Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

No dobra, a teraz na serio - mam UPC, ale telewizji nie oglšdam, duchów też nie wywołuję. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

w jaki sposub sie wywołuje duchy

Nie bawcie sie w to...moi znajomi wywoływali duchy to pod postacišwywołanego ducha przyszedł szatan,który ich opętał...:((oni sie chceieli pobawić:(weszli do starego domu przez okno...okna sie same zamkneły a po 10 min...usłyszeli płacz dziecka dochodzšcy z zewnštrz domu(z podwórka)ja byłam z nimi ale sie modliłam i nic mi sie nie stało...okropnie sie bałam...:((nigdy wiecej czegoœ takiego nie powturzymy...oni nie mogli dojœć do siebie...a ja przez ten cały czas płakałam...chociaż nie wolno sie bać,bo szatan wtedy szybciej w ciebie weijdzie:((Nie próbujcie robić podobnych rzeczy...nie wiem czy ktoœ mi w to uwieży,ale nie chce zeby komuœ przydażyło sie coœ takiego...

Jest wiele sposobów na wywoływanie duchów..Za pomocš tablic,talerzy,ale ja znam jeszcze innš...Nazwałam jš poprostu "klucz" za pomocš "klucza" mozna zadawac pytania,ale...niestety takie,zeby duch mógł odpowiadać Tak lub Nie...jest to troche utrudnione także do tego wywoływania potrzebna jest logika,zeby ułozyc każda odpowiedz i złšczyć w jednš odpowiedz, na nasze pytanie..:)O Szczegóły tego wywoływani prosze pisac do mnie :) NIe gwarantuje,ze zdradze ten sekret :)

witaj wiesz twoja sprawa co chcesz zrobic ja cie tylko ostrzege ze jezeli cie opeta demon to masz pozamiatane to nie jest zabawa czy cos szalonego zrobisz krzywde sobie lub swoim bliskim i nic nie bedziesz wiedzial po opetaniu ty jako osoba niemasz nic dogadania zadzi toba demon zachowywal sie bedziesz jak psychicznie chory i za takiego cie uznadza nie bedziesz spal czy jadl bedziesz mial straszne wizje az wczesniej czy puzniej demon odbierze ci zycie wiem co pisze stykalem sie wiele razy z tym czyms tylko ze ja stalem po dobrej stronie wiem jak wyglada opetany czlowiek twoj wybór ale to nic milego jezeli bedziesz oplowal wszelkie swietosci jezeli chcesz sie tak bawic lepiej zalatw sobie numer ksiedza egzorcysty nie zwyklego plebana a egzorcysty i musi to byc ksiadz nie jakis tam zwykly matol bo pogorszy ksiezy egzorcystow jet tylko kilku zaopatrz tez swoich bliskich w zakazana modlitwe przed opetaniem zeby sie mogli bronic przed toba a raczej tym czyms czym sie staniesz istnieje modlitwa ktora jest zakazana najlepiej zeby byla po łacinie moja rada nie rob tego nie warto sie niszczyc i miec cale zycie zmarnowane to nie jest zabawa uwierz mi wiem co taki czlowiek potrafi widzialem to i wiem dobrze ze pamietac tego nie bedziesz napewno demon cie zniszczy ale co ci bede tlumaczyl twoja wola rada obronic sie mozesz tylko wiara gleboka i swietosciami taki jak chostja swiecona woda krucyfiks czy zwykla modlitwa o wyzwolenie ale modlitwa juz raczej jest dla twoich bliskich to oni beda prosic za ciebie ty bedziesz raczej ich atakowal i dysponowal bedziesz nadludzka sila oraz bedziesz przemawial w jezyku aramenskim lub lacinie

Juz poznalam, jak z czlowieka HAARP moze zrobic demona, ktory jest zdolny do wszystkiego. Nigdy nie wiadomo, kogo i kiedy HAARP wybierze sobie obiekt do takiej zabawy. Czlowiek jest wtedy gotowy zabijac kazdego kogo zobaczy. http://www.nautilus.org.pl/article.php?articlesid=360

Chcialabym wam napisac ze jestescie naprawde nienormalne! Wy nie wiecie co sie za tym wiarze! Jesli chcecie znac szczegoly to napiszcie na e-mail : zulka.cz@wp.pl

Dla osób pragnšcych kontaktować się Energiami z innych Wymiarów podaje zasady nawišzywania kontaktu. Przede wszystkim, dlatego, by osoby majšce nieprzepartš ochotę na taki kontakt, nie popełniały podstawowych błędów, które potem mszczš się na uczestnikach spotkań z duchami. Nie wolno traktować wywoływania duchów jako beztroskiej zabawy dla zabicia czasu. Trzeba do tego zajęcia podejœć z powagš i mieć rzeczywiœcie istotny problem czy sensowne pytanie. Kiedy bowiem zadamy głupie pytanie, zgłoszš się do odpowiedzi niższe istoty astralne, często złoœliwe, które będš się podszywać pod wywoływanego ducha. Takie nieumiejętnie przywołane astrale mogš pozostać na dłużej w miejscu seansu lub przyczepić się do którejœ z osób. Nie jest to ani przyjemne, ani pożyteczne. W mieszkaniu astrale zaczynajš urzšdzać rozmaite harce - słychać hałasy, unoszš się niemiłe zapachy - gdyż "niższe duszki" lubiš się bawić i psocić. Wiele osób uczestniczšcych w takich seansach miało potem problemy ze snem i utrzymaniem równowagi psychicznej. Dlatego w dniu, w którym zdecydujesz się wzišć udział w seansie spirytystycznym, poœwięć trochę czasu na kontemplację, medytację i modlitwę za dusze zmarłych bliskich i znajomych. Zapal œwiecę specjalnie dedykowanš ich pamięci. Poproœ swego Anioła Stróża o opiekę. W żadnym wypadku nie pij przed seansem ani podczas niego żadnego alkoholu, nawet na pozór niewinnego piwa. Nie można też przystępować do wzywania duchów po ciężkim intelektualnie bšdŸ fizycznie wysiłku ani w stanach silnego wzburzenia emocjonalnego. Pod żadnym pozorem nie powinny też w nim uczestniczyć osoby chore, a tym bardziej zażywajšce leki uspokajajšce czy przeciwbólowe. Wszyscy uczestnicy seansu powinni być poważni i skupieni. Przed seansem trzeba przygotować kilka niezbędnych rekwizytów. Jednš z najważniejszych przedmiotów jest specjalna tabliczka "oui-ja" lub narysowana plansza (jak na rysunku). Na œrodku planszy rysuje się znak krzyża, a dookoła niego, na pierwszym okręgu, cyfry od 0 do 9 z wyraŸnymi odstępami. W drugim okręgu wypisuje się wszystkie litery alfabetu - pamiętaj o odstępach. Po prawej stronie planszy należy umieœcić wyraŸny napis "TAK", po lewej - "NIE". Na górze - "BYĆ MOŻE”, na dole - "NIE MOGĘ ODPOWIADAĆ". Na talerzyku lub okršgłym i płaskim kawałku wypolerowanego drewna należy wyryć lub namalować strzałkę. Stolik, przy którym będzie się odbywał seans spirytystyczny, powinien być okršgły i najlepiej bez metalowych połšczeń.Obok stolika powinna się pali㠜wieca. Można również położyć przecięty na krzyż zšbek czosnku (zapobiega przybyciu tzw. larw astralnych i innych niepożšdanych istot). Jak odbyć prawdziwy i bezpieczny seans spirytystyczny? Po krótkiej modlitwie wszystkich uczestników seansu przewodnik prosi ducha, aby przybył i odpowiedział na pytania. Może to być duch zmarłego krewnego lub duch jakiejœ znanej postaci historycznej. Można też zwrócić się do ducha, który zajmuje się w Zaœwiatach problemami, jakie nurtujš uczestników seansu. Należy pamiętaćć, by siedzšc przy stole, mocno oprzeć obie stopy na podłodze, rozluŸnić mięsnie i delikatnie oprzeć palce na brzegu talerzyka. Jeœli w seansie bierze udział więcej osób, wystarczy położyć na talerzyku czy deseczce tylko palce wskazujšce. Kiedy przewodnik poprosi ducha o przybycie, należy się skupić i nie wykonywać żadnych ruchów. Gdy talerzyk drgnie i zacznie się poruszać, przewodnik może zaczšć zadawać wczeœniej przygotowane pytania. Sekretarz powinien bacznie obserwować ruchy talerzyka i zapisywać litery, przy których strzałka zatrzyma się na dłużej. Po zakończeniu seansu wszyscy wspólnie odczytajš ułożone z nich wyrazy i zdania. Przypominam, że nawet Istoty z Wyższych Wymiarów nie muszš wszystkiego wiedzieć. Tam również istniejš różne poziomy œwiadomoœci. Nie dziw się, zatem, jeżeli uzyskane odpowiedzi będš skšpe lub dziwaczne. Czasem duchy operujš symbolami. Kiedy talerzyk po kilku odpowiedziach ani drgnie, to znak, że seans się zakończył. Należy wówczas podziękować duchowi lub duchom za przybycie. Odmówić modlitwę. Zapalić kadzidełko lub ziele bylicy i wyobrazić sobie, że duchy wracajš w Zaœwiaty. Pokój trzeba starannie wywietrzyć i koniecznie uczynić w powietrzu pożegnalny znak krzyża. Każdy z uczestników takiego seansu powinien potem wykapać się w soli i wzišć ciepły, a następnie chłodny prysznic. Wówczas, nawet, jeżeli jakieœ duszki z astralu przykleiły się do niego, odejdš i nie będš go niepokoić. Przypominam, jeżeli macie potrzebę rozmowy z Zaœwiatami, czyńcie to zawsze w atmosferze spokoju i powagi, dbajšc o BHP seansów spirytystycznych! spokoju i powagi, dbajšc o BHP seansów spirytystycznych! obie stopy na podłodze, rozluŸnić mięsnie i delikatnie oprzeć palce na brzegu talerzyka. Jeœli w seansie bierze udział więcej osób, wystarczy położyć na talerzyku czy deseczce tylko palce wskazujšce. Kiedy przewodnik poprosi ducha o przybycie, należy się skupić i nie wykonywać żadnych ruchów. Gdy talerzyk drgnie i zacznie się poruszać, przewodnik może zaczšć zadawać wczeœniej przygotowane pytania. Sekretarz powinien bacznie obserwować ruchy talerzyka i zapisywać litery, przy których strzałka zatrzyma się na dłużej. Po zakończeniu seansu wszyscy wspólnie odczytajš ułożone z nich wyrazy i zdania. Przypominam, że nawet Istoty z Wyższych Wymiarów nie muszš wszystkiego wiedzieć. Tam również istniejš różne poziomy œwiadomoœci. Nie dziw się, zatem, jeżeli uzyskane odpowiedzi będš skšpe lub dziwaczne. Czasem duchy operujš symbolami. Kiedy talerzyk po kilku odpowiedziach ani drgnie, to znak, że seans się zakończył. Należy wówczas podziękować duchowi lub duchom za przybycie. Odmówić modlitwę. Zapalić kadzidełko lub ziele bylicy i wyobrazić sobie, że duchy wracajš w Zaœwiaty. Pokój trzeba starannie wywietrzyć i koniecznie uczynić w powietrzu pożegnalny znak krzyża. Każdy z uczestników takiego seansu powinien potem wykapać się w soli i wzišć ciepły, a następnie chłodny prysznic. Wówczas, nawet, jeżeli jakieœ duszki z astralu przykleiły się do niego, odejdš i nie będš go niepokoić. Przypominam, jeżeli macie potrzebę rozmowy z Zaœwiatami, czyńcie to zawsze w atmosferze spokoju i powagi, dbajšc o BHP seansów spirytystycznych

Nie bawcie się w to! Ja wywołałem ducha na pytanie "Czy naszym przeznaczeniem jest œmierć". I z tego powodu musiałem się wyprowadzić...

a ja chce wywolac ducha pasibrzucha

a ja widze, ze osoby piszace te listy, to kwiat polskiego debilstwa, ludzie idzcie do szkoly i nie piszcie takich bzdur, wymioty sobie wywolajcie, ps. ja tez mam upc, super!

Jeœli jest ktoœ zainteresowany znam œwietnš stronę, opisujšcš seans http://manowarforever.webpark.pl/magia/ramka.htm zapraszam

ty kurwo pierdolona nie spamuj!!

W sumie to ja mam zamiar z kumpelš wywołać duchy, ale na cmentarzu. pewnie jets taka możliwoœć jak œmierć bo coœ wyczytałam tu w powyższychopiniach, ale ja sie œmierci nie boje.. Po za tym jestem osobš skłonnš do samobójstwa.. Gdyby nie znajomi juz by mnei tu nie było.. Ale do rzeczy.. Przy wywoływaniu duchów bałabym sie ze duch vbędzie mnie przesladować.. I zacznie straszyć nei tylko mnie lecz i mojš rodzinę..

Uwazajcie szczegolnie na duchy zwane poltergeistami. Naleza one do grupy najbardziej niesfornych istot astralnych, a zeby je wypedzic nie pomoze egzorcysta.

....boze kopsnij im rozumu.....:)....was tzeba eksterminowac,macie najebane w deklach .Kto was zrobil ? to was pomszcze..!! :).

Nie rozumiem tu czegos. Czy ja zyje w sredniowieczu. Wybierzcie sie na lysa gore. Cos mi sie o uszy odbilo, ze w nbajblizszym czasie maja sie tam odbyc jakies czarodziejskie harce. Moze zdobedziecie jakies czolowe miejsca. [%sig%]

Raczej poprostu stracicie cnote .

O jakiej cnocie ty mowisz dobry czlowieku. [%sig%]

Szanowne panie juz powrocily z modlow na Lysej Gorze. I jak bylo? [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.