Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22:
która jest najpodobniejsza do Ciebie? http://i.wp.pl/a/f/jpeg/26910/blondynki_litwa_550_01.jpeg :)

Dobra, koniec. Muszę doszlifować jeszcze jeden wzór cv dla jeszcze jednego "klienta", a ja się tu kiciami zajmuję :) Pozdrówka :)

79277:
Flirtujesz ze mną, czy się podlizujesz? :D
No wlasnie nie wiem?:))) Barbie to nie jestem bez przesady, ale lubie rozowy :)
79277:
Mam nadzieję, że Ty tak nie traktujesz ludzi :)
Nie traktuje, a jak potraktuje bo mi cos ktos zrobil to zregoly potem mysle ze zla dla kogos bylam i nie powinnam :)

Fajne zdjecie, ale a tak przesadnie na rozowo to sie nie widze choc na jakies party to czem nie :)

Kolor wlosow mam taki jak 3 od prawej i tez takie proste. No jak mialam 18 lat to bylam w sumie niezla laska moje zdjecie wisialo u fotografa, teraz to juz stare czasy :)

Hmm... Jak pisałem tamtego posta to wkleiłem zdjęcie żeby wszyscy widzieli i to zdjęcie było- widziałem. Czemu teraz nie ma? Nawet linku nie da się skopiować z tego mojego wpisu... http://i.wp.pl/a/f/jpeg/26910/blondynki_litwa_550_01.jpeg Wstawiłem drugi raz- zobaczymy czy teraz też się popsuje... Pzdr Yoha :)

Oo Są obydwa... Więc proszę admina o usunięcie jednego, bo edycji ni-ma :P PA

Pierwsza od prawej najbardziej w moim guście :) Mniam

227ania 6 godzin temu Tarot kartami Rycerz Mieczy i Rydwan VII mówi, że czeka cię pomoc losu w trudnej sytuacji, podświadomie dokonasz odpowiednich decyzji. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

79277 5 godzin temu Zajmujesz się tym czym każdy normalny facet, nic tutaj dziwnego niema ;) Tarot niema nic przeciw ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 4 godziny temu Teraz wisi gdzie indziej ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

79277 6 godzin temu Ta książka jest potrzebna do przerobienia aby przyspieszyć u ciebie proces usamodzielnienia się zawodowego ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Bardzo dziękuję za odpowiedź. Czuje ze powinnam wybaczyć zwłaszcza że naprawde zaczął sie starać. Nie wiem czy to sluszna decyzja. Lucze się z tym że to może być kolejny mój błąd. Ale tak właśnie czuje. Nie wiem dlaczego ale czuje że on też mnie potrzebuje. Mam nadzieję że to będzie dobra decyzja. Mam też nadzieję że przyniesie mi to szczęście a mie kolejne rozczarowania. Czas pokaże. Pozdrawiam....

79277:
angelika2211:Jest cos co moge zrobic, zeby to jakos uratowac? Po co? Po co pchasz się na siłę do faceta który się Tobą nie interesuje. Taki super jest? Posłuchaj kochana- ŻADEN FACET NIE JEST NA TYLE SUPER, ŻEBY TAK ZA NIM SIĘ UGANIAŁA JAKAKOLWIEK NORMALNA KOBIETA. Wiem o tym, bo jestem facetem. Faceci są prości jak schemat cepa. Rzadko kiedy znajdzie się osobnik który oprócz brania daje coś od siebie. No chyba że pierda. Andżela- tego kwiatu jest pół światu więc.. rozejrzyj się dookoła i odkryj ile rumaków wokół Ciebie zamiast pędzić za jakimś osłem... :) To jest jak z paleniem, piciem, ćpaniem... Uzależniasz się od czegoś, co Ci tak naprawdę szkodzi. Od faceta... Więc skoro Cię zostawił, to go nie goń, tylko "rzuć tego kiepa" i przerzuć się na jakiegoś wartościowszego, smaczniejszego osobnika (taki odpowiednik e-papierosa). Będziesz miała nadal swoją używkę, tylko zdrowszą. Cześć. Szczęścia życzę
Doceniam to co napisales, masz od groma racji. Kazdy normalny stwierdzilby tak samo, ja tez to wiem, ale wlasnie jest to "ale", ktore ma sens dla tej jednej, porzuconej osoby. Nie jest latwo ot tak, szybko zapomniec i zaczac rozgladac sie za kims innym. Dla mnie dane slowo cos znaczy, nie umiem bawic sie ludzmi, jak sie angazuje to na powaznie, bez zabawy w podchody. Wy faceci pod tym wzgledem jestescie mega genialni, u was jest wszystko proste, potraficie pozbierac sie w kilka chwil. My kobiety rozkminiamy w prawo, lewo, w tyl i przod, ze bylo tak a to tak a tamto jeszcze inaczej. Chcialabym umiec w tej kwesti myslec jak facet, byloby mi duzo prosciej. Znam wartosciowsze osobniki, ale nie czuje do nich tej chemii, a tego juz sie nie oszuka.

angelika2211:
Wy faceci pod tym wzgledem jestescie mega genialni, u was jest wszystko proste, potraficie pozbierac sie w kilka chwil
angelika2211:
potraficie pozbierac sie w kilka chwil
"Dawno temu miałem dziewczynę... Wtedy dałbym sobie za nią rękę obciąć i wiesz co? Bym teraz qwa nie miał ręki!" - to z "Chłopaki nie płaczą", ale trafia w sedno tego co ja przeżyłem. Moje- jak to nazwałaś- pozbieranie się w kilka chwil trwało ponad 4 lata. Teraz jestem żonaty. Z inną. Z lepszą. Po latach wiem jak dużo bym stracił i jak bardzo bym wdepnął w gó_no, gdyby tamta mnie jednak przyjęła... Wtedy dla mnie świat się kończył, nic nie miało sensu. Teraz nie mogę zrozumieć jak ja mogłem tak głupio myśleć i tkwić tyle czasu w takim szambie... Przemyśl to sobie i wrzucaj ludzi do szufladek, bo ludzie są różni bez względu na płeć, wiek czy doświadczenie. Jak będziesz twierdziła, że facetom jest łatwiej bo- i tu jakaś bzdura typu:
angelika2211:
potraficie pozbierac sie w kilka chwil
to zacznę Cię nazywać głupią babą, bo tak nazwałby Cię taki właśnie "prawdziwy facet" Wy to macie fajnie! Macie cycki i możecie się po nich macać kiedy tylko zechcecie... :) Ja też umiem pieprzyć głupoty :) Pozdrawiam. Weź się w garść dziewczyno i nie uzależniaj się od samca.

79277:
i wrzucaj ludzi do szufladek
* ... i NIE wrzucaj...

nie lubie pieskow chihuahua kotkow tez nie lubie, ale juz pieska bym zniosla. Ostatnio mi sie kroliki podobaja wszytko przez moja corke. Wczoraj pojechalysmy do sklepu zeologicznego bo chcialam im kupic zlota rybke moze dwie, ale jak mi pan wytlumaczyl ze rybka moze przejsc traume jak ja wloze do wody z kranu i co musze zrobic zeby wode oczyscic i ile przy tym roboty i kosztow. Poddalam sie nie bedzie rybki. ja myslalam ze kupie cos w ksztalcie kuli wloze rybke i bedzie, a to nie takie proste. Kroliki mieli fajne jeden miala opadniete uszy wygladal slodko:) ale rabbit pie tez lubie jesc jak nie ma srutow w nim;)

sie rozowo zrobilo tutaj :)

79277:
"Dawno temu miałem dziewczynę... Wtedy dałbym sobie za nią rękę obciąć i wiesz co? Bym teraz qwa nie miał ręki!"
Chyba kazdy z nas teraz tak o bylych mysli :)

79277:
Przemyśl to sobie i wrzucaj ludzi do szufladek, bo ludzie są różni bez względu na płeć, wiek czy doświadczenie. Jak będziesz twierdziła, że facetom jest łatwiej bo- i tu jakaś bzdura typu: angelika2211:potraficie pozbierac sie w kilka chwil to zacznę Cię nazywać głupią babą, bo tak nazwałby Cię taki właśnie "prawdziwy facet"
Zle sie zrozumielismy. Nie wrzucam do szufladek, dla mnie kazdy czlowiek to inna jednostka. Piszac ze jestescie genialni na mysli mialam to, ze potraficie dojsc sami ze soba do ladu szybciej niz kobieta, nie placzecie, nie rozkminiacie sytuacji, nie wspominacie, nie fantazjujecie co by bylo gdyby, nie ludzicie sie itp... i tak w kolko. Jest wam zle ale idziecie dalej, z zalem i byc moze cierpieniem ale kuzwa DO PRZODU. Babki zazwyczaj zatrzymuja sie w miejscu, jedne na krocej inne na dosyc dlugo i nie potrafia ruszyc. Na tym polega wasz geniusz i wiem to z obserwacji wielu facetow. Tego wam zazdroszcze. Tej roznicy facet-kobieta. Jedynym powodem, dla ktorego mozesz nazwac mnie glupia baba moze byc to ze glupio postapilam akurat z tym facetem. I dumna z tego nie jestem. Poza tym przypadkiem z tego co wiem istnieje inna opinia na moj temat. Mimo wszystko nadal doceniam Twoja szczera opinie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.