| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Polecielismy do dupy chlpaki jestesmy zalamani Francuzi znowu strajkuja wakacje planowane od wrzesnia :(((
|
|
|
yohanna22
5 godzin temu
Zawsze można zwiedzać zamki w Szkocji ;-)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
to jeszcze nie teraz za male sa, one to pobiegac pobodowac zamki z piasku, pobawic sie z innymi dzieci, pograc w gry itp. Miasta i zamki odpadaja pozatym Szkocja pogoda do niczego.
To nie planuje sie wczasow pod siebie tylko pod dzieci niestety na siebie przyjdzie czas pozniej, teraz trzeba im czas umilac.
Kurcze juz myslalam ze legne na lezaku jutro wskocze do basenu naucze je snorkeling a tu niespodzianka.
|
|
|
No niestety, niekiedy życie zmienia nasze plany.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
W tej Szkocji to cicho i pusto :)
Przypomnialo mi sie jak zawsze do Wali jezdzilismy kiedys maz sie pyta wybierz gdzie to ja wybralam tam gdzie nic nie bylo na mapie, a ze wzielismy cottage to nie bylo nic w kolo tylko farmy, owce, krowy, konie i nic wiecej do sklepu pare mil zeby dojechac w nocy ciemno tylko morze bylo z okna widac. No, ale przyznac trzeba ze klimaty fajne i jak masz kominek w takim starym domku to atmosfera fajna. W dodatku 6 godzin autem po kretych drozkach. Szkocja to jeszcze gorzej tam juz tylko wieje.
|
|
|
Witam
Datek biedny otrzymał i podziękował .
Mam bardzo ważne pytanie do Twoich kart . Jestem w rozpaczliwej sytuacji .Moja mama zachorowała ,czy będą ją operować i wyzdrowieje ?
Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
Drogi Igorze
Co do świątecznych wróżb to ja też poproszę ;)
1. Zmieniłam szkole córkom tzn dopiero zlozylam wniosek. Czy to dobra decyzja czy nie będę zawiedziona czy pozwoli mi to pogodzić ibowiazki dzieci i pracę?
2. Jeżdżę na zabiegi z córką i tam pewien pan gapi sie na mnie ale to nie jest jakies zwykle patrzenie patrzy mi głęboko prosto w oczy bardzo długo nawet gdy wie ze widzę. Czasem jest to taka walka wzrokowa. Czy znienawidzil mnie za to ze wchodzę do nich na zajęcia tzn czuje sie tak ze naruszylam jego terytorium czy coś bo jego twarz nie wyraża żadnych emocji a niekiedy mnie unika. To troche irytujące.
Pozdrawiam...
|
|
|
|||
|
|||
|
|||||
|
Fena4
2 dni temu o 19:32
Tarot kartami VI Monet i Król Monet mówi, że niepotrzebnie się boisz, ten lęk jest zresztą u ciebie przeszkodą w bardzo wielu rzeczach.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
2 dni temu o 19:38
Jeśli chcesz go pokonać zacznij patrzeć mu nie w oczy ale punkt 2 centymetry wyżej ponad oczami.
Pozdrawiam
Igor
ps. skup się i wyślij mu zwizualizowany obraz swojej osoby o takich parametrach z jakimi nie chciał by się spotykać - jeśli chcesz by się odczepił.
|
|
|
Polina
Wczoraj o 21:10
Wynika to z faktu iż zazwyczaj nie jesteśmy pewni czy o to nam chodzi.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Byłem chwilę nieobecny więc trochę się czas na odpowiedzi musiał wydłużyć.
Pozdrawiam
Igor
ps. poza tym pełnia była itd.. nie było źle ;-)
|
|
|
Fena4
2 dni temu o 19:32
Za datek dla biednego oczywiście bardzo dziękuję ;-)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
79277
Wczoraj o 13:34
Problemem nie jest odpowiedź ale gotowość na jej odbiór.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |