| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Dobra, koniec. Muszę doszlifować jeszcze jeden wzór cv dla jeszcze jednego "klienta", a ja się tu kiciami zajmuję :)
Pozdrówka :)
|
|
|
|||||
|
Fajne zdjecie, ale a tak przesadnie na rozowo to sie nie widze choc na jakies party to czem nie :)
|
|
|
Kolor wlosow mam taki jak 3 od prawej i tez takie proste. No jak mialam 18 lat to bylam w sumie niezla laska moje zdjecie wisialo u fotografa, teraz to juz stare czasy :)
|
|
|
|
|
|
Oo Są obydwa... Więc proszę admina o usunięcie jednego, bo edycji ni-ma :P
PA
|
|
|
227ania
6 godzin temu
Tarot kartami Rycerz Mieczy i Rydwan VII mówi, że czeka cię pomoc losu w trudnej sytuacji, podświadomie dokonasz odpowiednich decyzji.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
79277
5 godzin temu
Zajmujesz się tym czym każdy normalny facet, nic tutaj dziwnego niema ;) Tarot niema nic przeciw ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
yohanna22
4 godziny temu
Teraz wisi gdzie indziej ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
79277
6 godzin temu
Ta książka jest potrzebna do przerobienia aby przyspieszyć u ciebie proces usamodzielnienia się zawodowego ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Czuje ze powinnam wybaczyć zwłaszcza że naprawde zaczął sie starać. Nie wiem czy to sluszna decyzja. Lucze się z tym że to może być kolejny mój błąd. Ale tak właśnie czuje. Nie wiem dlaczego ale czuje że on też mnie potrzebuje. Mam nadzieję że to będzie dobra decyzja. Mam też nadzieję że przyniesie mi to szczęście a mie kolejne rozczarowania. Czas pokaże.
Pozdrawiam....
|
|
|
|||
|
|||||||
|
nie lubie pieskow chihuahua kotkow tez nie lubie, ale juz pieska bym zniosla. Ostatnio mi sie kroliki podobaja wszytko przez moja corke. Wczoraj pojechalysmy do sklepu zeologicznego bo chcialam im kupic zlota rybke moze dwie, ale jak mi pan wytlumaczyl ze rybka moze przejsc traume jak ja wloze do wody z kranu i co musze zrobic zeby wode oczyscic i ile przy tym roboty i kosztow. Poddalam sie nie bedzie rybki. ja myslalam ze kupie cos w ksztalcie kuli wloze rybke i bedzie, a to nie takie proste. Kroliki mieli fajne jeden miala opadniete uszy wygladal slodko:) ale rabbit pie tez lubie jesc jak nie ma srutow w nim;)
|
|
|
|||
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |