Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

hehehhe ołłłłl Jeaaaaa Super ! 2006 zamach wg. Nostradamusa - Niemcy ! hymm.. czyżby pokuta z Hitlera ! Eeeee .. będzie jeden z ostatnich pokojowych Spektakli - last MŒ 2006 ! hehehe ale co tam Strumyk Waliia hmm czekaj one moment hehehe sprawdzimy

hehe no no więc tak - Gra będzie na najwyzszym poziomie - remis w I połowie / II połowa no znaczna przewaga Walii nad Polskš , lecz łooooo Jeaaa końcówka wszystkich z nóg zwali - totalne Zaskoczenie - Polska strzela Gola .. Goooooooooooooooooolllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeaaa MŒ 2006 - wchodzimy w Great Changes bez mydła hehe :-) Pozdro. Strumyk

Nawiasem to zamykajšc - to nie była inscenizacja z przedstawienia "Jankes na dworze króla Artura" tylko Real Tarot live this is not Œciema this it Real Poland Vision !!

Panie Łasasowski, apeluje o nie zaœmiecanie języka polskiego angielskimi wstawkami.

Ciekawe czy autora tej piosenki coœ inspirowało czy w poetyckim natchnieniu doznał olœnienia hehe, ale text jest ciekawy (zespół NEASIT - jeden z moich ulubionych) cytuję: [fragment] "Nadchodzi czas bezlitosnych powodzi, czas bólu, pożóg i zewszšd, zbliżajš się głosy dšżšce z dala od pożogi..." W muzyce Neasita jest wiele takich textów, to tylko najbardziej wyrazisty fragment.

WIADOMOŒCI Godne Uwagi !!! Amerykańscy meteorolodzy ostrzegajš, że istnieje realne niebezpieczeństwo ponownego zaatakowania w cišgu najbliższych tygodni Nowego Orleanu lub innego rejonu, na liczšcym 200 km długoœci odcinku wybrzeża Zatoki Meksykańskiej. Susan Cutter, dyrektor laboratorium badania zagrożeń na Uniwersytecie Południowej Karoliny wskazała, że "zagrożenie cišgle istnieje." "Nie osišgnęliœmy nawet szczytowego okresu sezonu huraganów" - dodała. 400 strażaków walczy z szeœcioma pożarami lasów w œrodkowych i północnych rejonach Portugalii - poinformowały władze. Pożary, podsycane silnym wiatrem, wybuchły w sobotę po południu. Od siebie - I w tej wiadomoœci jak i w następnej występuje liczba 6 ! Osobiœcie sprowadzajšc jš do Arkana VI Kochankowie - Zakochani ! dostrzegam pewnš spójnoœć - a więc Siły Natury łšczš się w Siłę - 6+7 = czyli plus liczba roku 2005 daje w ostatecznoœci XIII Œmierć ! Transformacja - Przemiana . Nie wgłebiajšc się w to zdanie samo nasuwa się co dopełnić się musi do LISTOPADA Ziemie czeka ostra "jazda" ;) Wczeœniej wspominałem o Huraganie noszšcym imie Matki Bożej - Maria ! - plasowana na 9 pozycji tegorocznych wykrytych Huraganów . Tak po cichu - Dlaczego nie ma wiadomosci o tym co dzieje się w Chinach i tak cho...nie bez mydła Prawda legalnie o stanie Wyjštkowym tych Kataklizmów itd się przemyka - Wyobracie sobie Kosmitów , majš niezły ubaw z nas kiedy widzš Ziemian okłamujacych się ze wszystko będzie hehe tj . było ! czyli Kasa rzadzi , Zabawa i Rozrywka na 1 planie , a co tam przynajmiej Show rozpoczety :D Przepraszam MK hehe ograniczam słownictwo trzymajšc się Jana Miodka polszczyzna polzczyznš w polsce po innemu gadac nie przystaje kiedy polak polakiem czuje sie w tym kraju . Mam 8 paszportów drogi MK wiec soo sory , na naszej Ziemi nie będę używał innego niż Polski :D

Wedlug zapowiedzi III Tajemnicy Fatimskiej, ktora plynie z serca Matki Bozej! 2005rok - Stany Zjednoczone beda przechodzic cos w rodzaju wojny domowej, spor spoleczny! [%sig%]

sš jakieœ miejsca w necie gdzie można obejrzeć sobie ostrzeżenia (i mapy) dotyczšce niepokojšcych (dla niektórych) zjawisk atmosferycznych...?

http://www.nhc.noaa.gov/refresh/graphics_at4+shtml/092115.shtml?3day?large Huragan maria się zbliża? Z moim angielskim bywa różnie więc może się myle...

The Sign of the Coming of the Son of Man: -A vision as recorded by Haniel …I saw that the waters of the earth were displaced. Terrible storms affected the seas and waves consumed great ships. It seemed as if the oceans were angry. I saw many lands flooded by the raging waters, and the things of man were swept away, with desolation remaining in many areas and water settling in areas where there before had been great cities. Then I saw in the distant sky what appeared to be a red cross, and I marveled at this sight. I was then distracted by a Hispanic woman who had been next to me. She spoke some words in Spanish and then held tightly to the cross hanging from a chain around her neck. I said to her; “This is the sign of the coming of the Son of Man.” She knelt where she stood and cried to the Lord from her heart many things that I cannot repeat. I knelt with her to comfort her. Then, I looked again into the heavens and wondered at this amazing sight, for it was truly the sign. Many believed that it was not the sign, and said that it was just a star or a planet, for fear consumed them and they did not wish to believe the truth and such things as have been spoken by the prophets or even Jesus Christ. They closed their eyes that they would not see, and turned again to the things that would comfort them even in their wickedness. This is all that I have seen this day. ...

X - Ciekawe to , rozumiem trochę po angielsku w stylu - ja kali chcieć mała czarna - . A oto ----------------- MARIA HURAGAN ----------------------------- Dzięki Damianes za info . osobiœcie przyznam że niespodziewałem się iż tak szybko MARIA da o sobie znać . No i interesujšca jeszcze sprawa Chiny ! tam oczy nie sięgajš , jeœli ktoœ ma dostęp do informacji co tam się dzieje to proszę podzielić się z nami . Dziękuje. http://www.nhc.noaa.gov/tafb_latest/refresh/danger_atl_latestBW+gif/144543123_sm.gif

Chiny proszę bardzo bez mydła na oczy ! http://www.noaanews.noaa.gov/stories/images/typhoon-dan2.jpg

dobra, to teraz prosze o przetłumaczenie tego czegoœ po angielski :P ich spreche deutsch :P [%sig%]

w TV coœ wspomnieli o nowych huraganach... ale majš obejœć Stany jakoœ tak :). Widziałem dziœ ciała pływajšce po wodzie w tym N. Orleanie. Że też im się nie chce ich sprzštnać !!!! Przecież smród będzie i zarazki !!!!!!!!!!!!!! ::::::::::::::::::::jeszcze Polska nie zginęła, póki my żyjemy :):::::::::::::::::::::: W œrodę w meczu z Polskš nie zagra John"Drewno" Hartson. To dobra wiadomoœć dla reprezentacji Polski. W ostatnim meczu Polska-Walia było 0-0. Byłem na tamtym meczu i jak zwykle goœcie przyjechali tylko przeszkadzać. Oby tym razem było inaczej :))) . :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Aurell - Czy mógłbyœ postawić mi tego tarota na najbliższe miesišce? Czytajšc to co mi napisałbyœ (nieważne jak złe byłoby prognozy) chciałbym poprzez to zaczšć zmieniać swoje życie. Proszę jeden z ostatnich razy. Może to mnie jakoœ ukierunkuje :).

Aurell ma meaila i proszę zgłosić sie do niego piszšc na adres - aurell@poczta.fm Pozdrawiam ! Kolejne Tajfuny ! do Listopada! bez komentarza

::::::::::::::::::::::::::::::::: WRZESIEŃ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Istoty Niebezpieczne , symbolizowane przez wilka przygotowujš Zasadzkę . Istoty podobne psu ukrywajš swš przewrotnoœć . Mšdrzy majš w tym miesišcu zawišzane usta gdyż Œwiat nie jest gotów poznać prawdę . Niestabilnoœć Narodów - chwiejnoœć - ucieczki masowe -- bedzie to chwilowe . To co Piękne odwraca się ukazujšc mowę Gwiazd . Œwiat Astralny wkracza w Œwiat fizyczny . Zważajcie na Sny , gdyż Większoœć ludzkoœci Prorocze miewać będzie pod przykryciem Nocy . Słońce i Księżyc - para kochanków ... oto tam zapis ukryty który zostanie odkryty lecz nie objawiony do końca . Niepewnoœć ogarnie lewš półkule , Strach wniknie w dusze ludzi zajmujšcych owš Częœc tego Œwiata . Woda nie przestanie mówić językiem Nieba i Gwiazd . Pojawia się by zmyć Grzechy i grzeszników gotujšc miejsca na Nowe Życie i Życia . Ludzkoœć pocznie szukać w Wydarzeniach tego czasu znaków Boga . Olbrzymi rozwój Twórczy - powstanš zalšzki Dzieł Wspaniałych w których prawdy sš ukryte . Słowo pisane prawdš większš od wysłowionego . Media kłamiš bardziej od Gazet . Tajemnicze sprawy i Fakty przycišgnš Œwiatłe umysły - proroctwa się Wypelniaja ! Odkryta Zostanie Tajemnica płynšca z Gwiazd . Czas kolejnych zmian następuje kolejno jedno po drugim . Nocny tryb życia pochłania œwiatło Dnia . Duchowoœć naniesie piętno tego który nadejdzie ze Słowem Bożym . Uwagę skieruje się ku Prawdzie Oœwieconych . Zainteresowanie Duchowoœciš Wieksze anizeli 7 lat temu - 2 razy 7 - VII Rydwan - Ludzkoœć się przemieszcza szukajšc Raju ! Wielkie Miasta powoli pustoszejš nad brzegami morz i oceanów . Koło Losu oddaje rok 1999 - wg. słów moich 15 lipca roku 1999 odblokowana została Centuria pieczęci Przepowiedni Nostradamusa "Wielki Król Grozy odsłania Sierp Księżyca , władce wód i władce religi zwanej Islamem" - "Woda staje się Sprzymierzencem sił Ciemnoœci , w drodze Ostatecznej Przemiany zakrytej jeszcze przed Żyjšcymi" Tylko człowiek mocnej wiary oprze się Falom niosšcym Dni Prób na wszystkich płaszczyznach Życia . Œmierć jest Iluzjš , słuchajcie głos zmarłych gdy pukać pocznš w bramy drzwi waszych i okiennic . Opracowanie tej wrózby oparte jest na wejœciu w kontakt z wyższym planem Astralnym . Nie przypisujcie Spełnienienia dopóki nie ujrzš tego wasze oczy i nie usłyszy ucho . Nie rzucam słów na wiatr kiedy słyszę głos Boga w sobie proszšcego by przekazać wam to . Proszę o pomoc kogoœ kto byłby w stanie mnie zbadać w sensie duchowym . Znam niektóre ze swych wcieleń . Zależy mi na infromacji dotyczšcej tego .. czyj głos w trakcie Channelingu Automatycznego przemawia poprzez me myœli - obrazy ktore płynš w mym umysle w trakcie pisania tu mych słów . To co piszę nie jest mym wybrykiem . Jak większoœć zdšżyła sie przekonać uwielbiam być niepoważny . Tym razem zależy mi na Słowach kogoœ kto moze zajrzec w mš duszę szukajšc połšczenia z tym życiem . Wiem tylko tyle , ze nic nie wiem o sobie . Proces poznania i zrozumienia wybiega poza ten czas - czuje ze wiem , nic nie wiedzšc zarazem . To dziwne jest uczucie . Gdy starasz sie odkryć siebie i swe przeznaczenie - i widzisz mgle . Pozdrawiam

Bardzo ciekawie piszesz, może kiedyœ zamiast Nostradamusa będš wydawać "Przepowiednie Aureliana", masz nad nim przewagę 1. nie musisz lękać się inkwizycji 2. nostradamus raczej nie pisywał na forum internetowym 3. nostradamus nie interesował się czy zostanie poprawnie zrozumiany ;-) [%sig%]

I co najważniejsze...Aurelian jest współczesny. Miałem dziwny sen dziœ.. pamiętam, że jechałem z kimœ windš w jakimœ budynku, który miałem zwiedzać, dojechaliœmy do niego autokarem. Winda poruszała się w górę, ale jakoœ tak wolno. Dojechałem niš na 10 piętro chyba, ale nie wysiadłem, tylko ponownie zjechałem na parter. Aha, jadšc windš tak koło 8-9 piętra słyszałem jakieœ rozmowy, chyba to byli moi koledzy czy coœ. Naprawdę dziwny sen. Zresztš motyw windy mam nie po raz pierwszy w swoich snach. Szkoda, ze nie pamietam więcej szczegółów :(

Witam wszystkich Pozdro Strumyk-:) Ja opowiem wam moje odczucia jakie mam do Katolizyzmu i do Samej Bibli. Kedyœ chodziłem do koœcioła co niedziele nie odpowiadało mi to ale chodziłem. Gdy jednak przejżałem na oczy wszytsko zmieniło się maxymalnie w moim życiu. Stwierdziłem że dla mnie chodzenie do koœcioła jest bez sensu,koœciół nie ma dla mnie żadnych wartoœci. Dlatego zrezygnowałem z Komuni œwiętej, spowiedzi i z czynnych mszy œwiętych. Oglšdałem ostatnio wywiad z prostytutkš na TVN Style może też ktoœ z was oglšdał. Wykształcona Kobieta po studiach, ma męza i dziecko jednak przez brak pieniędzy zmuszona do takiego życia. Opowiadała że jej klieni to też księża. Opowiedziała także że dzwoni do niej wysoko postawiony Biskup w Watykanie i uprawia z niš sex przez telefon. Poprostu no coment. No a teraz wróce na właœciwy temat. Tak jak mówię teraz nie uważam się za katolika bo nim nie jestem.Mam swojš wiarę, wierze w Boga ale nie takiego jakim każe nam go postrzegac Koœciół. Mam swoje pojęcie o œwiecie, pewno dlatego że postawiłem też na mój rowój duchowy. Dzieki temu moje życie nabrało nowego sensu. A teraz poruszę sprawę Pisma œwiętego. Wiele tekstów w nim zawartych faktycznie może mieć pochodzenie pozaziemskie. Wiele z was napewno słyszało o tym że w Bibli opisane sš porwania przez obcych i przekazanie przez nich informacji. Tak własnie dowiedzieliœmy się o Apokalipsie. Wiele takich informacji jest zakodowanych w Bibli i nie mówię tu tylko o Kodzie a o samych informacjach jak chociażby powódŸ który zwiastował Zmiane Bigunów Magnetycznych. Resztę dopisał sobie sam Koœciół aby sprawować nad ludzmi władzę. Księża w większoœci nic nie robia aby na tym œwiecie było lepiej a moim zdaniem własnie od tego powinni być. Denerwujš mnie takie rzeczy jak np Papież Bendykt soliradyzuje się z ludzmi z nowego Orleanu. Powiedzćie mi co to zdanie oznacza. Czy nie powinien on ruszyć swoich 4 liter i udać się na miejsc katastrofy i wspierać tych ludzi, pomóc duchowo i finansowo.Powiedcie czy nie mam racji.Watykan dla mnnie to góra wypełniona Złotem i Złem niestety ale taka jest prawda. A ludzie umierajš cierpiš muszš użerać się z biedš. Œwiat dla mnie oszalał i wrzytsko tu jest chore. Kolejny przykład CImoszewicz i Jarucka. Jego uniewinnili a ja œcigajš LUDZIE TO CO SIĘ DZIEJE JEST CHORE. Jedyny ratunek dla nas to otworzyć swoje umysły i przejżec na oczy. Wtedy tzreba zaczšc ratowac to co jeszcze pozostało bo za niedłguo może juz nie byc czasu. Jeżel przeczytacie to co tu napisałem pomyœlcie chwilke nad swoim życiem jak ono wyglšda czy pragniecie takiego czy innego życia. Musimy zaczšc coœ robic człowiek do wspaniała istota która potrafi walczyc o dobro musimy tylko chcieć. Ci którzy myœlš że rok 2012 nadchodzi i zmiany jakie wprowadzi pomogš nam.Czuje i wiem że będzie się działo w przecišgu tych 7 lat jakie jeszcze zostały.Ale sami musimy się zmobilozować i zaczšc coœ działać nie możemy czekac bezczynie na zmiany bo możemy do nich nie dotrwać. Kataklizmy groża nam straszne wiecie dlaczego. Matka natura zwraca nam uwage że Ÿle się dzieje. Chce pokazać że Fauna I flora jest tak samo ważan jak my Ludzie. Musimy ja szanować a wtedy ona szanowac nas też będzie. Przemyœlcie sobie wszytsko i starajcie się wnieœc do swojego życia własnie trochę takich chęci. Pozdrawiam wszystkich

AURELIAN, czy mógłbyœ w wolnej chwili napisać jak wróżyć z Tarota na wydarzenia na œwiecie, bo trochę mi to sprawia trudnoœć. Jak interpretować poszczególne karty jeœli chodzi o to co ma się zdarzyć, nie w prywatnym życiu a na œwiecie. Przydałoby się stworzyć takie kompedium, w którym by były wypisane które karty mogš zapowiedzieć jakie zdarzenia. Np. czy XIV symbolizuje spokój na œwiecie? Co symbolizuje XII? Spokój czy kataklizm? Trudno mi odnieœć praktykę wróżenia komuœ do wróżenia dla wydarzeń na œwiecie, będę wdzięczny za pomoc. Oczywiœcie chodzi też o małe arkana... [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.