| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
Żółty: to że kto ma nietypowe zainteresowania to raczej tylko wiadczy o tym że nie jest nudny, a nie potrzebuje psychiatry, psychiatry potrzebujš ludzie którzy okrelajš się powtarzanym do usranej mierci i nudnym jak flaki z olejem mianem "normalni". Wg "normalnych" ludzi powinnimy tu pieprzyć o niczym czyli cišgle o tym samym (najnowszych filmach, ciuchach, plotkować i obgadywać innych), no i oczywicie udawać że jestemy macho, każdy każdego powinien przekrzykiwać "ja jestem większym macho", "nie to ja jestem większym macho wczoraj rozwaliłem twarz XX XY bla bla bla" to jest gadka "normalnych" ludzi. A skutki ich działalnoci widać w postaci cywilizacji gdzie dzieci popełniajš samobójstwo (bo zostały wychowane w "normalnych" rodzinach), gdzie ludzie muszš udawać bezrozumne i bezuczuciowe machiny bo nie chcš być uznani za "nienormalnych", a jedynš prawdziwš (nieudawanš bo reszta to pozory) wartociš jest KASA, tylko to interesuje "normalnych" ludzi. Rodzina interesuje ich na zasadzie przywišzania i wspólnych interesów. Jaka jest prawda o "normalnym" człowieku: hipokryta, przesišknięty do cna własnym egoizmem, ma pełno znajomych też "normalnych" ale żadnego z nich nie zna dobrze, natomiast każdego obgaduje za plecami. I ten "normalny" człowieczek myli że wiat należy do niego, dlatego bezkarnie niszczy przyrode i słabszych a potem gdy dosięga go np. kataklizm jest bezsilny, pyta się czemu, przecież on był taki super, dochodzi do wniosku że Boga nie ma bo oczywicie on był wporzšdku a tu dotknęło go co takiego.
Kto kto jest pusty w rodku, nie ma nic do zaoferowania innym, zawsze może ucieć w stereotyp "normalnoci" i tępić mšdrzejszych od siebie (np. polecajšć im psychiatryk - w najlżejszej formie).
|
|
|
wiem, ale nie chciałem walnšć posta na 2 strony ;-) bo wiem że nikt by nie przeczytał :-P
|
|
|
Dla mnie najlepszš reklamš normalnoci społeczeństw jest wychowanie i szkoła.
Setki tysiecy naszych dzieci już na starcie skazanych jest na klęskę. Bo w Polsce można tylko pomarzyć o równych szansach dla uczniów.
Dlaczego szkoła robi z dzieci barany?
- kładzie nacisk na naukę pamięciowš. Kucie regułek, definicji i dat jest ważniejsze niż LOGICZNE MYLENIE.
- kompletny chaos podręcznikowy. nauczyciele sami decydujš, z jakich ksišżek majš sie uczyć dzieci. Dochodzi do sytuacji, że w tej samej szkole np maturzyci uczš się z różnych podręczników. Rekordowo liczba ksišżek jest do wyboru w klasach od 4 do 6 - aż 71!!!!
-różne programy. minimum programowe (dla wszystkich) stanowi 70 procent edukacji. O reszcie decyduje nauczyciel. młodzież zdajšca na studia nie ma równych szans. Ci, że szkół, gdzie zrealizowano tylko minimum, sš na straconej pozycji.
- brak pracowni komputerowych w niemal połowie szkół. Poza tym uczniowie mogš z nich korzystać najwyżej kilka godzin tygodniowo podczas zajęć z informatyki.
- brak sal gimnastycznych, boisk i basenów, których jest raptem 380 na około 40 tysięcy szkół.
to o jakiej normanoci można w ogóle mówić?????????
|
|
|
Dla mnie to nie tylko polska szkoła jest do dupy... każda... wszystko co opiera się na przymusie, narzucaniu jest do dupy. Nie chce mi się specjalnie wyjaniać ale może co wam powie o moich poglšdach jeli poszukacie w necie info o szkole SUMMERHILL (Neila). Mniej więcej jego poglšdy na szkołę (i jego istniejšca przy sprzeciwach buraków nadal szkoła) sš zbliżone do moich...
|
|
|
Ej... wielokropku... (hehe...) Jestem dorosły i nikt nie będzie mi już rozkazywał o której mam się kłać spać... Zauważyłem, że te forum jest "inne"... zeshizowane...
P.S. Nad kwestiami typu niemiertelnoć, przepowiednie, powstanie życia można myleć, myleć, myleć i myleć... bez końca, wg mnie nie ma sensu tego rozpatrywać. Nigdy nie posišdziemy takiej wiedzy... najpierw musimy poznać własny mózg, siebie, aby potem móc co powiedzieć w innych kwestiach...
Pozdrówka!
|
|
|
wiesz co a ja zauwazylam ze ty jestes ''inny'' i zajebisciecie tu nie pasujesz,moze jestes alienem i szukasz kontaktu z cywilizacja ziemska,ale niestety nie jest to forum na temat ufo.
|
|
|
Grzesiek to tylko twoje odczucia co w tym forum jest i jakie winno być wg. ciebie.
Jest jakie jest może wyewolułuje i będzie inne. Cieszmy się jednak, że wogóle jest.
Pozdrawiam i Powodzenia dla reszty
Igor
|
|
|
Dobra wróćmy do tematu ;-) 10 000 tysięcy ludzi donosi FOXNEWS zginęło przez Katrine, ciekawe czy na tym się skończy...
Aurelian i inni, czy macie jakie przekazy (sen, tarot, i inne media) o tym co się jeszcze stanie do końca roku?
|
|
|
Ja miałem, będzie upalne lato tej jesieni, zakończone pierwszym zjawiskiem huraganowym na terenie europy, basen morza ródziemnego zafaluje gronie pod wpływem tego huraganu i zaleje wiele miast europy. A i jeszcze bałtyk zamarznie, ale to już w 2006, czyli chyba nie ten wštek.
|
|
|
damianes (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Wulkany pod biegunem północnym grożš silnš erupcjš. Należy jak najszybciej zaczšć ewakuację ludnosći z terenów nadmorskich w zachodniej europie tak do 15 km w głšb lšdu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Co do moich kart tarota i wróżb "żywioły" na rok 2005:
huragany (XV, 4 kielichy) /EU/, brak trzęsień ziemi (poważniejszych), brak pożarów i większych powodzi niż dotychczas
2006: wielkie pożary ale czemu, te pożary majš spowodować mierć wielu (XV, 10 mieczy)
|
|
|
Drogi Aurellu
Jak możesz, to proszę postaw Tarota na kolejne miesišce, co Ci wyjdzie.
Pozdrawiam
|
|
|
Witam - tu podaje link na str.53 Tego tematu - http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=14179&p=53
. Umieciłem wrózbę de Facto Przepowiednię na Wrzesień ! i Listopad - 2 Listopada 2005 r. Na te dwa m-ce powinno wystarczyć .
Teraz pozostał Pażdziernik i Grudzień ! Zajrzę w karty , postaram się za chwilę jak czas pozwoli , bo goci mam .
ps.
Typhoon Talim hits southern China ! 600 ty ludzi ewakuuje się z rejony północnych Chin ! Wielkociš bliski Katrinie . Od siebie krótka Dygresja :
W Polsce ważniejsze sš Wybory od ludzkiego życia i pierdoły typu Kto Wygra , Sopot Rzšdzi hehe aha wczoraj akurat fuksło się mi i oglšdałem cały ten Sopot ech jedna wielka Tandeta - piew równy Amatorom ciepłych klusek . Szkoda słów i do tego takie gwiazdy . Na wiecie nie jest Ciekawie , i to nie kolejny News ! ale Prawda przed którš tym razem wiat nie ucieknie ! hmm .. ciekawostka z mojej parafii , czyli Drezdenka w woj.Lubuskim .
Wczoraj około godz 21:30 - 22:00 Niezidentyfikowany obiekt latajšcy ( NOL ) przemieszczał się w stronę Poznania ! Moja siostra była wiadkiem jego przemieszczania po niebie , wczeniej jakie parę lat wstecz wiadkiem była moja Mama w Wielkanoc roku 2002 . Plus hmm.. nie ważne bo dopiero mnie za Czubka odbierzecie , ktos jeszcze z mej rodziny miał Ciekawe Dowiadczenie wykraczajace poza ten wiat , i jego rozumowanie . Tymczasem Pozdrawiam Ciepło i obiecuje zajrzenie w karty na m - ce Listopad - Grudzień roku 2005 .
|
|
|
Ok a więc skocznym rytmem odsłona przedostatnia i ostatnia . Niebawem chyba zniknę na stałe . Na razie jeszcze jestem , żyję . Wiec póki co ..
::::::::::::::::::::::::::: PAŻDZIERNIK 2005 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pogoda umiarkowanie Goršca . Dobre Nowiny dla wiata i ze wiata - krótko Spokój - Harmonia - Bezpieczeństwo . Los co szykuje w zwišzku ze zmianš Pogody ! Odwrotnoć zaczyna wstępywać w ogólne Strefy Klimatyczne całego globu .. możemy spodziewać się niegu w izraelu - Afryce - itd .. a Europa będzie podgrzewana jeszcze , z tego tu wychodzi . Spokój dobro nic złego tu mi nie wychodzi - a więc możemy odetchnšć ufffff i umiechnšć buzie :-):-):-)
Decyzje naszego rzšdu ucieszš społeczeńtwo . Dużo Ciepła , Wsparcia duchowego , radoci itd . Na wiecie będzie sympatycznie . Na pierwszy ogień Polityka narodów wyjdzie "Unia Złodziej" albo NATO - jakie Cyrografy podpisane kosztem , jak wiadomo ;) iluzorycznego bezpieczeństwa - nie inaczej hehe . Potem druga połowa pazdziernika rysuje się w kolorch Religijnych - a więc Szykujš się Great Zmiany odnonie Wiary i polityki kocioła . Możliwe ogłoszenie pielgrzymki bšdż podróż Papieża Benedykta XVI . Co jeszcze ? patrzę w karty i mogę powiedzieć miało , że obojętnie co był wydarzyło się złego - będzie Ok ! Gora czuwa w tym miesišcu nad wiatem niosšc wiatło Nadzieji na lepsze jutro . Aha ciekawostka :
Spotkanie jakiego Prezydenta z Głowš wiata duchowego - no ja tu widzę Papieża ! i widzę że poskutkuje ta Audiencja i Dialog z niej wynikajšcy . Ogólnie ..... spokojnie , trochę ognia pójdzie w pogodę .. .to krotko na ten temat.
na Grudzień wolę poczekać ;) jest Czas Teraz ! wiec chyba nikt się nie obrazi jak powstrzymam zapędy . I tak czuję że Tarot nie zbyt chętnie chce odkrywać się na okresy od Pażdziernika do Listopada . Niebo co Szykuje , to na Bank ! i to będzie co co zaskoczy nas - czy na + , czy na - ...... zobaczymy .
Pozdrawiam
|
|
|
brak kataklizmów to nie spokój to raczej wzmocnienie kapitalizmu i tej cywilizacji, Bush będzie mógł wreszcie pozabijać trochę ludzi za ropę albo chociaż ich pognębić, media z racji braku materiału sensacyjnego zniszczš trochę ludzkich istnień zastępczymi tematami (np. skandalami sexualnymi czy też innymi badziewiami), kapitalizm i jego macki natomiast pewniej będš niszczyć życie najbiedniejszym tego wiata i chętniej wykorzystywać ich słaboć by zarobić, spece od reklamy będš mogli efektywniej prać nasze mózgi, w końcu materialistyczna cywilizacja zapomni o kataklizmach i poniszczy jeszcze bardziej przyrodę. Dla mnie brak zmian to tylko pozwolenie dla zła by bardziej rozkładało swoje skrzydła. Nie wiem z czego tu się cieszyć i dlaczego odetchnšć, bez obrazy aurelian ale nie widzę powodów do radoci...
|
|
|
Rozumiem Damianes . Chumor w Płaszczy lepszy od Terroryzowania ludzi najgorszym , które nie da się ukryć - spotka wiat ;)
Pozdrawiam Damianes . Jestem "za" tym co piszesz Czoło nisko chylę .
|
|
|
Hurra, pokonalimy Austrię 3-2 !!!!!!!!! Jeszcze tylko Walii dokopiemy w rodę na stadionie Legii i jedziemy na M 2006 w Niemczech !!!! Oł jeeee :PPPPPPPPPPPPP
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |