| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
|
Kochani :)
Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;)
Kasia&Marta
Pozdrawiamy
P.S. Przepraszamy za blad w druku :)
|
|
|
Taki mały to ja nie jestem - 180 cm :P
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||||
|
Vanos złotko, uwierz mi, żebys mi dogryzł musisz sie bardziej postarac :)
|
|
|
Uuuu jak grozno zabrzmiało, zeby tylko nie był to przyrost tresci nad forma :D czekam niecierpliwie :))kochanie??!!
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Zaraz ci napisze, ze nie skumales :)
W jej przypadku myslenie jest zgubne:)
|
|
|
Koolman wystaw dupcie jakiemus podobnemu do siebie, moze w koncu zaznasz troche szczescia. Wendol moze ci sie wydawac co tylko chcesz.
|
|
|
Marta odpowiedz na twoim poziomie, albo troche za ambitna.
|
|
|
Kasiu, nie wiem komu ty tam dupci dajesz, ale dwójkącik z tobą mnie nie interesuje:)
|
|
|
A może Kasia ma coś wystającego między nogami? ;)
Ostatnimi laty kobiety stają się coraz bardziej męskie, a mężczyźni niemęscy.
Myślę, że to jakieś globalne odreagowanie po czasach ścisłego patriarchatu. Kobiety chcą przejmować role męskie i następuje przegięcie w drugą stronę. Typowa zasada wahadła działająca w wielu aspektach życia - kiedyś to się wypośrodkuje w rozsądny sposób, ale na razie po wiekach ucisku kobiety odreagowują na różne sposoby - ruchy feministyczne itp. Jeszcze trochę i mężczyźni będą dyskryminowani.
|
|
|
|||
|
Lubię jednocześnie ostre i delikatne, ciepłe, miłe i zmysłowe, "z charakterkiem", świadome swojej wartości, pewne siebie, ładne.
Aby nie była wyjątkowo brzydka z wyglądu - gorzej, gdy ma brzydki charakter - może być wtedy nawet bardzo ładna z wyglądu, a będzie odpychająca. Przeważnie wystarczy zajrzeć w oczy, by wyczuć sporo z charakteru - mówi się, że oczy są zwierciadłem duszy.
Jak człowiek nie dostaje miłości, to robi się agresywny.
Dlatego wolę dyskutować stosując bodźce pozytywne.
Ciężko spotkać naprawdę złych ludzi - przeważnie stają się takimi w stosunku do nas, gdy my reagujemy z uprzedzeniem w sposób negatywny.
Ja przeważnie zaczynam rozmowę serdecznym uśmiechem, który tłumi w zarodku ewentualne złe emocje.
Jak będziecie cały czas do Kasi z kijem podchodzić, to nie liczcie na to, że stanie się lepsza. Będzie się odgryzała - normalna reakcja.
|
|
|
Nikt do niej nie podchodzi z kijem. Na poczatku sam sie smialem z tego co ona o mnie wypisywala, ale zauwazylem, ze kaska byla coraz to gorsza w wyzwiskach, wiec przystapilem do konwersacji:)
|
|
|
Koolman nawet ci nie proponuje, nie pociagasz mnie ani fizycznie ani intelektualnie. Wiec mozemy jedynie poukladac klocki razem.
|
|
|
Z twarzy tak na 2+, z ciała tak na 3-, w sumie wychodzi na 3 z dwoma minusami. Partia nie dla mnie. Jakby miala fajny charakter, to szlo by sie z nia nawet zaprzyjaznic, ale jak ona sie sama odgraza to sie plaszczyl przed nia nie bede
Koolman to moj starszy kuzyn, dzieli nas 150 km. Koolman jest naprawde wporzo gosciu, zawsze pomoze, z nikogo nie szydzi, ma duze grono przyjaciol i z tego co widze, to raczej nikt do niego zadnych uprzedzen nie ma. I zawsze mial fajne laseczki:D
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |