Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 3 dni temu o 23:16 Nigdy niema tego złego co by na dobre nie wyszło, trzeba to tylko umieć zrozumieć. Pozdrawiam Igor ps. nowe miejsca = nowe możliwości to nie tylko trudności ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
nowe miejsca = nowe możliwości to nie tylko trudności ;-)
dzisiaj mi zadzwonili ze mam pracowac i mi auto stanelo na srodku drogi, ale znalazl sie dobry czleowiek ktory je naprawil w 5 minut! bylam w szoku wyskoczyl z auta nawet drzwi zostawil otwarte i naprawil moje co za dzien !

I jeszcze nasza sprzataczka przyszla z jajkami dla dzieci oh jak milo :) Sa jeszcze dobrzy ludzie na tym swiecie:)

Drogi Igorze Bardzo dziękuję za radę;) A co z ta szkola? Pozdrawiam...

227ania Wczoraj o 14:40 No a jak tyto sama widzisz? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Z jednej strony godzina dluzej świetlic niż w pozostałych ale pomimo tego boje sue ze nie będę wyrabiala sie w pracy nie wiem czy szefostwo zgodzi sie na takie pozwoli mi na takie godz i boje sue ze dzieci nie będą chciały tam chodzić. Pozdrawiam. Najwyżej mnie zwolnią...

Igorze, nie wiedzie mi sie wcale ostatnio. Co mam zrobic zeby w koncu wydarzylo sie cos co mnie podniesie? Ps. Dzisiaj poratowalam chlopaka zbierajacego na autobus.

hej wesołych świąt wszystkim zycze najcieplej dla braiszka Igora Yohany Ani i Wendola .. :) Igor zajrzał byś mi tak światecznie w karty moze cos fajnego mnie czeka,,,,,bo ostatnio to naprawde wrednowata aie zrobilam ,,,a boli najbardziej ze dla najblizszych.....ps,,,,wracajac do naszej rozmowy,,,,mysle ze prysznic nie dziala ,,,to moze jednak usunac,,, buuuzkiiiiii

monetka73

Dziękuję za odpowiedź ,zdrowych wesołych świąt

ZYCZE WSZYSTKIM ZDROWYCH I POGODNYCH SWIAT WIELKANOCNYCH

Igor chyba znalazlam co bym chciala robic:)

yohanna22 Wczoraj o 10:57 Niebawem odkryjesz swoje przeznaczenie ;-) Pozdrawiam Igor ps. Wszystkim Życzę Wszystkiego Najlepszego z Okazji Świąt ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73 2 dni temu o 00:39 Nie przejmuj się, widocznie trochę się im należało. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, a co u mnie? Jak moja najblizsza przyszlosc?

angelika2211:
a co u mnie? Jak moja najblizsza przyszlosc?
http://www.chamsko.pl/demot/100_100_1955661366_chuj_wie_przez_lilliputz.jpg ...było już i sorki angela, ale to chyba najtrafniejsza odp :)
monetka73:
buziol :*

angelika2211 2 dni temu o 22:14 Pomijając rozbrajającą odpowiedź 79277 - mam do ciebie pytanie czego ty sama oczekujesz od życia? Zastanawiałaś się w ogóle nad tym? Pozdrawiam Igor ps. czy ty wiesz czego chcesz?

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, oczywiscie ze sie zastanawiam i dobrze wiem czego chce. Problem w tym ze nic nie wychodzi stad moje pytanie do ciebie.
Igor:
Igor:
angelika2211 2 dni temu o 22:14 Pomijając rozbrajającą odpowiedź 79277 - mam do ciebie pytanie czego ty sama oczekujesz od życia? Zastanawiałaś się w ogóle nad tym? Pozdrawiam Igor ps. czy ty wiesz czego chcesz?

angelika2211:
Problem w tym ze nic nie wychodzi stad moje pytanie do ciebie.
Nie wychodzi, bo widocznie droga którą idziesz jest nie ta co powinnaś ;) Pozdrawiam Igor ps.a na zmianę drogi gotowość w tobie już jest? jak oceniasz od 0 - 10

Niech Moc Będzie z Tobą

Wlasnie dlatego pytalam jak to u mnie wyglada, bo moze ja nie widze czegos co widzialbys Ty i to by w koncu popchnelo mnie na ten wlasciwy tor. Gotowosc na zmiane oceniam na 8.
Igor:
angelika2211: Problem w tym ze nic nie wychodzi stad moje pytanie do ciebie. Nie wychodzi, bo widocznie droga którą idziesz jest nie ta co powinnaś ;) Pozdrawiam Igor ps.a na zmianę drogi gotowość w tobie już jest? jak oceniasz od 0 - 10

angelika2211 3 godziny temu 8/10 to niestety za mało, gdyż wystarczy tylko popełnić jeden błąd - jak już wiesz by wszystko nabrało innego znaczenia ;) Pozdrawiam Igor ps. problem w braku gotowości, napisz do mnie - wyślę ci materiał do przerobienia, inaczej wróżba na nic się nam tutaj nada ...

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.