Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
2 0 1 2
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036

2012 - czy slyszeliscie cos na temat tej liczby? Czytalem interpretacje Wielkiego Kalendarza Majów... jak wiadomo uwazali oni go za najwieksze osiagniecie naukowe ich kultury. Jak wiadomo kalendarz ten przedstawial pewne cykle zyciowe, rowniez zawarte w nim byly wszystkie kombinacje lancuchow DNA i RNA czlowieka.. to juz samo w sobie jest zastanawiajace! Tak samo jest zastanawiajace istnienie wielkich ich budowli.. egipskich piramid.. wielkich ksiag. Interpretacja kalendarza zapowiada - przeliczajac na nasz system kalendarzowy - na rok 2012 tzw "przejscie swiata, w kolejny wymiar swiata" (5 wymiar) - wedlug nich. "To co bylo zakopane zostanie odkopane". Podobnie czytalem o przepowiedniach Nostradamusa... i tu kolejne powiazanie do tej sprawy.. rowniez jego przepowiednie polegaly na zauwazeniu pewnych cykli zyciowych. Data nie jest zbyt jasnie okreslona (moze to byc w przedziale 2009-2012)... zdaniem jasnowidza ma nastapic rowniez przjescie ludzi w inny wymiar... nastapi EPOKA PRAWDY. Nostradamus byl bardzo zaglebiony w ewolucje swiadomosci ludzkiej - jak wiadomo! Kolejne powiazanie jest do Biblii: zmarli powstana z grobow.. to nawiazuje do przepowiedni Majów! Kolejnym ciekawym argumentem, ktory laczy to w pewien sposob w calosc jest to, iz na rok 2012 naukowcy spodziewaja sie przelotu wielkiego materotytu... i juz zaczely sie spekulacje czy przypadkiem nie zawadzi o Ziemie... prawdopodobnosc trafienia to: 1/1000 000. Ale nie tym sie przejmuja... Zastanawiaja sie mianowicie: jesli w nas nie trafi.. i przeleci blisko obok naszej planety... czy nie nastapi czasem przemagnetyzowanie biegonow Ziemi!? Strach pomyslec jakie to niesie ze soba konsekwencje. Wydaje mi sie ze temat jest wystarczajaco ciekawy.. zwlaszcza ze wiele faktow z roznych miejsc na Ziemi wiaze to w jakas sensowa calosc. Jestem ciekaw czy posiadacie podobne informacje i rowniez dostrzegacie ta sprawe. Mozliwe ze dowiem sie od Was cos jeszcze wiecej. Pozdrawiam wszystkich i biernie obserwuje Wasze wypowiedzi ma plaszczyznie naukowej jak i religijnej!

Kij z tym skąd przypłynie...Ważne ze mi truskawek nie zaleje:D:D:D Ale jakby na to nie patrzeć to z każdej strony nas coś ochrania... No chyba że nam wyjedzie z pod ziemi... Jedzcie truskawki:D:D:D:D:D

Zgadza sie Wallooku:o))) Wiec raczej truskawek ci nie zaleje :o))

A ja i tak za 6lat jade w Himalaje wiec mam rok 20102 w dapie... Nic mnie nie zaleje :):):):) Szkoda tylko ze tam jest krótki okres wegetacyjny:(:(:(:(:( Jedzcie truskawki:D:D:D:D:D

Eeeee, w tym roku (20102) to juz napewno nikt nie wie co bedzie :o))) A jesli chodzi o Himalaje to jest grozba ze sie zapadna;o)) Wedlug jednej przepowiedni....juz nie pamietam ktorej bo ich sie narobilo :o)) Az sie placze w bani wszystko:o)) to Geryl chyba tak nawijal :o))

Pólkule w mozgach tez sie przebiegunuja i bieguny w bateriach paluszkach . Gerylowi juz sie przebiegunowal mozg i z debila stal sie poldebilem :D .

Eeeee...ja tam piełdole rok 2012!!! Ważne dla mnie jest życie teraz...a nawet jak ziemie wydupczy w kosmos to nic tego nie zmieni... Jedzcie truskawki:D:D:D:D:D

No, tak. ja pisze do Was z Urugwaju. Zgodnie z przepowiedniami (Proroctwa) naszego rodaka, pana Marka Baka, to rzeczywiscie dojdzie do tychze zmian, tyle, ze nie zostana one przez nikogo zauwazone. Bedziemy zyc nadal jakgdyby nigdy nic, a TYLKO niektorzy, [CI PRZYSTOSOWANI] doznaja kontaktu z wyzszym wymiarem. Koniec swiata, bedzie jedynie koncem procesu ewolucyjnego, takiego jaki znamy. Byc moze bedzie mu towarzyszyc takze koniec cywilizacji, lub nie, ale to zalezy juz od innych, glebszych czynnikow. Ci ktorzy nie sa rozwineci w odpowiedni sposob, beda jak dotychczas zyc i pracowac, natomiast Ci bardziej rozwinieci (o wiekszym wspolczynniku PSI, PHI, itp) beda brac czynny udzial w dalszych procesach ewolucyjnych ludzkiej rasy, ktore notabene, maja byc uzyteczne dla calej ludzkosci, a nie jedynie dla waskiego kregu "wybrancow". Tak, ze glowa do gory ! I nie zamartwiajmy sie na zapas. Czy tym zmiana beda towarzyszyc kataklizmy i katastrofy ? Jest to bardzo mozliwe, jako, ze nasz uklad galaktyczny w tym i nasza planeta, wchodza w tym czasie w stan rewolucji. My wszyscy (ludzie) nie tylko, ze mamy moralny obowiazek uczestnictwa w tych przemianach, czyli w ewolucji, ktora i tak sie odbywa, to jeszcze w tej rewolucji, czyli przyspieszeniu ewolucji. Ta rewolucja jest rewolucja wolnosci. Tu chodzi o WYZWOLENIE ! pozdrowienia dla Was wszystkich ! LIBERTAD O MUERTE ! ! VIVA LA REVOLUCION ! .

I takich o to akcentow nam trzeba, dzieki Romku! Takze glowa do gory ludziska! ! VIVA LA REVOLUCION !

Romku...masz piękne imie... Zgedzam sie co do twojego"Takze glowa do gory I nie zamartwiajmy sie na zapas" VIVA LA REVOLUCION ! Jedzcie truskawki:D:D:D:D:D

MaM UcZuLeNie Na TrUsKaWkI :P:P:P:P

Bidulka:(:(:(:(:(:(:(:(:( To może poziomki? Też są dobre! Jedzcie truskawki:D:D:D:D:D

Niech beda truskawki. Wszystkie owoce i warzywa. Odzywiajcie sie zdrowo ! i... SMACZNIE !!! ! LIBERTAD O MUERTE ! ! VIVA LA REVOLUCION !

VIVA LA TRUSKAWKI!!! A jak jesteś uczulona na poziomki też to składam ci serdeczne kondolencje:(:(:(:( Jedzcie truskawki:D:D:D:D:D

Nadmiar truskawek jest szkodliwy, tak jak nadmiar wszystkiego. Pieknym jest poczuc smak truskawki, ale jeszcze piekniejszym gdy piekno dostrzega sie we wszystkich owocach tego swiata, piekniejszym jest gdy dostrzega sie smak otaczajacego nas swiata, w ktorym zyjesz! Wallook - co chcesz przez to osiagnac? W poczatkowej fazie rozmiesza, ale jak nadmiar wszystkiego jest szkodliwe, gdy czytam o truskawkach poraz ktorys z kolei. Nie palam nienawiscia, lecz chce dowiedziec sie, jaki w tym Twoj cel?

To samo co wy chcecie osiągnąć ciągłym nawijaniu o końcu świata!!! TO TEŻ JUZ SIE ROBI NUDNE...moze porozmawiamy o początku świata w odmiane a ja wtedy sie przerzuce na Morele...

elf - taka 1,5 km fala ma podobno okrazyc ziemie kilkukrotnie , a woda zamim opadnie ma to ma to potrwac dosyc dlugo.............

Kilkakrotnie??Z jakiej racji? Przecież fala jak każda fala po jakimś czsie sie wytrąca nie czytałeś postów z góry np.Adams'a? Jakbym miał dokładne dane to bym ci obliczył gdzie ta fala sie skonczy...(jesli wogule takowa powstanie)

Opieram sie na tym co slyszalem w audycji z Gerylem i z jego ksiazki

O.K spoko ale o Gerylu też sie wypowiadaliśmy z AdamS'em wiesz co? twoja sprawa w co wierzysz nie mnie ciebie osądzać

Jesli "cos" kilkakrotnie obiega - to przestaje byc fala. Fala przychodz i odchodzi. Przyplywa i odplywa, jesli okraza, to nie jest to juz fala... pozdrowka i ta moja skromna uwaga, to nic osobistego. usmiechnij sie ! Smiech to zdrowie !
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.