Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Hej Igor Mam taki pomysl bo w tym roku na urodziny wypada mi pelnia. Zrobilabym sobie z tej okazji jakies zaklecie moze cos na poprawe zdrowia, na zrzucenie wagi :)))) Masz tam jakies ? PApa

Witam Cię Igor, Właśnie dostaliśmy wszyscy w pracy wymówienia:( Szef zamyka biuro, ale mówi jednak, że jak coś się do końca miesiąca wyklaruje, to te wypowiedzenia podrze i może tylko przeniesiemy się do mniejszego biura. Czy to prawda? Czy przetrwamy jeszcze chociaż kilka miesięcy? Czy to naprawdę już mój koniec w tej firmie???????? Biednemu już zaraz lecę z pomocą. pozdrawiam

no i co ze mna bedzie tak okropnie mi jest dzis juz dno kompletne :( chce plakac caly dzien :(

yohanna22 Wczoraj o 22:56 Zacznij korzystać w końcu z okazji jakie się niebawem przed tobą pojawią ;-) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

anet 2 dni temu o 15:24 To jest oczywiście jedna sprawa a druga jest taka: - jak zamierzasz przygotować się do następnych zmian jakie są przed tobą? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
mam nadzieje ze to niebawem bedzie niebawem a nie za rok bo padne.

Igor:
Nie wiem... Zrobiłem coś nie tak? Czy to co się dzieje (praca, finanse i moja sprawa nr1) to włąśnie tak ma być i mam się nie martwić. Qrna... Martwię się jednak... Bo cukierkowo to qrna nie jest... A martwienie powoli zaczyna mi się przemieniać w strach, który mi coraz więcej energii odbiera... Doradzisz coś? Chyba, że uważasz, że nie ma potrzeby. Cześć PS. Te wykłady od Ciebie przesłuchałem już 2 razy, ale na dyskutowanie jest za wcześnie- tak sądzę. Na razie wszystko w tych wykładach jest dla mnie... oczywiste. To o czym tam mowa- uważam za słuszne i wiem to. Tylko nie umiem tego zastosować. Z kilkoma rzeczami się tam nie zgadzam, ale nie chodzi o treść, tylko o konkretne osoby przedstawiane tam jako takie "wzorce". Muszę jeszcze posłuchać...

WOW Igor! O jakich zmianach mówisz? Nie mam pojęcia jak mam się przygotować! Co to znaczy?Czyżbym jednak zmieniała te prace? Gdzie? Co? Jak?

Witam, mam problem miłosny. Byłam niedługi czas z mężczyzną, była obustronna chęć bycia razem i poważne deklaracje - głównie z jego strony. Wiedziałam, że wiążąc się z nim na poważnie w przyszłości poświęcę całe moje dotychczasowe życie i że czekają mnie ogromne zmiany, włącznie z daleką przeprowdzką, ale mimo wszystko chciałam to zrobić i mu o tym powiedziałam. Pewnego dnia, bez żadnej przyczyny on nagle zmienił zdanie i sposób traktowania mnie. Od tamtej pory mnie okłamywał i unikał, teraz wręcz całkiem się odemnie odciął. Jestem w ciężkiej sytuacji, w związku z tym proszę o odpowiedź na pytania: 1. czy będziemy razem? jeśli tak, to czy można określić kiedy to nastąpi? 2. czy mogę coś zrobić, żeby do mnie wrócił? 3. czy się odezwie czy to ja powinnam to zrobić? 4. czy o mnie myśli? 5. czy ma inną? 6. dlaczego zaczął mnie inaczej traktować? 7. czy zrobiłam coś co spowodowało, że nagle się zmienił? czy spowodowało to coś/ktoś inny? 8. czy to co było między nami traktował na poważnie? 9. czy był ze mną szczery? Jeśli karty mówią więcej niż to o co pytam proszę o tym napisać. Dziękuję i z nadzieją czekam na odpowiedź. Pozdrawiam

79277 2 dni temu o 22:41 Osoby są z innego kręgu kulturowego zatem różnice są są rzeczą naturalną, nawet było by dziwnym gdyby ich nie było ;-) Zatem aby pokonać tę ostatnią słabość zrobimy tak, zainwestujesz parę złotych, gdzieś tyle, i zakupisz tę pozycję - POZYCJA - potem ją razem przedyskutujemy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

anet 2 dni temu o 23:44 No to znaczy to, że w życiu wszystko się zmienia coraz szybciej i dostając nową pracę już w niej trzeba się przygotować do następnej ;) Pozdrawiam Igor ps. teraz masz problem gdyż o tym wcześniej zapomniałaś ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

angelika2211 Wczoraj o 19:42 Doszedł do wniosku, że stałe związki małżeństwa i dzieci to nie jest chyba jego obecny target ;) Pozdrawiam Igor ps. szukał łatwych doznań i tyle...

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 2 dni temu o 09:50 Zobaczymy czy skorzystasz? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze A co ze mną?to nie jest odpowiedni czas czy nie będzie odpowiedzi? Pozdrawiam

79277:
nie chodzi o treść, tylko o konkretne osoby przedstawiane tam jako takie "wzorce"
Igor:
(...)są z innego kręgu kulturowego zatem różnice są są rzeczą naturalną(...)
Nawet jeszcze nie to... O coś innego mi chodzi, ale blisko... Dzięki za kolejną pozycję- wygląda interesująco, ale kupno jej odłożę w czasie rzecz jasna. Nie mam teraz pracy- od 2 tygodni. (szef jednak nie dotrzymał słowa i jak upomniałem się znów o umowę- znowu powiedział za miesiąc. Odparłem, że odchodzę w takim razie, bo nie mam czasu na zabawę w ciuciubabkę, a on "zdenerwowany": u mnie trzeba przynajmniej rok pracować, żeby zasłużyć na umowę!!! JPRD!) Muszę "racjonować" wydatki. Wolę nie mieć co czytać, niż nie mieć co dać jeść dziecku... Jutro jadę na kolejną rozmowę. Facetowi niby spodobało się moje cv... Zobaczymy. Wkleiłem tam kilka fotek swoich dzieł, a gościu szuka tzw "złotej rączki". Słaba płaca ale lepszy rydz niż nic. Mam też na oku inną ofertę, ale postanowiłem się wstrzymać z kontaktem , aż dowiem się czegoś konkretnego z tej jutrzejszej oferty. Wiesz- nie chcę zawracać dupy, a potem się wycofywać, bo to jest równoznaczne ze "spaleniem mostu". Już tak miałem, że chciałem chwycić kilka srok za ogon i zostałem z niczym... ...Tak więc kupno odłożę na później, ale kupię na pewno :) Dzięki. PS. W tych wykładach Hilla chodzi mi głównie o "krystaliczną" postać Henrego Forada, którego ja osobiście nie uważam za takiego "wspaniałego"... Co do mojego byłego szefa- wciąż mnie świerzbi, żeby tą świnię do PIP podje_ać- ma tam jeszcze sześciu na czarno, a i na moje miejsce pewnie kogoś wziął, więc siedmiu... Ale to przysporzyłoby mnóstwo problemów mnie i moim byłym kolegom z pracy, a ta świnia i tak by się pewnie wykpiła- POLSKA. PKB się liczy. Nie ludzie. A ludzie nie mają wyboru- z jednej strony wizja głodu, z drugiej kara za pracę na czarno. Jak pod Stalingradem- nie dasz rady odeprzeć wroga, ale jak zawrócisz, to Cię rozstrzelają Twoi oficerowie... Ech życie je_ane. PZDR wszystkich

79 wysle Ci ja za darmo tylko adress mi muisz podac. Juz ja przeczytalam i sie kurzy. Moj brat tak ciagnal od 2 lat u prywaciarza tez bez umowy. 3 miesiace temu znalazl nowa prace i mu podpisal umowe wiec to tylko zalezy od pracodawcy.
Igor:
Zobaczymy czy skorzystasz?
Sprzatac mi sie nie chce serio mowie, nie widze zeby ktos mi cos zaproponowal bo niby gdzie mam poznac kogos takiego ?

Igor:
korzystać w końcu
w koncu? a ile to okazji sie przedemno pojawilo w zyciu NUL ZERO :)

Igor:
angelika2211 Wczoraj o 19:42 Doszedł do wniosku, że stałe związki małżeństwa i dzieci to nie jest chyba jego obecny target ;) Pozdrawiam Igor ps. szukał łatwych doznań i tyle...
Dziekuje za odpowiedz. A w dalszej przyszlosci widziales nas razem, czy to juz koniec na zawsze? Jest cos co moge zrobic, zeby to jakos uratowac?

yohanna22:
79 wysle Ci ja za darmo tylko adress mi muisz podac
Flirtujesz ze mną, czy się podlizujesz? :D Żartowałem oczywiście :))) Nie obrażaj się blondasko :) Jak napisałaś, że jesteś taką blondi w różowych ciuszkach, to jakoś mi się zmienił (nieznacznie) Twój obraz w mojej głowie :) Bez negatywów rzecz jasna. Wychodząc kiedyś z Tesco mijałem taką "różową blond laleczkę" i od razu Ty mi się skojarzyłaś. Powiedziałem do niej (z "uśmieszkiem") "cześć Asia", a ona popatrzyła na mnie jak na kupe i mówi: "co qrwa? spierda_aj!" ... i cała różowa słodycz uleciała. Ale śmiać mi się z tego chce nadal :) Mam nadzieję, że Ty tak nie traktujesz ludzi :) Za książkę dziękuję. I za chęci. Kupię sobie niedługo- co się odwlecze, to nie uciecze :) Daj ją komuś bardziej potrzebującemu, jeśli już chcesz się jej pozbyć. Ja postanowiłem, że sobie poradzę. Poza tym nie podam Ci mojego adresu, bo zaczniesz mi wysyłać jakieś "flirty", albo "podlizy"... buahahaha :) Pozdrawiam Cię (wierzę, że masz poczucie humoru rozróżniające momenty w których zwyczajnie żartuję i się nie obrażasz o byle co? Z drugiej strony... jesteś blondynką, to nie fiem... lol Lubię się czasem tak poprzekomarzać) Ja bym się obraził... :)

angelika2211:
Jest cos co moge zrobic, zeby to jakos uratowac?
Po co? Po co pchasz się na siłę do faceta który się Tobą nie interesuje. Taki super jest? Posłuchaj kochana- ŻADEN FACET NIE JEST NA TYLE SUPER, ŻEBY TAK ZA NIM SIĘ UGANIAŁA JAKAKOLWIEK NORMALNA KOBIETA. Wiem o tym, bo jestem facetem. Faceci są prości jak schemat cepa. Rzadko kiedy znajdzie się osobnik który oprócz brania daje coś od siebie. No chyba że pierda. Andżela- tego kwiatu jest pół światu więc.. rozejrzyj się dookoła i odkryj ile rumaków wokół Ciebie zamiast pędzić za jakimś osłem... :) To jest jak z paleniem, piciem, ćpaniem... Uzależniasz się od czegoś, co Ci tak naprawdę szkodzi. Od faceta... Więc skoro Cię zostawił, to go nie goń, tylko "rzuć tego kiepa" i przerzuć się na jakiegoś wartościowszego, smaczniejszego osobnika (taki odpowiednik e-papierosa). Będziesz miała nadal swoją używkę, tylko zdrowszą. Cześć. Szczęścia życzę
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.