Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor mam prośbe o wróżbe urodzinową :):) z góry dziekuję Braciszku Buziol :)

monetka73

monetka73 2 godziny temu OK, jutro postawimy karty ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor nie stawiajny kart na siłe niezle wlasnie w dniu urodzin nadokuczalam dwom osobom sogar einer habe ich total verhext zm bose...scheisee wiesz chyba im sie nalezało .................... przeklete manewry na balkonie odprawilam za klamstwa i oszustwa .......... no mi sie wydaje se jestem taka heja czysta ale pewnie niezly kop do mnie wroci ................... angelika.... poczytaj swoje posty i moje stare dosc nie eleganckie ale usprawiedliwione bo po winie i uwierz ze ci sie polepszy jak z tej drogi zejdziesz i z tego toru ktorego sie ciagle kurczowo trzymasz tez zejdziesz bo mysle ze sie kurczowo trzmasz drogi z facetem ktory kiedys ci bedzie chial buty wyczyscic a ty go wgonisz. bo bedzie wtedy dla ciebie nikim .........a na chwile obedcna cie olewa to ty olej GOOOOOO dupek nie wie co traci albo moze spieprza i nie jest dupkiem nie mnie oceniac ale jak do niego bylas taka upierdliwa jak do Igora to sorrrry potraktowali cie obaj jak nalezy Igor i bracisek z zartem uuuujjjj wie i tegos sie trzymaj

monetka73

ps,,, nie doszukuj sie moja droga Angeliko zlosliwosci z moich postow, nie chce ceie z dachu zwalac ale jesl bazujesz na zwiazku z ex

monetka73

to przemysl ile dobrych chwil z nim bylo ile dobrych i fajnych dla ciebie a ile teraz jak zwiazek podupada czy warto walczyc o cos co byc moze wcale nie czujesz juz moze tylko chcesz cos uratowac bo takbedzie lepiej bo sasiedzi ,,,,,, rodzice ,,,,,,,, sorkiza literowki za duze pazurki mam pozdr

monetka73

No tak Igor kiedy pojawia sie te oferty i mozliwosci bo dzisiaj juz dostalam formularz i strace wszytko ile korwa jeszcze mam czekac zeby sie cos pozytywnego zaczelo dziac!!! bo to niebawem to dla mnie jest niebawem a nie za 5 lat. Popatrz mi w karty i konkretnie mi powiedz ile mam czekac.

aha i jeszcze gdzie mam szukac to sie tam wybiore i czy to bedzie przez terazniejsza prace bo narazie to poznaje samych pacjentow.

aha! I jrszcze napisz mi na maila jakie mam dziś skreślić numery w lotto! Tylko się pospiesz, bo losowanie już za kilka godzin! Słyszysz Igor!? No rozkładaj te karty, bo mi szansa ucieknie! lol
yohanna22:
Spokojnie pani psycholog- pies robił szybko i ślepych narobił... Yoha- nie chcę Ci naprawdę przypominać jak rozwiewałaś moje wątpliwości co do wróżb Igora, więc wyluzuj... ... bo Ci wkleję taki sam obrazek jak angeli2211 :))) Albo: http://cdn5.se.smcloud.net/t/photos/t/171792/nieszczesny-szczesny_22859131.jpg :)

yohanna22:
ale bez urazy, nie ? Buziak dla Ciebie :) :* Pzdr
Igor:
Moje pytanie nie było na serio :)

yohanna22 3 godziny temu Zmiany będą związane ze zmianą miejsca ;-) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73 15 godzin temu Widzisz nigdy nie stawiam kart na siłę ;-) Tarot kartami VIII Mieczy i As Monet mówi, że należy działać bo każda zmiana nawet chwilowo na gorsze naprowadzi cię na właściwą drogę. Kartami Król Kijów i III Puchary mówi, że działania te przyniosą prawdziwy sukces w niedalekiej przyszłości. Pozdrawiam Igor ps. Tarot kartami As Mieczy i IV kije mówi, że dalsza część roku będzie dla ciebie korzystna pod warunkiem, że będziesz panować nad wydarzeniami ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

angelika2211 Wczoraj o 10:43 Tarot kartami As Kijów i Król Kijów mówi, że jeśli dalej będziesz dbać tylko o szacunek dla siebie unikając wszelkich kompromisów z obawy o przegraną => stan bezwładu tylko się nasili. Tarot opisuje twoją osobowość w następujący sposób: Możesz być panem swoich namiętności. Zrealizujesz swoje pragnienia. Wywyższenie i powodzenie. Ogólna satysfakcja. Optymizm. Pozdrawiam Igor ps. zrobimy zatem tak - napisz do mnie, sprawa będzie wymagać inwestycji drobnej kwoty z twojej strony - ale przerobimy materiał razem.

Niech Moc Będzie z Tobą

aha to musze zaczac szukac innej pracy, znowu.

yohanna22 31 sekund No cóż nie moja wina, że nie jesteś zwykłym człowiekiem tylko nadgryzłaś z jabłka Adama i skazana jesteś na permanentny rozwój a co za tym idzie zmiany ;-) Było zostać kasjerką w Tesco ;-) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Było zostać kasjerką w Tesco ;-)
Nawet tam mnie nie przyjma, kiedys wypelnilam test do waitrose i nie przeszlam na kasjerke :)

79277:
I jrszcze napisz mi na maila jakie mam dziś skreślić numery w lotto! Tylko się pospiesz
Tak tak i jeszcze to niezla pula jest na sobote ;)

Igor:
nie jesteś zwykłym człowiekiem
Czasami zaluje ze sie wogole narodzilam.

Igor dziekuje za rą wróżbe buuuuzki

monetka73

Igor mam jeszcze jedna prośbę, czy mojej kochanej mamuni sie ulozy dobrze, mam wspaniałych przyjaciół, dobrzy ludzie zaradni i fajni ale synowie dorosli, inteligentni ale nieporadni :( jeden T drugi O czy cos sie u nich polepszy? zwłaszcza u T naprawde jest zdolny, uczciwy i fajny ale juz trzeci rok wpada w dol jakis,,,,,,martwia sie strasznie oni ci synowie zatracili jakby checi do zycia, tak jakby sie tego prawdziwego zycia bali...... ........ jak zaradzic temu dziekuje i buziaczki

monetka73

yohanna22 7 godzin temu Toś teraz pojechała po bandzie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.