Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze! Nurtuje mnie takie pytanie- Jaki będzie wynik mojej rozprawy w sądzie? Czy wszystko się dla mnie dobrze skończy? Bardzo bym prosił o odpowiedź bo już parę razy pominąłeś mnie :( Pozdrawiam! ;)

Pozdrawiam Gall

Witaj Igorze, Dziękuję za wróżbę i proszę ponownie o opis znaczenia Twojej odpowiedzi.Bardzo proszę ps. byłam i spotkałam to co wcześniej zaniedbałam

clara

DZień dobry Igorze :) Mam do Ciebie pytanie w imieniu siostry. Bardzo chciałaby ona wiedzieć kto będzie jej mężem. Czy obecny chłopak? A może ktoś inny? pozdrawiam

Dzień dobry Igorze Czy w najbliższym czasie znajdę inną prace ?

Drogi Igorze chciałabym dowiedzieć się czy kochanka męża jest w tej chwili u niego? Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Witaj Igodze, dawno niepisalm :) mam pytanie, wiem wiem jestem upierdliwa..., kupujemy z mężem dzialke i chcemy budowac dom, popatrz w karty co z kredytem, czy beda jakies problemy w banku teraz i kiedys? teraz te banki to lubia pooszukiwac klientów. mam na oku dwa banki i niewiem ktory wybrac? i w jakiej walucie? troszke sie boje to jednak kredyt na 30 lat pozdrawiam S.

drogi Igorze. chcialabym prosic cie o pomoc! wydaje mi sie ze moj chlopak mnie zdradza! napisz mi prosze co mam robic. moze on mnie jest naprawde tylko przepracowany a ja mam jakies chore jazdy? co bedzie z tego zwiazku? pozdrawiam Kara

Dziekuje Igorze za odpowiedz. Pozdrawiam serdecznie

1. Czy z P będę już na zawsze?,Czy to ten ostatni? 2. Kiedy moja sytuacja finansowa się poprawi? 3. Czy rodzice P mają coś przeciwko że u nich mieszkam? 4. Czy M da mi w końcu spokój, i czy będę miała przez niego jakieś problemy z P.? 5. Czy W jeszcze kiedyś się do mnie odezwie? Pozdrawiam i z góry dziękuję :).

Witam,bardzo prosze o pomoc.Prosze,drogi Igorze o odpwoeidz na nastepujace pytania: 1.Czy moj obecny partner bedzie oim mezem i czy bedziemy szczesliwi??Czy on mnie kocha? 2.Jak bedzie wygladac moje zycie zawodowe?Co bede robic? 3.Czy bede bogata? 4.Planuje studiowac drugi kierunek studiow,jaki mam wybrac?stoje na rozdrozu w zwiazku z powyzszym.Nie wiem co chcialabym robic 5.Czy bede miec dzieci?Kiedy? 6.Kiedy wyjde za maz? Bardzo prosze o odpowiedz.

Witaj:) Czy on o mnie myśli? Pozdrawiam:)

Znowu to samo nudziarstwo... Zlitujcie się nad sobą...

Wiesz Kasiu, oni i tak pewnie nie zrozumieją, o co Ci chodzi. Nie wiem, czy niektórzy się tacy rodzą, czy to wynik wielu lat ciężkiej, negatywnej pracy nad sobą.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Według mnie jak ktoś będzie wiedział co go czeka to życie staje się bezsensowne, więc jeżeli już musicie pytajcie o coś małego lub bardzo ważnego. pozdrawiam ;)

Pozdrawiam wszystkich...!!!

wisnia:
Witaj:) Czy on o mnie myśli? Pozdrawiam:)
wezwij jego podswiadomośc i sie go zapytaj:D

Myślisz? Mi się wydaje, ze to jakieś zagubione owieczki :) Co słychać Dareczku :D ?

motylek:
wisnia:Witaj:) Czy on o mnie myśli? Pozdrawiam:) wezwij jego podswiadomośc i sie go zapytaj:D
hehe i napisze... tak? a jak to zrobić? :D

http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&t=128878&p=2 odsyłam do autorki tematu ona zna takie zabawy. ja już tego nie pamiętam:) i katarzyno lepiej odrazu odpowie;p

katarzyna24:
Co słychać Dareczku :D ?
Nadal szukam... :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Nadal szukam... :)
Jak my wszyscy ;)