| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Hej Igor
Mam taki pomysl bo w tym roku na urodziny wypada mi pelnia. Zrobilabym sobie z tej okazji jakies zaklecie moze cos na poprawe zdrowia, na zrzucenie wagi :))))
Masz tam jakies ?
PApa
|
|
|
Witam Cię Igor,
Właśnie dostaliśmy wszyscy w pracy wymówienia:(
Szef zamyka biuro, ale mówi jednak, że jak coś się do końca miesiąca wyklaruje, to te wypowiedzenia podrze i może tylko przeniesiemy się do mniejszego biura. Czy to prawda? Czy przetrwamy jeszcze chociaż kilka miesięcy? Czy to naprawdę już mój koniec w tej firmie????????
Biednemu już zaraz lecę z pomocą.
pozdrawiam
|
|
|
no i co ze mna bedzie tak okropnie mi jest dzis juz dno kompletne :(
chce plakac caly dzien :(
|
|
|
yohanna22
Wczoraj o 22:56
Zacznij korzystać w końcu z okazji jakie się niebawem przed tobą pojawią ;-)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
anet
2 dni temu o 15:24
To jest oczywiście jedna sprawa a druga jest taka:
- jak zamierzasz przygotować się do następnych zmian jakie są przed tobą?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
|||
|
WOW Igor! O jakich zmianach mówisz? Nie mam pojęcia jak mam się przygotować! Co to znaczy?Czyżbym jednak zmieniała te prace? Gdzie? Co? Jak?
|
|
|
Witam,
mam problem miłosny. Byłam niedługi czas z mężczyzną, była obustronna chęć bycia razem i poważne deklaracje - głównie z jego strony. Wiedziałam, że wiążąc się z nim na poważnie w przyszłości poświęcę całe moje dotychczasowe życie i że czekają mnie ogromne zmiany, włącznie z daleką przeprowdzką, ale mimo wszystko chciałam to zrobić i mu o tym powiedziałam. Pewnego dnia, bez żadnej przyczyny on nagle zmienił zdanie i sposób traktowania mnie. Od tamtej pory mnie okłamywał i unikał, teraz wręcz całkiem się odemnie odciął. Jestem w ciężkiej sytuacji, w związku z tym proszę o odpowiedź na pytania:
1. czy będziemy razem? jeśli tak, to czy można określić kiedy to nastąpi?
2. czy mogę coś zrobić, żeby do mnie wrócił?
3. czy się odezwie czy to ja powinnam to zrobić?
4. czy o mnie myśli?
5. czy ma inną?
6. dlaczego zaczął mnie inaczej traktować?
7. czy zrobiłam coś co spowodowało, że nagle się zmienił? czy spowodowało to coś/ktoś inny?
8. czy to co było między nami traktował na poważnie?
9. czy był ze mną szczery?
Jeśli karty mówią więcej niż to o co pytam proszę o tym napisać. Dziękuję i z nadzieją czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam
|
|
|
79277
2 dni temu o 22:41
Osoby są z innego kręgu kulturowego zatem różnice są są rzeczą naturalną, nawet było by dziwnym gdyby ich nie było ;-)
Zatem aby pokonać tę ostatnią słabość zrobimy tak, zainwestujesz parę złotych, gdzieś tyle, i zakupisz tę pozycję - POZYCJA - potem ją razem przedyskutujemy.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
anet
2 dni temu o 23:44
No to znaczy to, że w życiu wszystko się zmienia coraz szybciej i dostając nową pracę już w niej trzeba się przygotować do następnej ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. teraz masz problem gdyż o tym wcześniej zapomniałaś ;)
|
|
|
angelika2211
Wczoraj o 19:42
Doszedł do wniosku, że stałe związki małżeństwa i dzieci to nie jest chyba jego obecny target ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. szukał łatwych doznań i tyle...
|
|
|
yohanna22
2 dni temu o 09:50
Zobaczymy czy skorzystasz?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
A co ze mną?to nie jest odpowiedni czas czy nie będzie odpowiedzi?
Pozdrawiam
|
|
|
|||||
|
79 wysle Ci ja za darmo tylko adress mi muisz podac. Juz ja przeczytalam i sie kurzy.
Moj brat tak ciagnal od 2 lat u prywaciarza tez bez umowy. 3 miesiace temu znalazl nowa prace i mu podpisal umowe wiec to tylko zalezy od pracodawcy.
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |