Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

po co żyć skoro ma się nic nie robić!

Według mnie koniec œwiata w 2012 jest tym ostatecznym poniewasz rok 1666 był rokiem szatana rok 1999 był rokiem wyznania religijnego a muwione było że w 2000 nastšpi koniec ale nastšpił poczštek końca już 6 lat toczš się kataklizmy wypadki jakich nie było tak dużo łańcuch końca œwiata się zaczoł już twożyć kiedyœ oglšdałem dziennik i mówili że za 11 lat zostaniemy zbombardowani przez asteroidy kture nas unicestwiom a tak się składa że od tamtego czasu do 2012 było akurat 11 lat niewiem czy tak będzie ale wiem jedno jeœli każdy z dwuch papieży umże przed 2012 to oznaczać będzie że to koniec jak wiadomo w tajnej bazie w Rozwell majš kosmitów wiele ludzi w to nie wieży ale ja tak bo wszechœwiat jest nieskonczenie wileki dlatego ci z tej bazy komunikujš się z nimi dlaczego tak uważam dlatego że starożytni już ich widzieli wiele hieroglifów na to wskazuje a słynny trujkšt bermudzki to wrota do sieci gwiezdnych tewle portów stwożonych przez obcych naukowcy to wiedzš ale nigdy nie powiedzš tego nam szarym ludzikš pewnie po œmierci ostatniego papieża nastšpi œwięta wojna o władze papiezkie i tak zostanie rozpętana III wojna œwiatowa kraje użyjš bomb nuklearnych atomowych jšdrowych obcy wybiorš garstke i zabiorš ich do siebie ale nie jest to jeden gatunek obcuvch ci dobży będš nam pomagali ale na œwiat wylondujš jednostki złych kosmitów i nastšpi III wojna Cywilizacyjna ludzie zostanš pokonani ale garstka przeżyje i nie uratuje ich arka noego ale statek gwiezdny Ludzie doskolalš się i nadejdzie odrodzenie gdy jyż osiedlimy się na innej planecie żšdza ludzkiej zemsty będzie ogromna i ludzie znów będš walczyli z tš złš cywilizacjš ale nie będziemy już ludŸmi ale androidami cyborgami człowiek stanie sie super maszynš i gdy odbijemy ziemię człowiek wielki silny i żšdny wladzy zaczneie podbijać inne planety i tak stanie się œwiat jak z Star Wars Pozdrawiam C-Kris] Zapraszam na www.cyber.boo.pl

Star Wars - super film, ale tylko klasyka, czyli Episode IV, V i VI. A ten twój wywód jest jakiœ taki zbyt cybernetyczny. Spadaj na puste www.cyber.boo.pl i niech Moc będzie z Tobš! http://media.putfile.com/The-Throne-Room-End-Title [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

To wszystko jest chore!!!!!!!!!Wszyscy którzy myœlš że wiedzš kiedy jest koniec œwiata sš idiotami!!!!!!!Ludzie wy jesteœcie chorzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ojjejku jejku!!!!

spierdalaj ignorantko na forum radia Maryja

nawet jeżeli stokrotka nie wieży,to powinna przynajmniej to wiedzieć. A tu nagle trzęsienie ziemi,a ona wpadnie w panikę i narobi w gacie!

fdhgfhjgfjhgfj

w 2012 roku 24 grudnia będzie koniec œwiata i ja to wiem :\

kataklizmy były od zawsze, od kšt istnieje nasza planeta, i nie wydaje mi się ze to zwiastuje koniec, pozatym zycie samo w sobie jest pełne niespodzianek

Koniec œwiata będzie wtedy , kiedy już wszyscy przeczytajš "przepowiednie" i tak się tym przejma ,że "wywołaja wilka z lasu"

a w jaki sposób człowieku, ludzie wywołajš tego wilka z lasu?

myœl ma moc sprawczš

œwiat kiedyœ musi przestać istnieć.

czemu musi? Nic się nie musi kończyć, a raczej nie może, w ogulnym rachunku musi być cały czas tyle samo energii, która podlega cišgłym przemianom, ale nie może nigdzie zniknšć, końca nie ma!

Cały czas mylone sš pojęcia. Co innego Ziemia, co innego "œwiat" (wszechœwiat). Dla niektórych Ziemia to cały œwiat. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Powalilo was kto wierzy w te przesady jest glupi nikt nie wie kiedy bedzie koniec tylko bóg wie

Ktory Bog ? Ten na Ziemi, czy ten w niebie ?

Gosiu jest jeden Bóg (1 przykazanie Głównych Prawd Wiary)

Ja na zycie patrze realnie, a nie przez pryzmat przykazan !

Czyli? [%sig%]

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.