telefonicznie zalatwiac prawie wszystko w UK wiekszosc takich duzych firm ma call centers z customer service w Indiach.
Kazdy patrzy jak dbac o klienta Boden ciuchy wczoraj mi przyslali £10 bon na zakupy na urodziny. Pewno kupie znowu od nich skarpetki bo mnie na ciuchy od nich nie stac, zawsze jeszcze jak od nich cos kupuje to prezent przysylaja. Ze zwrotami nie ma problemow jeszcze za darmo odeslanie jak Ci nie pasuje w wiekszosci firm.
|
|
|
|||
|
Czasami tez 79 mam sytuacje ze cos kupie i zgubie rachunek. To przyjma towar, ale zamiast dac Ci pieniadze dadza Ci karte na zakupy w tej samej cenie. Tak ostatnio kupilam kolezance wage na urodziny po czym ktos inny jej tez dal, ja nie mialam juz rachunku. Poszlam do sklepu powiedzieli mi ze moge cos innego wybrac w tej cenie- wyszlam z patelnia:)))
|
|
|
....
Albo inaczej...
Dlaczego (on mnie oszukuje?) on mnie wprowadza w błąd? Dlaczego naraża mnie zamiast chronić----> bo podobno taka jest, qrna jego funkcja---> _c_h_r_o_n_i_ć_. A on mnie w maliny wpuszcza...
|
|||||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |