| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
yohanna22
3 dni temu o 23:16
Nigdy niema tego złego co by na dobre nie wyszło, trzeba to tylko umieć zrozumieć.
Pozdrawiam
Igor
ps. nowe miejsca = nowe możliwości to nie tylko trudności ;-)
|
|
|
|||
|
I jeszcze nasza sprzataczka przyszla z jajkami dla dzieci oh jak milo :)
Sa jeszcze dobrzy ludzie na tym swiecie:)
|
|
|
Drogi Igorze
Bardzo dziękuję za radę;)
A co z ta szkola?
Pozdrawiam...
|
|
|
227ania
Wczoraj o 14:40
No a jak tyto sama widzisz?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Z jednej strony godzina dluzej świetlic niż w pozostałych ale pomimo tego boje sue ze nie będę wyrabiala sie w pracy nie wiem czy szefostwo zgodzi sie na takie pozwoli mi na takie godz i boje sue ze dzieci nie będą chciały tam chodzić.
Pozdrawiam.
Najwyżej mnie zwolnią...
|
|
|
Igorze, nie wiedzie mi sie wcale ostatnio. Co mam zrobic zeby w koncu wydarzylo sie cos co mnie podniesie?
Ps. Dzisiaj poratowalam chlopaka zbierajacego na autobus.
|
|
|
hej
wesołych świąt wszystkim zycze najcieplej dla braiszka Igora Yohany Ani i Wendola ..
:)
Igor zajrzał byś mi tak światecznie w karty
moze cos fajnego mnie czeka,,,,,bo ostatnio to naprawde wrednowata aie zrobilam ,,,a boli najbardziej ze dla najblizszych.....ps,,,,wracajac do naszej rozmowy,,,,mysle ze prysznic nie dziala ,,,to moze jednak usunac,,,
buuuzkiiiiii
|
|
monetka73 |
|
yohanna22
Wczoraj o 10:57
Niebawem odkryjesz swoje przeznaczenie ;-)
Pozdrawiam
Igor
ps. Wszystkim Życzę Wszystkiego Najlepszego z Okazji Świąt ;)
|
|
|
monetka73
2 dni temu o 00:39
Nie przejmuj się, widocznie trochę się im należało.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|
|
|
angelika2211
2 dni temu o 22:14
Pomijając rozbrajającą odpowiedź 79277 - mam do ciebie pytanie czego ty sama oczekujesz od życia?
Zastanawiałaś się w ogóle nad tym?
Pozdrawiam
Igor
ps. czy ty wiesz czego chcesz?
|
|
|
Igorze, oczywiscie ze sie zastanawiam i dobrze wiem czego chce. Problem w tym ze nic nie wychodzi stad moje pytanie do ciebie.
|
|||||
|
|||
|
Wlasnie dlatego pytalam jak to u mnie wyglada, bo moze ja nie widze czegos co widzialbys Ty i to by w koncu popchnelo mnie na ten wlasciwy tor. Gotowosc na zmiane oceniam na 8.
|
|||
|
angelika2211
3 godziny temu
8/10 to niestety za mało, gdyż wystarczy tylko popełnić jeden błąd - jak już wiesz by wszystko nabrało innego znaczenia ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. problem w braku gotowości, napisz do mnie - wyślę ci materiał do przerobienia, inaczej wróżba na nic się nam tutaj nada ...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |